Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisze Matyi

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      „Gyerekeket tanít dzsúdóra a fiatal magyar politikus, Bősz Anett - Interjú!” –  Olvashattuk 2017-ben a www.life.hu-n. Meg mernék esküdni rá, hogy a sportág alapítómestere, dr. Kano Jigoro büszke lenne a nulla %-os párt üdvöskéjére. Elvégre a szamuráj harcmodorból eredő japán harcművészeti…..
Pisze Matyi 2021.05.12 11:13:02
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Pisze Matyi 2011.12.10 07:26:26
 Mintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal épületében. A tüntetők táblákat tartottak maguk elé a földön ülve, amiken a kerület szegényellenes…..
Pisze Matyi 2011.11.12 08:52:49
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ja, itt csak egy közintézmény működését akadályozták, illetve – a posztban is elismerten – ellenszegültek a rendőri intézkedésnek. Barom.
Nemcsak lézerblokkolót, de hiperhajtóművet is használnak a parlamenti képviselők, derült ki egy keddi felmérésből. Miután az Index újságírói több parlamenti képviselő autójában is lézerblokkolót találtak, a Hírcsárda munkatársai is nyomozásba kezdtek. Megdöbbentő…..
Pisze Matyi 2011.10.12 15:45:31
A kedden kirúgott Gubcsi Lajos szolgálati autójában nem a lézerrblokkoló volt a legfurcsább, de a HM-es cégvezető mindenre tudott magyarázattal szolgálni.  „A minisztériumból kaptuk az információt, miszerint több illegális módosítás is történhetett G. Lajos…..
Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit. Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást…..
Pisze Matyi 2011.08.07 05:42:11
A most induló Frankeinsten-program keretében több kormánypárti politikus esik majd át neurológiai beavatkozáson. A nemzeti ügyekért felelős miniszter képes lesz egy perc alatt minden eddiginél több határon túli magyarnak anyaországi állampolgárságot adni. Az eddigi rekord egy…..
Hogyan reklámozol egy egyébként az álhír szinonímájaként ismert holapot? Indíts kampányt a Pulitzer-díjért! Ezt tette a The Onion is, amely az Egyesült Államok leghitelesebb hírforrásaként már több mint 20 éve ontja magából a kamuhíreket. A kampány középpontja az…..
Pisze Matyi 2011.07.01 11:02:13
@könyvelés: Rajta hát!
A brit tudósok példáján okulva a jövőben könnyebben befogadható kutatásokat indítana a Magyar Tudományos Akadémia. „Diabétesz, részecskefizika, talajerózió - a legtöbben ki sem tudják mondani ezeket a szavakat, nyilván nem fognak érdeklődni a kutatások iránt sem”…..
Pisze Matyi 2011.07.01 10:18:34
Anyagi nézeteltérések és a logó elhelyezése körüli viták miatt lép vissza a Volkswagen a több évtizedes szponzorációtól, de az áramlatot nem kell leállítani. Az áramlat, amelyet hosszú évtizedek óta mindenki Golf-áramlatként ismert, jövőre új nevet kaphat. A Volkswagen és…..
A közvélemény nyomásának is engedve mégsem az ismeretlen orosz első osztályba, hanem egy világhírű brazil csapathoz igazol Dzsudzsák Balázs."A szívem mélyén én is éreztem, hogy nem kéne elmenni egy ilyen mucsai hétvégi hobbicsapatba gurigázni, de hát ott volt az a…..
Pisze Matyi 2011.06.14 19:51:52
Pisze Matyi 2011.06.14 19:54:06
@Pisze Matyi: Bár a Hírháttér ajánlata sem volt rossz...
Idén korábban már felmerült az átigazolása, Montrealban negyedórát beszélgettek Chris Hornerrel, de a McLaren-főnök szerint csak baráti beköszönés volt. Az Autosport viszont állítja, Lewis Hamilton azért ment szombat este a Red Bull központjába, hogy átigazolásáról…..
Pisze Matyi 2011.06.14 19:49:25
  Történelmileg úgy alakult, hogy a magyar szocialisták sokadik (vagy örök?) megújulási kísérlete éppen egybeesik európai barátaik küszöbön álló önreformjával. Tudjuk persze, hogy a progresszió lényege a Nagy És Folyamatos Megújulás, de így egymás között azért…..
Pisze Matyi 2011.05.31 18:19:09
@Pisze Matyi: Elnézést, berúgtam, mint Schmitt Pál az albán szamár legénybúcsúján. Szóval szocdemnek a rossz arcú, északkeleti jövevények nevezik magukat, ugye?
A magyar nyelv újabb ádáz ellenségét fedezte fel a Grétsy László és Balázs Géza nyelvészek által vezetett kutatócsoport. „Indult az izével, volt bigyó, mekegés. Gondolkodási időt nyertek az összeszedetlenek az ő-zéssel, de most már kezdek én is pánikba esni”…..
Pisze Matyi 2011.05.31 02:38:03
Pisze Matyi 2011.05.31 02:41:34
@Pisze Matyi: Na, ebben számoljátok össze az öööözéseket!
Sokan találgatták, vajon miért csak írásbeli figyelmeztetést kapott május 26-án Alföldi. Az igazság és a rendező tervei itt a HírCsárdán!  Alföldi Róbert lapunknak elmondta: „sokan vádoltak azzal, hogy Réthelyi azért hivatott be, hogy bemutassam neki az orális…..
Május 15.-én Spanyolországban pár száz diáknak ki lett a töke. Elegük lett a rájuk nem figyelő politikusokból a 20%-os munkanélküliségből, aminek az aránya a fiatalok között 40%. Éppen önkormányzati választási kampány volt Spanyolországban, de a kampányban csak a szokásos…..
Pisze Matyi 2011.05.31 02:28:35
Twitter-üzenetben szólt a fideszes képviselő két másik betegnek is, hogy ne erőlködjenek tovább, ideje meghalniuk. A Twitter Mária néven a közösségi hálón működő ’56-os halálraítélt az aktív eutanázia jegyében minden nap más beteget vagy haldoklót szólít fel a…..
Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott. A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető  a…..
A vád szerint nem csak egy New York-i szobalánnyal erőszakoskodott az IMF vezetője. A jelenleg börtönbüntetését töltő magyar színművész megdöbbentő történettel állt elő. A TV2 Jóban-rosszban című sorozatából ismert színész elmesélte, hogy egyszer nála is…..
Egyre keményebbé válik a KDNP vasárnapi nyitva tartásról szóló javaslata. A bookline.hu, a Vatera, sőt a iTunes sem árusíthat majd a hét utolsó napján. Semjén Zsolt szerint vasárnap, az vasárnap. A vadászat, a család és a vadászat napja. Ezért nem helyesli, hogy akár…..
Pisze Matyi 2011.05.15 13:03:41
@Kix: De ha semmi sincs nyitva, mire is kellene nekik a pénz?
Az Oszama bin Laden likvidálását végrehajtó amerikai kommandósok birtokába jutott a terroristavezér kézzel írt naplója, amely tervezett merényletek részletei mellett érdekes, mindennapi élményeket is tartalmaz. 2001. szeptember 11. - Arra ébredek, hogy valaminek nagyon…..
A kommunista Zöld Pardon helyén létrejövő országzászló meglátogatása igazi családi élmény lesz jövő tavasztól. Lesz ugrálóvár és alkotmánysimogató is. Gulyás Gergely, az alkotmányt előkészítő eseti bizottság elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, szeretnék igazán…..
Pisze Matyi 2011.05.15 12:59:55
  Az úgy történt, hogy ártatlanul besétáltam a filmszemlére, mindenféle tapasztalat nélkül, jóindulatúan, megilletődve, hogy megnézzem a nagy művészeket. Ugyanis a Biszku-filmünk (Bűn és büntetlenség) is versenyzett.  Vasárnap meghívtak egy beszélgetésre, ahol a…..
Pisze Matyi 2011.05.12 20:05:51
Az igazságügyért felelős fideszes államtitkárt kérte fel Seth MacFarlane amerikai rajzfilmes, hogy játssza el Peter Griffin szerepét a készülő élőszereplős Family Guy-filmben. "Nagyon örülök a felkérésnek, roppant izgatott vagyok. Bár nem ismerem azt a Family Guyt, de…..