Regisztráció Blogot indítok
Adatok
96clarity

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
96clarity 2012.06.07 17:06:47
Felfújt műmellek, feszes seggek és férfitekintetet vonzó tevepaták tengerében forgatta a Viasat az EB-re időzített csajfocis műsorát, a Büntetőt a lerobbant csepeli sportpályán. Naná, hogy a gólok senkit sem érdekeltek, mindenki a lányok labdáit leste. Klikk a képre, ha még…..
96clarity 2012.06.04 15:32:31
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
96clarity 2012.03.27 18:32:27
@Kelletteznekem?: egyetértek. Ha valaki normális, konzervatív értékekkel rendelkezik, akkor lenézzük, lesajnáljuk, viszont egy ilyen elferdült, beteg nő-férfit meg Antikrisztus aki nem tolerál százszázalékosan. Melegek dettó
Az izgalom lassan a tetőfokára hág popzenei berkekben, ugyanis egy hét múlva jelenik meg Madonna új nagylemeze a rettenetesen kreatív címmel ellátott MDNA. Pár napja itt a Lángolón arról számoltunk be, hogy az énekesnő a lányát is meghívta az albumra énekelni, még ha csak a…..
A CBS-nek készülő Sherlock-adaptáció készítői egy huszárvágással mentek elébe a BBC-től beígért pernek, és saját verziójukhoz a hagyományokkal szakítva nem bajszos, köpcös vagy kesehajú és hobbitszerű Watsont válogattak be, hanem egy nőt. Lucy Liu mostanában a Southland…..
A villából - egy napra - kiesett Vera a Blikknek elmondta, anyagi gondjai voltak és párja sem volt, amikor elment egy pornócastingra."Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal nem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy…..
96clarity 2012.02.21 17:02:54
Újra kiadja The Visitors című utolsó nagylemezét az Abba, ebben még nincs is semmi különös, abban viszont már igen, hogy szerepelni fog a lemezen egy eddig soha korábban nem hallott dal, ami így 18 év után az első hivatalos, új Abba-szám lesz, ami megjelenik. A dal a From A…..
Bono, a U2 frontembere szerint ha nem írnak egy olyan albumot, amin csupa sláger szerepel, lehúzhatják a rolót. Az interjúban azt is elmondta, hogy a U2-t már nem tartja olyan meghatározó zenekarnak, mint a kilencvenes években, és ezt a (nagyon helyes, a szerk.) következtetését abból…..
November közepén már mutattunk egy rövid kis ízelítőt Lady Gaga legújabb videoklipjéből, amit az énekesnő legutóbbi albuma Marry The Night című számára készített, most pedig megjelent a teljes videoklip. Az köztudott, hogy az énekesnő vonzódik a hosszú klipekhez, most azonban…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
96clarity 2011.05.03 15:35:52
@Hirariko: Ahhoz kepest hogy ,,nem akadt ki", azert perelget am eleg rendesen

Asszem a realt most a szurkolok agresszivitasa miatt, ez a legujabb (nso)
Mourinho megengedhette magának, hogy csak két játékost küldjön pályára a kupadöntő kezdő 11-éből a Valencia elleni bajnokin, így is végtelenül simán megaláztuk őket. Míg Guardiola arról beszél, hogy milyen rossz pszichés állapotban van a csapata, nálunk a hangulattal semmi…..
96clarity 2011.04.27 12:46:46