Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szantho.miklos

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Korszakváltásokról 2014.01.15 14:01:00
Mit ábrázol a fenti fotó? a) Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (MSZP) sajtótájékoztatót tart Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettessel (MSZP), valamint kormányának két tagjával, Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési, továbbá Fodor Gábor környezetvédelmi…..
  Az elmúlt napokban több cikk és blogbejegyzés jelent meg a múlt csütörtöki, Magyarországgal kapcsolatos európai parlamenti határozat elfogadásának körülményeiről – és különösen a szavazatok megoszlásáról. Sajnos az írások közül több is vagy téves…..
  Az alkotmánybírákat nem küldik nyugdíjba, az élet nem a fogantatással kezdődik, a jegybank önállósága nem szűnt meg, a választójogi törvény nem feltétlenül a Fidesz-KDNP-nek kedvez – csak egy pár korrekció Francis Fukuyama napokban megjelent, Magyarországgal…..
  Avasi vendégeskedése közben a volt miniszterelnök arról beszélt: újra kell gondolni azt a liberálisnak tekintett felfogást, hogy a magántulajdon szent és sérthetetlen – jelentette kedden az ATV Gyurcsány miskolci népi-plebejus roadshowjáról.   Egy. Lehet, hogy…..
  Kibírja-e a magyar átlagtévénéző, ha feliratot kell olvasni filmnézés közben?   A sokat korholt új médiaszabályozásnak vannak kifejezetten előremutató elemei. Ilyen például a társszabályozás lehetőségének kialakítása, amelyről az NMHH immáron négy szakmai…..
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..