Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schjani

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Music Radar beszélgetése Brad Whitford-dal: Elég viharos időszak előzte meg az új lemez készítését, de úgy tűnik, a munka mégis könnyedén ment. Az a helyzet, hogy a mai napig ugyanaz az öt srác alkotja a zenekart és mindannyiunknak megvoltak a maga zűrjei - Tomnak ugye a…..
A kiadó elvárásainál alighanem kevesebb fogyott a megjelenést követő első héten az Aerosmith új stúdiólemezéből. A Music From Another Dimension 63.000 eladott példánnyal mindössze az ötödik helyen nyitott a Billboard Top 200-as listáján, ami nem túl biztató adat a folytatásra…..
Megjelenés: 2012.11.06.Stílus: hard rockKiadó: SONY / Columbia Steven Tyler: énekJoe Perry: gitár, énekBrad Whitford: gitárTom Hamilton: basszusgitár, énekJoey Kramer: dob Tizenegy év hallgatást követően tér vissza a köztudatba Amerika legsikeresebb hard rock bandája azzal, hogy…..
Aerosmith Blog A nap fotója 2012.10.10 16:15:32
Music From Another Dimension - A deluxe kiadás..
Joey Kramer új dalt mutatott be az Aerosmith novemberben érkező stúdiólemezéről egy texasi rádióadó tegnapi műsorában. Szemfüles rajongóknak szerencsére sikerült rögzítenie az adást, így mi is élvezhetjük ezt a remek riffközpontú, szerintem erősen Toys In The…..
Az Aerosmith basszusgitárosával közölt beszélgetést a The Morning Call című online lap, melyben Tom elárult némi új információt a zenekar ősszel érkező stúdiólemezével kapcsolatban. Tom szerint a Music From Another Dimension 15 dalt tartalmaz majd, de érkezik egy deluxe kiadás…..
Aerosmith Blog A nap videója 2012.06.19 08:55:00
Steven sokkoló felfedezést tesz a szombat esti koncertkezdés előtt: ..
schjani 2012.06.23 18:08:21
@hangmanjury: XD
Köszönöm a választ.
A vártnál jóval szerényebb, mindössze tízezres forgalmat eredményezett a Legendary Child első heti iTunes szereplése. Ez a rockdalok között kezdetben a 3. helyre volt elég, a második hétre azonban a legjobb húszból is kicsúszott a dal, a Top 100-as listán pedig a 99. pozíció volt…..
Steven Tyler és két zsűritársa a hamarosan induló idei American Idol szezon kapcsán nyilatkozott a vasárnap esti Television Critics Association vendégeként, íme az Aerosmith-t érintő kérdések és válaszok:Arról, mennyiben változott meg az élete a show indulása óta:"Tavaly…..
schjani 2012.01.10 18:26:41
Aerosmith Blog Joe Perry chat 2011.12.30 17:16:00
Joe tegnap éjjel Twitter oldalán chatelt a rajongókkal, íme a kérdések és a válaszok. Boldog Új Évet mindenkinek!  Melyik dalt szereted a leginkább élőben játszani? Általában egy olyat, amit rég játszottunk utoljára... Mit szeretsz a legkevésbé egy…..
A Tribute From Friends címmel ZZ Top feldolgozás lemezt jelentet meg a Universal kiadó október 11-én. A korongon olyan neves előadók tisztelegnek a legendás zenekar előtt, mint a Wolfmother, a Nickelback és Wyclef Jean. Az albumot nyitó Sharp Dressed Man feldolgozást The M.O.B.…..
Ugyan a Karib-tenger kalózai 4 a 3D-s támogatás ellenére is gyengébben muzsikál Amerikában, ám az eddig összeszedett több, mint 600 millió dollárral bizonyára elégedett lehet a stúdió, mert még pár száz milliócskát össze tud kaparni. Az ötödik rész szinte biztos, hogy el fog…..
Aerosmith Blog A nap videója 2011.05.13 07:20:00
Steven Tyler - (It) Feels So Good ..
Eltérő kiadást kap Nagy-Britanniában (és valószínűleg egész Európában) az Aerosmith megjelenés előtt álló válogatáslemeze, az óceán innenső oldalán ugyanis 16 dalt és egy sokkal igényesebb borítódizájnt kapnak a rajongók. A korongot a szigetországban a Geffen helyett egy…..
schjani 2011.04.29 00:32:50
@joeperry: szerintem az egyik legjobb Aerosmith dal!
schjani 2011.04.29 20:27:14
@joeperry: A live on air az az Aerosmith live philadelphia 1990-es koncert dvd!
Az első helyet kaparintotta meg a Gibson.com 10 legnagyobb feltámadás a rock and roll történetében c. listáján az Aerosmith. Russel Hall cikke az alábbi bevezetővel indul:  „Alice Cooper szerint a rock and roll életstílus olyan, akár a hullámvasút. Minden dicső…..
Aerosmith Blog Körkérdés 2011.04.21 15:04:00
Hogyan festene a saját Aerosmith best of lemezed, ha minden stúdiólemezről csak egyetlen dalt választhatnál? Az enyém így: Mama KinSame Old Song And DanceNo More No MoreRats In The CellarDraw The LineBone To BoneJoanie's ButterflyLet The Music Do The TalkingSimoriahLove In An…..