Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napalmer

87 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a…..
Brian Jones. Jimi Hendrix. Janis Joplin. Jim Morrison. Kurt Cobain. És most Amy Winehouse. Nem akármilyen társaság. Csupa önpusztító zseni. Ha úgy vesszük, dicsőség ebbe a klubba belépni, csak egy kicsit magas árat kell fizetni érte. Igaz, a halhatatlanság jár cserébe érte. RIP. ..
Ismét jönnek, ismét zúznak... Mindössze két évet kellett várnunk a robotzúzós széria új epizódjára, mely a minap nálunk is mozikba került végre, mi több, immár 3D-ben is. Az elsőnél vegyesebb kritikákat kapó második rész után reménykedtem, hogy nemcsak ez utóbbi részlet…..
napalmer 2011.07.21 14:07:12
@Monty H.: A másodiknál a moziban, amikor Röptűz "feláldozza magát" a győzelem érdekében és Optimusra felnyomják a cuccot, az atomjóvolt. Azt hiszem a moziban kicsúszott a számból egy olyan, hogy "b_sszus" vagy valami.
Itt pedig a fegyverarzenál és azok a hajtóművek valahogy nem voltak annyira precízek.
Meg a Csatár-Acélfej vs. KétÁlca rész emlékeztetett kissé a Hitman metrós részére.

Vagy túlságosan megpróbálom már lehúzni és elfogult lennék? :-(

Na mind1, nem sz_rakodok tovább. Jónak jó volt, csak nem hozta az első kettő szintjét. Szerintem.
A Lego – a legnagyobb játékvállalatok közül elsőként - ma bejelentette, hogy az erdőirtást ki kívánja iktatni a beszállítói rendszeréből. Ez azután történt, hogy a Greenpeace múlt hónapban kampányt indított, amelyben megpróbálja meggyőzni a játékipar képviselőit:…..
napalmer 2011.07.21 13:57:24
Amikor a két cica meglepte a Blog.hu-t egy fahéjas-vaníliás tejtortával, főzőcskéző macskanőknek képzeltük el őket, akik egy szál vörösboros pohárban naphosszat habarnak, gyúrnak, és konfitálnak a férfi felhasználók legnagyobb örömére. Aztán persze kiderült, hogy a…..
A hátország háborúja Az utóbbi években egyre több iraki és afganisztáni vonatkozású film bukkan fel, elsősorban amerikai oldalról. Ezek egy része értelemszerűen a harctérre fókuszál (Gyilkos megszállás, Iraki misszió, stb.), de akad egy pár, amely az otthon maradottak sorsát…..
HumorPont Rossz nap. 2011.07.15 13:37:39
 ..
Lászlóék nagyobb otthonba szerettek volna költözni, ám egy még nem egészen kész lakásra esett a választásuk, ráadásul elkövették azt a hibát, hogy hittek az ingatlanos "határidőre kész lesz" ígéretének. Asszonnyal béreltük egy kellemes, új építésű,…..
Habár a tudomány még nem tart ott, hogy a durván 67 millió évvel ezelőtt - vagyis elég régen - kihalt dinoszauruszokat reprodukálni tudja, a technika azonban már igen. Erre legkésőbb akkor jön rá mindenki, amikor a vendégségben nem a házigazda, hanem annak Triceratopsa nyit ajtót,…..
napalmer 2011.07.13 11:09:32
@Plumper_: szerintem is lehet a mozgással gond.
A színe is elég vacaknak tűnik. Nem elég Jurassic Parkos.
HumorPont Székely - Román - Pokol 2011.07.11 18:27:42
Az öreg székely bácsi bemegy a nyelviskolába mondván, hogy szeretne héberül megtanulni. A tanár értetlenkedve kérdi:- Miért akar maga ebben a korban héberül tanulni?- Mert ha meghalok, és a mennyországba kerülök, szeretnék beszélgetni az Istennel.- És mi van, ha pokolba kerül?-…..
Székely bácsi bemegy az étterembe és rendel egy marhapörköltet és három deci bort. Igenám, de utána látja, hogy a szomszéd asztalnál hatalmas adag rántott húst esznek. Amikor a pincér kihozza a rendelését, megkérdi:- Mondja, nem kaphatnék én is inkább olyan rántott húst?-…..
HumorPont Bankár - Csecsemő 2011.07.11 18:08:20
Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik:- Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál?Mire a másik:- Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam...
- Ki volt a legjobb sakkozó Romániában ?- Elena Ceausescu, mert egy paraszttal sakkban tartotta egész Romániát. ..
- Maga, ott az utolsó sorban! - szólítja fel a professzor az előadóteremben az egyik hallgatót - Hány lakosa van a legnagyobb japán szigetnek, és mi a neve?- Sok - válaszolt a hallgató. - És Kovács Jánosnak hívnak. ..
HumorPont Móricka - Tanár 2011.07.11 18:03:59
Móricka hazamegy az iskolából, kérdezi tőle az apja, hogy mi újság.- Egyest kaptam matekból. - Miért?- Azt kérdezte a tanár, hogy mennyi 2x3. Mondom neki, hogy 6. - De hisz tényleg annyi!- Igen. Aztán megkérdezte, hogy mennyi 3x2.- És mi köztük a kib_szott különbség?- Na, hát…..
HumorPont Roma - Liba 2011.07.11 18:02:00
Éjjel megállít egy rendőr egy cigányt:- Hé, ember, hova mész?- Milyen libát?..
HumorPont Esküvő 2011.07.11 14:05:30
Subba Ilyen volt a Saund 2011.07.10 20:25:17
by 9bo..
HumorPont Egér - Erő 2011.06.29 15:04:51
Három egér azon vitatkozik ki az erősebb. Azt mondja az első:- Én az egérfogóval szoktam gyúrni, aláállok és kinyomom vagy hússzor. Erre a második: - Az semmi! Én a patkánymérget szoktam szívni, mint a nagyok a kokaint és még élvezem is! Erre a harmadik nem szól semmit feláll…..
HumorPont MaciLaci 2011.06.29 13:24:52
- Mi lesz MaciLaciból, ha felnő? - Medve László...
HumorPont Buli 2011.06.29 12:44:53
- Anyuuu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, az apa is fehér, én meg fekete vagyok?- Hát kisfiam, amilyen buli volt akkor, örülj, hogy nem ugatsz! ..
HumorPont Székely - Pálinka 2011.06.29 11:34:57
A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi:- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?- Hát, ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka...
HumorPont Ellenőr 2011.06.29 11:33:41
Ellenőr a buszon:- Kérem a bérletet!- Hogyisne! Vegyen magának!..
HumorPont Szőke 2011.06.26 23:23:58
A szőke nő bemegy a börtönparancsnokhoz és kéri, hogy adjanak a férjének könnyebb munkát.– Nézze hölgyem! Én nem tudom, hogy a férjének milyenek a fizikai képességei, de a zacskóragasztásnál könnyebb munkát nem tudok adni.– Micsoda? Nekem azt mondta, hogy alagutat…..