Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citizen queen

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az egyik legmegosztóbb és leghevesebb vitákat kavaró témakör az állatvédelmen belül az állatok eutanáziája. Az alapelgondolás szerint ugyanis az állatvédelem zászlajára az állatok életének jobbá tétele van kitűzve, nem pedig az ember keze által történő elaltatásuk...
citizen queen 2017.09.28 12:09:44
@cydark: Hogy mi számít ilyen esetben etikusnak? Ivartalanítod a macskád (egyéb állatkád), ha tudod, hogy nem vagy képes anyagilag arra, hogy felneveld a születendő kicsiket.
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
citizen queen 2011.11.20 15:21:12
@Karcolt lendület:

Jaj hát nagyon odalett a legendás ballib humor ennek a cikknek a kapcsán, pedig vannak benne egészen szürreális részletek. Például a Mondd, mit érlel annak sorsát szavaló ripacs, adócsaló sasjóska, mint a szabadság élharcosa. Ez önmagában is valami hátborzongató. Plusz kertészákos is milyen felkapott lett mostanság ballib tüntiken, hát innen sem hiányozhat. Még a dánielpétert hiányolom az "illusztris" társaságból. Szegény József Attila forogna a sírjában, hogy ilyenek vonyítanak az ő nevében.

Egyébként senkinek sem kell megvédeni őt, az egyik legjobb magyar költő, ideológiáktól függetlenül.
„(…) never apologize, at least not for what liberals want you to apologize for." (Ann Coulter) Kissé bizonytalanul nevezlek így benneteket, mert kételkedem abban, liberálisok vagytok-e egyáltalán. Ráadásul ismerek is néhány liberálist, akikkel noha nem értek egyet…..
citizen queen 2011.10.24 17:48:39
@capacete: Kérlek fáradj át a Mandinerre, és olvasd el a Most váltódik a rendszer című bejegyzést. Nos, ott vérlibsi nickek hülyepicsáznak jóízűeket, s meg vannak sértődve, ha valaki arra kéri őket, hogy ezt talán fejezzék abba. Érdekes módon ott nem háborodtak fel a széplelkű ballib nickek a szerző(nő)nek címzett ocsmányságon. A baj a kettős mércétekkel van, amit már észre sem vesztek, annyira rögződött, és erről szól ez a cikk is.

PS. Nő vagyok, és utálom az olyan elmés megjegyzéseket, mint ami mostanában nagy divat mindenféle fórumon, sunáznám, és társai - de ilyet röhögve mondanak a ballibek is, sőt, jobboldali politikusnő kapcsán olvastam már mindenféle zaftos, pornóba illő ajánlgatásokat is ballibektől - érdekes módon akkor nem zavarta a lelkivilágukat az illető női mivolta.
citizen queen 2011.10.24 21:16:26
@capacete: Értem, tehát ha valaki rámutat egy szép kövér kettősmércére, az primitív. Köszönöm, hogy egyetlen hozzászólásodban eklatáns példát szolgáltattál arra a "liberális" mentalitásra, amiről ez az írás szól.

De ha már nem egyszerű nickekről beszélünk, hanem közéleti emberkékről, újságírókról, akkor megkérdezném, mit szólsz ahhoz, hogy Tóta W., a mostani nagy leleplezést hozó hvg újdonsült munkatársa nem is olyan rég például "A fasz előtt térdepel és vár" címmel közölt guszta kis írást a blogjában, egy olyan linkkel, ahol egy pornóképre Szalay Annamária fejét kopizták - mindezt nagy gerincesen egy külföldi szerverről. Úgyhogy azt gondolom, nagyon szemforgató most ezen az egy mondaton rugózni olyanoktól, akiknek a szemük se rezdült a másik oldalról jövő hasonlóan alpári színvonalú beszólogatások, "viccek" kapcsán, sőt, jókat röhögtek rajta.
citizen queen 2011.10.25 11:25:41
@capacete: Zajlik az élet a tegnapi szóváltásunk óta, Tóta W. megint böffentett egy öblöset a Facebook-on. Na ez az igazi, tőrőlmetszett primkóság. Olvasd el, és gyönyörködj a "liberális" gerincességben. (Arról nem is beszélve, hogy teljesen feleslegesen az egyházat is belekeverte, de ezt már megszokhattuk tőle. Súlyos fixa ideája van szegénykémnek.) A kettős mércét pedig ki nem állhatom, így bármennyire is fáj egyeseknek, ahol tudom, rámutatok. Mert nincs annál undorítóbb, mint amikor az ötéves Pistike módjára más fejét pornóképre applikáló pár hónappal később felháborodik, amikor a "mi kutyánk kölykét" báncsák a gonoszok. Most akkor vagy védem a nők jogait, méltóságát, mindig, akkor is, ha nem a saját oldalamon állóról van szó, vagy nem forgatom álságosan a szemem a másik oldal támadásán, és nem nevezem magam über toleráns-liberális-a nők jogait támogató értelmiséginek. És ami külön pikáns ebben a sztoriban, az a hvg. Ahol nagy mellénnyel lehozták a robinmasters leleplezését, de simán eltűrik, hogy Tóta náluk dolgozzon, miközben ilyen alpári szösszeneteket irkál.
  Amikor meghallottam, hogy Gyurcsány Ferencet feljelentették terrorizmus vádjával, olyan felszabadító élmény volt, mintha tényleg történne valami. Amikor bejelentette Gulyás Gergely, hogy azokkal az egyezményekkel egészítenék ki a Btk-t, amelyek a nürnbergi bíróság…..
citizen queen 2011.10.20 15:22:48
@mavo: Ja, és még mindig nem sikerült válaszolnod erre az igen egyszerű kérdésre: Mennyiben is vagy te különb a sorozatos hülyepicsázással az említett szerzőtársnál?

Mert ha semmiben sem, akkor ideje lepattannod a magas lóról.
citizen queen 2011.10.20 18:22:35
@mavo: No ennyit rólad öcsi. Meg arról a hamis toposzról, amit nagy előszeretettel terjesztenek magukról a ballibek, miszerint velük lehet "beszélgetni", meg ők mennyivel kulturáltabbak, mint a jobboldaliak. Amit te itt műveltél, az ennek egyenes cáfolata, és nem egyéb, mint színtiszta tahóság, egy értelmes mondatod nem volt, csak a primkó személyeskedés, a szerző, meg mindenki más irányába, aki nem osztotta magvas véleményedet. Már írtam itt egy másik, magát nagyon jófejnek képzelő mosdatlan szájú nicknek, hogy negatív véleményt is lehet elegánsan megfogalmazni. Csak hát ahhoz kéne némi szellemesség, és némi értelem, ami neked szemmel láthatólag nincs. Ezért aztán nem marad más, mint a személyeskedés, amire egy egysejtű is képes. De azért játszd tovább nyugodtan a menő haladóballibet, szórakoztató látni, amikor egy sudribunkó azt hiszi magáról, hogy hű de okos.

Nota bene ezzel a lekezelő, jópofinak hitt stílussal semmivel sem vagy különb azoknál, akiket annyira lenézel a másik oldalon. Csak épp a skála másik végén állsz, de a bunyesz az liberó álarc mögött is bunyesz.
citizen queen 2011.10.21 11:04:01
@mavo: Na ide figyelj kicsi köcsög. Ha veszed a fáradságot, és visszaolvasol, ott van feketén-fehéren, hogy normális hangnemben kezdtem hozzádszólni - nyilván nem dicsérőleg, de hadd ne tapsikoljak már egy arrogáns gyökér hülyepicsázásához. Erre te azonnal jöttél a személyeskedéssel, és az agresszív kismalac stílusú hozzászólásaiddal. Na most ezek után ne csodálkozz, ha menet közben bekeményít a másik, bunkókkal felesleges udvariaskodni, amint a példád is mutatja, a normális hangnem lepereg róluk.

Azt meg külön imádom, amikor valami önjelölt vátesz pár hozzászólás alapján máris úgy véli, hogy bátran hülyének ítélheti a másikat, ha az olyan hozzászólásokat ír, ami nem tetszik neki. Mindezt úgy, hogy közben kibaszott toleránsnak, liberálisnak, és kúlnak képzeli magát. Holott csak egy oltári nagy retkes tapló, akit bármely, általa mucsainak tartott egyszerű ember könnyedén leiskoláz normális viselkedésből. Te egyébként nem egy kiadós együttlétet érdemelnél a következő szomorú vasárnap - bár nyilván nem itt basznád álló nap a rezet, ha volna kit... -, hanem két kurvanagy pofont, hogy térj már magadhoz abból a rögeszméből, hogy te szartad a spanyolviaszt, és körülötted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Seggarc pedig a jó édes anyukád, aki nem tudott normális embert nevelni belőled, te sötét paraszt. Ezennel gratulálok, tiéd a fosplecsni, az első nick vagy, akit szűrőre teszek a Mandineren az elviselhetetlenül ostoba, arrogáns, sunyi, ám annál kitartóbb kötözködése miatt. A továbbiakban szórakozz magadban, meg azzal a néhány szerencsétlennel, aki még gyanútlanul hozzádszól.
  Szerkesztőségünkbe harcias levelet fújt be az őszi szellő. Ebben magyar zsidó szervezetek fogalmazzák meg „hatmillió égő áldozatra” hivatkozva az ENSZ-ben képviselendő magyar állásponttal kapcsolatos elvárásaikat. Írják: az önálló Palesztin állam…..
citizen queen 2011.10.13 15:06:55
@TaTa86.: (Mi a f*szt gondolnak magukról a T. Levélírók?)

Mit, mit, hát azt, hogy még mindig van befolyásuk a kormánypolitikára a háttérből, ahogy az többé-kevésbé így is volt hatvan éven keresztül. Ez a bűntudatkeltéssel megtetézett zsarolósdi a levélben valami gyomorforgató. Ilyenkor hol marad a másokon minduntalan számonkért tolerancia és demokráciaféltés?
  Abády a nagyvendéglő felé indult. Jó darabocska út. Mentében a Jópál sorsán gondolkozott el.   Nem is egyéni az. Magyar sors. Magyar vétek. Mennyien vannak a hozzá hasonlók! Tömérdek tehetség, akik első rugaszkodással a világ legnagyobbjai közé sorakoznak, de…..
citizen queen 2011.10.10 09:51:16
@nu pagagyí:

A magyarság az évszázados függetlenség hiányában, a sorozatos kudarcok hatására, befelé forduló, szolidaritásra képtelen, a tisztességes versenyt kerülő fajtává vált. Történelmi vezető rétege, a mindenkori megszállók kiszolgálására specializálódott, saját népének sorsa kevésbé érdekelte, mint a saját pozíciója az aktuális megszálló hatalom gépezetében. Az MSZP ennek a vezetőgarnitúrának leszármazottja, sikeresen alkalmazza a berögződött mintákat. A földet és a rajta élő népet zsákmánynak tekinti, eszközei egykori urainak jól bevált oszd meg és uralkodj technikáin alapulnak.

Így is jól hangzik, ugye? :-)
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
citizen queen 2011.10.08 11:44:49
@NA YA!:

Miért lenne csúsztatás, vagy szánalmas kínlódás az, hogy valaki nem szereti, ha a klasszikus színdarabokat holmi rendezői manírból "modern" tálalásban teszik a nézők elé? Én sem szeretem az ilyesmit, semmi művészi nincs abban, ha például orális szexet imitálnak a színpadon, ahogy azt volt szerencsétlenségem a Cseresznyéskertben látni.
   Miután a közismerten eredményes, nagysikerű Facebook-forradalmak nyomán immár demokratikus paradicsommá változott az arab világ, Magyarország magát elnyomottnak érző szubkultúrái is forrongani kezdtek – virtuálisan. Tavaly nyáron még csak a tűzijátékot…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
citizen queen 2011.09.15 13:53:07
@Diocles:

Sárkányfő, alkotmány álamfő, igazi Sipi - egytől-egyig ballib provokátorok, undormány arrogáns stílusban. Durván általánosítanak, relativizálnak (hogy kerül például ide Bayer? Hasonló helyzetben leugatnak, hogy nem releváns, nem ide tartozik.), közönséges a stílusuk, és még ők osztják en bloc a jobboldalt. Tipikus más szemében a szálkát is, de a sajátjában a gerendát sem. Szánalmas acsarkodó troll-bagázs.
citizen queen 2011.09.15 14:09:16
@Sárga Király:
A mondanivalód első részével teljesen egyetértek, jó kis magyar mondás az, hogy nem szarunk oda, ahonnan enni kaptunk. Más kérdés, hogy valószínűleg az piszkálja kertész csőrét, hogy elapadt számára az állami csöcs, erre fel a nagy felhorgadás. A Duna TV Közbeszéd c. műsorában Bethlen is feltette a kérdést, hogy az elmúlt kormányzat alatt nem tűnt fel ákosbácsinak, hogy a magyar genetikusan alattvaló? Miért pont most világosodott meg a jóember?

Másrészt Adyt (és a többi magyar költőt-írót) ne keverjük ezzel a szeméttel. Ők az érted haragszom, nem ellened vonalat vitték, míg ez a nyomoronc csak azért veri a nyálát, mert az imádott baloldalt valagba rúgták jó alaposan a választók, ez fáj neki, ezért mocskolja a magyarokat. Ha visszaszavaznák a ballibeket, semmi baja nem lenne, hallgatna, mint az a bizonyos a fűben, mint ahogy hallgattak az eszmetársaival együtt az őszödi beszéd után is, és a 2006-os rendőri túlkapások után is. Illetve dehogy hallgattak, magyarázták a végtelenségig a bizonyítványt. Akkor minden rendben volt, virult a demokrácia szerintük, míg most, hogy nem ők vannak hatalmon, máris diktatúra van. Régi jól bevált séma ez a baloldalon.

Ady egyébként a Fel-feldobott kő szerzője is, és ott gyönyörűen leírja, hogy akármilyen is ez a kis ország, mindig visszatér, mindig visszahúzza a szíve.
  Nemzetkarakterezés, népi genetika és a fő toposz, a múlttal való szembenézés örök hiányának felemlegetése tűnt fel újra a magyar baloldalon. Ezúttal Kertész Ákos búsul neki az Amerikai Magyar Népszavában:   „A magyar genetikusan alattvaló.…..
citizen queen 2011.09.01 15:00:42
@VI. Béla:
Az a kérdés merül fel bennem, hogy létezik-e az a "szembenézés", amire megbocsájtás a válasz?

Szerintem a Kertész-félék nem képesek a megbocsátásra, ha minden egyes magyar ember térden csúszva, mellét verdesve, fejére hamut szórva esdekelne bocsánatért, akkor sem. Egyébként meg van valami hihetetlen gyökérség abban, ahogy a holokausztot kizárólag csak a magyarok nyakába akarja varrni. Teljesen beteg.
Kumin szerint Kitüntetetten 2011.08.19 14:53:00
Az azonos című, nagyon szép dokumentumfilm szinopszisa az alkotó, Almási Tamás honlapjáról:1978-ban Kossuth-díjat kapott egy női brigád. Az azóta felnőtt generációk, már nemigen tudják, mit jelent: szocialista brigád, munkaverseny, kommunista szombat. A film a Zalaegerszegi…..
citizen queen 2011.08.19 20:28:42
Istenem, mekkora frusztrált lúzerek írogatnak ide is. Én is láttam a híradóban tegnap ennek az egyszerű, hiányos fogsorú cigányasszonynak a kitüntetését, és helyeslem. Hogy miért? Egyrészt nem egy csókos kapta végre - mert valljuk be őszintén, és ezt Kumin is leírta, a mindenkori politikai vezetés előszeretettel osztogatja a kitüntetéseket a kegyeltjeinek. Van persze köztük olyan is, aki ezt munkássága, életútja miatt bőven megérdemli, és van, aki nem. Másrészt Erzsike néni - mert ez a neve - 29 éve dolgozik, és tán egyszer volt táppénzen. Tegyük a kezünket a szívünkre, egy ilyen becsületesen végigdolgozott élet nem igazán jellemző a cigányságra. Erzsike néni tehát kiemelendő, mint jó példa, mégha egyszerű takarítónő is. Az általános segélyvárás, sőt, mostanában már segélykövetelés ellenpéldája ő, no meg a "bodzázásból" és "vasazásból", és uzsorából menő gengteszerré vedlett egyedeké. Több Erzsike néni kellene, aki ha nem is túl tanult, és nem is végez valami hú de világmegváltó munkát, de teszi a dolgát mindennap becsülettel. És jó volna még több Erzsike nénit példaként a cigányság elé állítani, hogy nem csak a segély, a lopás, simliskedés, uzsora, no meg az elmaradhatatlan bazseválás (fiatalabb korosztályban a gangsta rap) a járható út, hanem van másik is, talán nehezebb, göröngyösebb, de mindenképp tisztességesebb.
citizen queen 2011.08.20 09:20:35
@kej: Nem, a reménytelen eset ti vagytok, akik mindig mindenben csak és kizárólag a rosszat látják. Fideszhű cigányszervezet csókosa lenne Erzsike néni? Ha ezt valamivel alá tudnád támasztani, nem ártana. Addig csak a szokásos szócséplés, és hangulatkeltés.
citizen queen 2011.08.20 09:24:55
@Karipapa01: Értem, tehát ha van pozitív diszkrimináció, az a baj. Ha nincs, akkor meg az lenne. Van sapka, nincs sapka, ugyebár. Bár egyesek kommentjeiből világosan látszik, mindegy, mi a téma, csak fideszezni lehessen egy jót. Váljék egészségükre.
Rendkívül szórakoztató írás jelent meg néhány napja az Economistban, az obligát meghatározás szerint „tekintélyes brit gazdasági hetilapban”. Szerzőjének valószínűleg nem a szórakoztatás volt a legfőbb célja, hanem annak sokadik elmesélése, hogy mennyire…..
citizen queen 2011.08.15 10:17:22
@partfish: No megszólalt a "baloldali, liberális értelmiség" egyik jeles képviselője, és a régi jól bevált sémák szerint belerúg egyet ebbe a szörnyű, elmaradott, bőgatyás kuruc népségbe. Azután meg csodálkozik, és sír, ha a választásokon elhajtják őket a búsba.

Az angol újságírók meg sepregessenek inkább a saját portájuk előtt, a fosztosgatások kapcsán lehet elemezgetni bőven a "nyugati típusú demokrácia" sikerét.
  „Maga nem tudja, miről beszél. Ez a hülye pesti liberális értelmiség hangja. Jöjjön le velem.” – válaszolta Hegedűs Zsuzsa a Népszabadságnak adott interjújában, ahol nem volt hiány erős mondásokban. Hegedűs nem járult hozzá a megjelenéshez,…..
citizen queen 2011.08.09 10:59:05
@betyár: Teljesen egyetértek, akit ennyire csak saját maga érdekel, az maradjon a blogolásnál. Komolyabb sajtómunkára alkalmatlan.
citizen queen 2011.08.09 11:03:54
@tewton: az egész dolog kicsit iq-teszt jellegű is.
a) az értelmesebb segélyes x% tud valamit kezdeni az állatokka, hiszen nem fogyatékos, és csak meg tudja a faluban kérdezni valakitől, hogyan is kell csinálni ezt. b) de ahhoz ahhoz tényleg nagyon-nagyon egyszerűnek kell lenni, hogy elmegyek a csibéért mert akciós és ingyé vhan, házáviszem, aztán másnap reggel jövök rá, hogy héha, hájszen ehhez én nem is értek.

Szerintem ezért is kéne az ellenőrzés. Aki felnevelte a csibéket, etette-gondozta őket, azok a következő osztáskor is kaphatnának adományt. Aki azonban hagyta éhenpusztulni, meg eladta őket, az üres kézzel távozna. Így lenne értelme az egész akciónak, aki hajlandó tenni is saját magáért, és a családjáért, az kap segítséget, de aki nem, meg simliskedik, annak ennyi volt, nem élt a felkínált segítséggel, eljátszotta a bizalmat, többet nem kap, csókolom.
citizen queen 2011.08.09 19:34:33
@bbjnick: Alapvetően az a probléma, hogy egy ilyen program folyamatos ellenőrzést, nyomonkövetést és támogatást igényelne.

Én is ezt mondom. Valamint azt is, hogy azért nem kell túlmisztifikálni a csibetartást, mondván, jaj szegényeket senki sem tanította meg rá. Annyi minimális ésszel is felfogható, hogyha nem etetik őket, akkor nem lesz belőlük vasárnapi ebéd. De akik nem akartak a gondozásukkal bajlódni, és tojtak arra, hogy egy kis erőfeszítést tegyenek, azok vagy túladtak rajtuk pénzért, aztán három napig chipset zabáltak, utána meg jön a sirám, hogy jáááj nincs mit enni, éhesek a purdék, vagy hagyták éhenpusztulni a csóri csibéket. Na az ilyeneknek nem kellene többet adományozni semmit se.

És most mindketten tudjuk, hogy nem azokról beszélek, akik, mint ahogy a rokonaid is, örültek a kapott jószágnak, és megpróbáltak kezdeni velük valamit, hanem a lusta élősködőkről, akik eleve lesz ami lesz alapon vitték haza az adományt, és pofátlanul elpazarolták.
Vastagbőr Hungarikum a Szigeten 2011.07.22 11:05:00
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek, most pár hétre előre el vagyunk látva. 64 Vármegye vs. "Zsiget" vs. Budapest vs. Rendőrség vs. TASZ - van ennél fincsibb koktél? A sztori dióhéjban: egy magánszemély januárban bejelentette a rendőrségen, hogy 500 fős…..
citizen queen 2011.07.22 17:13:16
@.Pierre Bezuhov.: Aha, a maguk örömére, egészen véletlenül a város egyik legforgalmasabb útvonalán. Tökre igaza van Asztalos Gábornak, gyönyörűen kibukik a "liberális" álca mögül a mindenki hülye, csak én vagyok helikopter mentalitás, a más véleményt alapból lekezelő, minősítő arrogancia. Utána meg megy a sírás-rívás, hogy miért nem szeretik az emberek a liberalizmust. Hát többek között emiatt a bazi nagy kettősmérce miatt, pajti. Ment a tünti mostanában minden ellen, hát most megkaptátok a másik oldaltól is.
citizen queen 2011.07.22 17:16:52
@Asztalos Gábor: Az ilyen más szemében a szálkát is, a magáéban viszont a gerendát sem típusú idióták hihetetlenül szánalmasak. És hiába szembesíted vele tényszerűen, nyomja tovább a marhaságait. Ugyanaz pepitában, mint akiket olyannyira megvet.
citizen queen 2011.07.22 17:29:35
@Asztalos Gábor 2: Te ugyanaz az Asztalos Gábor vagy, akinek válaszoltam? Ha esetleg nem, akkor közlöm, hogy más nickjét felvenni nagyon gyermeteg dolog. Igazi kisdedóvós szint.
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
citizen queen 2011.07.20 20:16:39
@makacshalacska:
Ez a nyilatkozat vagy mi, űbergáz.A fidesz se az mszp, se asz szdsz hibáiból nem akar tanulni?

Úgy látszik, nem. Márpedig ez egyenes út a bukta felé, amint azt a maszop-szadesz duó esetében láthattuk már, hála a jó Istennek.
citizen queen 2011.07.20 20:29:07
@TaTa86.: Jah, szegény Medgyessy, szegény Gyurcsany, pedig olyan ártatlanok voltak! Például ő soha, de soha nem osztottak volna pofára pénzt! Neeem, egyszerűen nem olyan emberek voltak. Az az áldott jó Medgyessy is, hát csak önként jelentkezett a diktatúra ügynökének a karrierje miatt, hát más ez is bűn?
Óhh ez a két szegény pára, csak mert lenullázták 7 év alatt az országot, mindenki őket gyalázza! A Viktor hibája, ő tehet mindenről! Még jó, hogy van néhány morális vátesz a magyar ugaron aki felemeli a szavát! Felnézek rád "is", csak így tovább!

:DDDDDD

Is-en kívül van még kábé öt indexes jólbejáratott nick, akik még mindig gyurcsányékat istenítik minden fórumon. Szegénykéim...
citizen queen 2011.07.21 12:03:14
@TaTa86.: Itt tévednek hatalmasat ezek az idióták. Mert lehet, hogy jópár ilyen húzás után nem szavazok többet a Fideszre, de hogy gyurcsányra akkor se, ha a kezemet levágják, az tuti.
"Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester. Ezek a…..
Szöul, Dél-Korea A Tesco fel szerette volna egy picit lendíteni a házhoz szállítási üzletágát, így azt találták ki, hogy a polcok fotóit, rajtuk a termékekkel, kiragasztják a metróban. Minden terméket elláttak egy QR-kóddal, melyet az okostelefonok le tudnak olvasni. Az utasok a…..
citizen queen 2011.07.12 11:11:22
@Megélhetési rasszista: Amíg van az a birka, csököttagyú, IQ-hiányos, korlátolt barom, aki ezektől vásárol, addig lesz ki életben tartja ezt az árusítási formát.

Na éppen ezért nem veszek soha semmit az ilyen "egy szááázas a ..." cigányoktól. Másik ok: nagy valószínűséggel lopták valahonnan, hát így könnyű egy százasért adni, hogy nem az ő körmük kopott meg érte. Múlt héten a Moszkván (párdon, Széll Kálmán tér...) a levendula volt a sláger. Amúgy nagyon egyszerű lenne a megoldás: működő közterületfelügyelet + rendőrség. Ha nem tudja bizonyítani, hogy honnan van az áru, akkor bevinni lopásért. Csak sajnos a fent említett két hatóság jelenleg csak kirakat, és tessék-lássék üzemel, nem végzi rendesen a dolgát. Az eredmény, ahogy már páran leírták, és nap mint nap látható: hányinger közterületek, mocsok, mindenütt fetrengő csövesek, és a posztban szereplő kántáló kokerók. Igazi világvárosi feeling...
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
citizen queen 2011.05.17 09:49:29
@Wembley: Akinek van 3000 dollárja szálloda szobára, akinek van egymillió dollárja óvadékra, annak miért nincs egy ezrese luxusprostira?

Nem ez az a csóka, akit pár évvel ezelőtt lyukas zokniban fotóztak le egy mecset-látogatás során? Mert ha igen, akkor nem kell csodálkozni, szarrágó smucig alak, annak ellenére, hogy IMF-vezér (volt)...

Más: szerintem is jól behúzták a csőbe a csávót. De egyáltalán nem tudom sajnálni, van bőven vaj a füle mögött. Egy gátlástalan nemzetközi pénzintézet gusztustalan vezetője. Az meg, hogy Tóta szerint az IMF minő demokratikus, röhej a köbön. Ugyanis nem ők buktatták le a saját vezérüket. Na és hogy az ügy kapcsán sikerült ismét az egyházat is belekeverni ebbe a konkrét sztoriba, az enyhén szólva is szánalmas, és rögeszmés.
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
citizen queen 2011.05.16 13:06:44
@MrOne-Two: Számoljunk már le azzal a balos mítosszal, hogy Ludas Mutyi mekkora ász volt... Egy, azaz egy kerek évre szerződött, és automatikusan végrehajtotta az IMF által diktált lépéseket. Ennyiben merült ki a balosok által máig nagy előszeretettel emlegetett marha nagy szakértelme. Saját ötlete nem volt a pislogós pubinak, egy egyszerű végrehajtó volt. De azért sztároljátok csak nyugodtan továbbra is. Mielőtt naridroidnak lennék titulálva, igen, sajnos jól látszik, hogy a kormány ide-oda kapkod, öteletelnek összevissza. Tényleg szar helyzetet örököltek, de ennél azért többet is letehettek volna az asztalra az elmúlt egy évben.
citizen queen 2011.05.16 13:48:29
@MrOne-Two: Szerintem abba ne menjünk bele, hogy ki mit lopott, maradjunk annyiban, hogy az előző bagázs is szépen megszedte magát, most nem kezdem sorolni a közismert mutyikat. És persze ezek sem angyalok. Az IMF-ben pedig bizonyára normális közgazdászok vannak, csak kurvára nem Magyarország érdekeit nézik, hanem az IMF-ét. Nekünk meg olyanok kellenének, akik ezt a szerencsétlen kis országot próbálják meg kirángatni a szarból, és nem úgy, hogy utána még az ükunokáink is nyögik majd az adósságtörlesztést az IMF-nek.

De a hozzászólásom lényege annyi volt, hogy ne sztároljunk már az egekbe egy olyan ürgét, aki semmi mást nem csinált, mint egy évig végrehajtotta az IMF által diktált lépéseket. Mert ehhez aztán semmiféle különleges szakértelem nem kell, ezt egy robot is végig tudná csinálni.
citizen queen 2011.05.16 15:05:27
@a katona fehérben: Egy szóval sem mondtam, hogy az az egyedül üdvözítő, amit a kormány mond, vagy tesz. Az IMF-et meg hagyjuk már, nagyon jól tudja mindenki, hogy nem az Üdvhadsereg, ha nyújtanak is "segítséget", annak az árát keményen és kamatostul bevasalják később. Nem puszira osztogatnak, és baromira nem a jószándék vezérli őket, hanem a profit. Ergo ők aztán magasról leszarják, ha éhendöglenek itt az emberek, nekik ez nem számít, csak az, hogy az állam visszacsengesse nekik a pénzt bármi áron. Csupán ennyi a bibi velük.

Amúgy mit mindent csinált Bajnai *saját* kútfőből azalatt a röpke egy év alatt, amíg ő volt a min.eln.?
A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre. Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a…..
citizen queen 2011.05.15 18:16:56
@Béla Bácsi: Nem tudom, de valami rémesen elfogult idióta szegénykém. Az egész blogbejegyzés lényege, hogy a Zorbánahibás. Mindezt valami nudlibudli dalfesztivál kapcsán bírta összehozni az írója. És még ezek kettősmércéznek, meg tartják magukat "mértékadónak", "demokratának", ésatöbbi jólismert, az ilyenek által szarrá koptatott jelző... Szánalom a köbön.
citizen queen 2011.05.15 18:19:42
@bandika gazdája: Hát majd meglássuk mi lesz, de a kormány gy.patai sunnyogása után nem sok jót jósolok az idős magyar nő számára. No ilyenkor kéne egy tökös magyar ügyvéd, aki felveszi a kesztyűt a cigánymosdató féreggel szemben, és a néni segítségére szerződik.
citizen queen 2011.05.15 18:22:25
@Béla Bácsi: Ez így van, az átlagamerikai azt se tudja, merre van Magyarország, eszik-e, vagy isszák, nemhogy Gyöngyöspata... Na ezért is minimum fura, hogy ennyire az itt dolgozó követségi alkalmazottak érdeklődési körébe került mostanság a település.
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
citizen queen 2011.05.06 18:23:57
@Kismac: Nem gondolom, hogy el kellene tekintenünk attól, amit Képíró tett. Mindegy, hogy MOST milyen állapotban van. AKKOR elkövette - kérjék rajta számon. Majd elkezdem megsajnálni így, amikor őbenne akkor semmiféle szánalom nem volt. Akkor ő volt a nagyfiú. Hát szembesítsék vele.

Milyen érdekes, amikor pár hónappal ezelőtt Horn Gyula kapcsán Wittner Mária tett egy kemény megjegyzést, akkor a ballibek hangosan siránkoztak a blogokban napokig arról, hogy milyen csúnya dolog egy magatehetetlen, idős, beteg embert bántani, a halálát kívánni, stb. (Holott Wittner csak azt kifogásolta, hogy az állam fizeti a kórházi költségeit, és nem a drágalátos családja - akiknek vélhetően van mit a tejbe aprítani, nem minimálbéren tengődnek.) Most bezzeg a nagyszájú nickek nincsenek tekintettel Képíró hajlott korára, bosszút lihegnek mindenáron.

És még ti beszéltek kettős mércéről! Szálljatok már magatokba...

Továbbra is fenntartom, hogy rettenetesen visszatetsző volt a tegnapi per, a sárgacsillag ifjoncok röhögcsélésével, és az aggastyán kínlódásával - józan ésszel belátható, hogy az egész nagyon kontraproduktív. Annyi szociológus van a belvárosi értelmiség körében, csodálom, hogy nem volt köztük egy szociálpszichológus, aki azt mondta volna, hogy ácsi, ez így nem lesz jó, nagyobb ellenszenvet kelt, és nagyobb kárt okoz, mint amennyit használ...
citizen queen 2011.05.06 18:32:15
@fogsunder: márpedig a zuroff-félék gyűlöletet vetnek és pénzt aratnak, amíg be nem takarítják miatta és hozzá hasonlók miatt tényleg a népét. bár kétlem, hogy néphez tartozna. jobban kötődik az a bankjegyekhez.

Találó meglátás, velős megfogalmazás. :-)
citizen queen 2011.05.06 18:59:29
@f.m.j.: más népek nem elég tökösek ahhoz, hogy a múltban okozott sérelmeikért a leszármazottakon vegyenek elégtételt, mindenkit bűnösnek kiáltva ki, általánosítva...

Szerintem nem tökösek, hanem gátlástalanok. A többivel egyetértek.
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
citizen queen 2011.05.02 20:43:43
@Nikosi: A munkahelyek bekamerázást sokkal inkább kényes dolognak érzem, azért szólaljon fel a TASZ ne a közterületek kamerázásért. Ja de a dolgozók érdekeit védeni az már büdös lenne, de az utcai bűnözőkről ne készüljön felvétel se kép se hang ugye.

Erre írtam fentebb, hogy a nálunk a jogvédelem is valami borzasztóan torz, kicsavart valami, nem csoda, hogy egyre jobban utálják az ún. jogvédőket. Akiknek a tevékenysége bűnözők mentegetésében merül ki, ahelyett, hogy a valódi jogsértésekkel foglalkoznának.
citizen queen 2011.05.02 20:59:47
@én sajnálom: Egyem a kis nebáncsvirág lelked, nem azt írtam, hogy te fröcsögsz, vagy anyázol. Hanem azt, egyes toleráncsok teszik ezt (lásd náci tetű, patkány nép, és társai). Ezek a megnyilvánulások pedig nem vallanak túl nagy toleranciára a másik véleményével, álláspontjával szemben. Ennyire szerettem volna rámutatni.
citizen queen 2011.05.02 21:01:35
@egyittlakó: Szóval, szeretném megtudni ezektől a jogvédőktől, hogy az embernek jogában áll-e tyúkot tartani és ugyanakkor a saját kezével termelt zöldségeket begyűjteni a saját kertjéből?
Azt is szeretném hallani valamelyik nagy tudású TASZ aktivistától, hogy jogában áll-e az egyszerű embernek félelem nélkül aludni éjszaka a saját házában?

Hát szerintem ezekre a kérdésekre várhatod az egyenes választ a TASZ-féle "jogvédőktől".
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
citizen queen 2011.04.28 16:46:21
@okostojáska: Most még nem látszik tisztán, hogy miért hozták ezt a döntést, milyen nemzetközi erők mozognak a háttérben, csupán egy LMP támogató amerikai látszik és a Vöröskereszt. Még. Remélem hamarosan kiderül.

Az biztos, hogy én soha többet a Vöröskeresztnek egy fillért nem adok és minden ismerősömet megpróbálok erről meggyőzni, hogy bojkottálja ahol tudja őket és minden szervezetet, aki ebben az akcióban részt vett.

Egyetértek!
citizen queen 2011.04.29 17:32:29
@majomkutya: Nekem is leesett az állam a cikk olvastán. Jé, a gyöngyöspatai magyarokat is megkérdezte végre valaki a kialakult helyzetről, nemcsak a cigányok primitív hazudozása megy a rettegésükről ezerrel. Már tényleg azon gondolkodtam, hogy beballagok a Médiahatósághoz, hogy nézzenek már utána, milyen elfogult, egyirányú cikkek, riportok jekentek meg az utóbbi napokban a gyöngyöspatai események kapcsán. Ha már létrehoztak egy ilyen hatóságot, legyen valami haszna is... Vagy nagyon naiv vagyok?
citizen queen 2011.04.29 17:40:14
@Ásó[Mosó]maci: Ezt a sunyi szdsz-utódpárt dajkáló Fieldet ki kéne utasítani sürgősen az országból, kevergesse máshol a szart, ha már nincs jobb dolga szegény ingatlanspekulánsnak.

Valahogy A csendes amerikai jut eszembe róla...
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
citizen queen 2011.04.28 11:15:11
@Lüttyöm Zsuzsietta: Pedig érdekes dolgokat lehet olvasni ottan, olyanokat, amik simán kimerítik a rémhírterjesztés fogalmát...
citizen queen 2011.04.28 11:18:35
@Apafarkas: Na igen, az ő temetésére nem vonultak ki a celeb-politikusok, és a mindenkori értelmiségi megmondó-brigád... Sőt, gusztustalan módon egyes ballib sajtótermékek megpróbálták rasszista eseménynek beállítani a temetést.
citizen queen 2011.04.28 11:22:13
@Lüttyöm Zsuzsietta: Ezt most kérlek, ne vedd magadra, mert nagyon kevéssé ismerlek ahhoz, hogy bármit is mondjak rád

Maradjunk ennyiben.

Amúgy a Mandineren egy az egyben megjelentetett fészbúk-oldalra gondoltam, ahol egyesek azzal szórakoztak, hogy lövik a cigányokat Gyöngyöspatán. Ami nettó hazugság, ergo kimeríti a rémhírterjesztés fogalmát.
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
citizen queen 2011.04.27 12:51:29
@Lüttyöm Zsuzsietta: Igen, egy normális országban ez lenne a megoldás. Mármint hogy az állam fenntartja a rendet és a közbiztonságot az ország minden egyes területén. Csak itt sajnos az elmúlt húsz év alatt olyan szinten sikerült leamortizálni a rendőrség tekintélyét, többek között a drágalátos jogvédőknek is köszönhetően, hogy a rendőrökön már csak röhögnek a keményebb bűnözők. Most ott tartunk, hogyha egy rendőr kicsit morcosabban néz egy cigányra, máris ott terem húsz jogvédő, és rázendít a rasszista mantrára. Így nem lehet rendet tenni.
citizen queen 2011.04.27 13:03:12
@Lüttyöm Zsuzsietta: Ne ess át a ló túloldalára. Senki sem szeretne statáriumot, csupán azt, hogy a hatályos törvényeket mindenkivel tartassák be. És ne legyen mentség a származás, vagy az anyagi helyzet (lásd megélhetési bűnözés, meg azé' mer' cigány vagyok). Merthogy a jogok mellett vannak kötelességek is, csak ezt elfelejtik szajkózni jogvédőék. Ez például óriási hiba a részükről. Hogy tudatos-e, vagy szimplán csak hülyék, döntse el mindenki...
citizen queen 2011.04.27 14:11:29
@Seduxen: Érdekes módon csak addig roppant PC-k a nyugat-európai országok, amíg biztonságos távolból szemlélik itt a "Balkánon" ezt az egész szarkeverést, és cirkuszt. Mihelyst nagyobb számban megjelenik náluk az üldözött, elnyomott kisebbség, érdekes mód azonnal elpárolog a PC mentalitás, és igencsak "fasiszta" eszközökhöz nyúlnak...