Regisztráció Blogot indítok
Adatok
király shanyi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
király shanyi 2011.11.28 20:45:51
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Bármiről is legyen szó, mániákusan szeretünk keseregni. Bezzeg Ausztriában milyen nagy a rend, Svédországban milyen jó a közbiztonság, Angliában milyen pompás a gyep. Miért nem a dán adórendszert emlegetjük, ami megtriplázza egy új autó árát?Gazdasági cikkünk blogposztja...
király shanyi 2011.08.30 21:46:52
@skyrangr: nem mondom hogy nincs igazad,de azt nem értem (de meg fogom kérdezni dán ismerőseimet szerte az országban Koppenhága körülieket is),hogy éri meg nekik Dániába megvenni az autót és átreg.-ni Svédbe ha Svédországba olcsóbb(legalább is a neten összehasonlítva ugyanazokat a típusokat ),ha használt autót vettek akkor talán megéri visszahordani gar.-ba bár ezt nem tudom de ha meg új autót vett akkor kurvára mindegy mert Európán belül viheti szervizbe ahol akarja a gar. nem vész el,a 2 ország közti átjárásról már én is hallottam de nem tudom mennyire éri meg minden nap átjárni a hídon és kifizetni a nem kevés pénzt mert ha jól tudom 300 dán korona körül van 1 út,még1szer hangsúlyoznám nem mondtam hogy nem lehetséges amit az ismerőseid mondanak
király shanyi 2011.08.31 22:47:31
@skyrangr: igen a vonatos és a bérletes dolgot gondoltam hogy olcsóbb,megnéztem néhány azonos típusú szalonárat összehasonlítás képen de pl Dániába az új Swift 125e dkk-tól indul Svédbe meg (csak :)) )120e se koronától és tudjuk hogy az olcsóbb tehát az kb 96 dkk átszámítva,vagy Dániába megtudják úgy venni a kocsit hogy nem fizetik az árba lévő adót?mert azonnal átviszik Svédbe ?érdekes amit írsz,ha lehetséges akkor mindenképp érdemes buli
Belsőség A betiltott Hyundai 2011.08.23 10:39:00
A Hyundai sokat vár az új Velostertől, ez kétségtelen. Kemény, direktmarketing-eszközökkel támadják a konkurenciát, hangsúlyozva a minőséget és finoman utalva arra, hogy most aztán igazán számolatlanul tolják a pénzt a fejlesztésbe. Tegyük hozzá halkan, hogy az utóbbi évek…..
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..