Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victoriginal

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter nem annyira örül a Ryanair magyarországi járatbővítéseinek, mert cserébe még a Pozsonyból induló Gran Canaria-járatot is felszámolták, pedig ő már januárban kifizette. Tud valaki vmi alternatívát vagy tényleg felduplázódott a nyaralás ára? Végső elkeseredésemben…..
"Végre kapnak kétkamerás tableteket is azok, akiknek a legjobban van rá szükségük" - lelkendeztek az Apple lépéséért a Starbucks-baristák. "Most, hogy kijött az iPad3, senkinek nincs szüksége a 2-es modellekre. Ezért Afrikába küldjük őket, hátha ott még…..
Miközben az Európai Parlamentben a miniszterelnöknek szerencsére csupán technikai vitái vannak alkotmányos kérdésben, idehaza ízelítők kapunk az alkotmányos jogok gyakorlati alkalmazásából.A kormány március 15-ére lefoglalta a saját rendezvényeire a Belváros néhány kisebb…..
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
victoriginal 2011.12.19 09:52:34
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: A köcsög sem azt jelenti, hogy valaki rosszindulatú, ellenszenves, esetleg meleg, hanem egy edény, amiben lehet tárolni bizonyos dolgokat, mégsem arra használjuk leginkább. Nekem minden szocreál, ami 1980 és 1950 között épült, és ronda. Márpedig a mostani lépcsőfeljáró ronda, tucatmunka, semmi egyedi vonása nincsen. Ne légy ideges, vannak sokkal rosszabb dolgok a világon, mint a szocreál szó helytelen használata.
victoriginal 2011.12.19 12:28:00
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: sose beszéltem panelekről, te hoztad fel példának, és te ugattál le engem, nem fordítva. Nekem egyedül a lépcsőfeljáróval van gondom, hogy mennyire semmilyen az eredetihez képest, ezt 1961 és 64 között építették, tehát akár még lehetett is rá hatása a szocreál építészetnek, mely szerinted 48 és 54 között dúlt. De ne légy ideges, vannak sokkal rosszabb dolgok a világon, mint a szocreál szó helytelen használata. :D
(Címet én adtam neki, de ha kérik, megmásítom — Pasteur/c)A blog szerint (Dúsgazdag környezetrombolók) a Greenpeace „egyetlen nyilatkozatában se fedezhetni fel se a szaxerűség, se a gimnáziumi szintű környezeti ismeretek, se az elemi logika elemeit se.” Sajnos nekem…..
Hazánkban a közlekedésben résztvevők biztonságát a törvényhozás igyekszik védeni; törvények, szabályozások születnek folyamatosan, mind magasabb büntetési tételekkel. A végrehajtó hatalmi ág, a rendőrség, növekvő szigorral lép fel a törvények betartatása érdekében.Ez…..
Új MÁV blog Biciklivel a MÁV-on 2011.07.07 08:09:00
Pretoryan egy részletes elemzést küldött arról, hogy mely vonat típusokon milyen a kerékpár szállítás., illetve leírja, milyen nehéz a kerékpárok le- és feladogatása a különféle állomásokon. Bár a levél kicsit hosszú, érdemes elolvasni, mert a kerékpárosok okulhatnak…..
A tegnapi nap során kiderült kik a jelöltek a kibővített alkotmánybíróság szabad pozícióira. A Fidesz nem lacafacázik, azon kívül, hogy a helyekre fel se merült, hogy ellenzéki jelölt kerüljön, a jelenlegi frakciója egyik tagjának Balsai Istvánnak a neve hangzik el…..
victoriginal 2011.06.09 11:07:35
Koppenhágában még a kukákat is úgy tervezték, hogy a biciklis menetközben beletaláljon az elhajított szeméttel. A CNN rácsodálkozik a biciklis városra.A Future Cities hatperces videójában Richard Quest bemutatja a soha nem látott szélességű bringautakat, a bringás infrastruktúra…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
Ingergazdag, változatos kerékpárutat fejlesztett Nyíregyháza önkormányzata, ami komolyabb balesetek esetén akár turisztikai látványosságnak sem lesz utolsó:Becsülendő dolog, hogy kerékpárutat terveztek Nyíregyháza egy forgalmas részére, méghozzá oly módon, hogy a lehető…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
autózz! Itt a piros, hol a piros? 2011.02.03 08:37:00
Mostanában több KRESZ-szel kapcsolatos kérdés, észrevétel is érkezett. Ezek azért jók, mert ha sikerül megtalálni közösen a megoldást, akkor még tanulhatunk is belőle. Rock Me Amadeus azzal a problémával szembesült, amikor a közlekedési lámpa a láthatóság kedvéért a…..
Havi 10 000 forintos parkolási díjról, megduplázott behajtási díjról álmodik a Levegő Munkacsoport. Vélemények az azonos című írásunkról...
victoriginal 2011.01.13 09:53:32
@Nancsi: hahaha!!! XD ha nem a hülyeséget szajkóznád, hanem használnád az agyad, akkor tisztában lennél azzal, hogy a levegő szennyezéséért kizárólag a levegőt szennyezők a felelősek.

a körgyűrű mit oldana meg? te lennél az első, aki tiltakozna a használata ellen, ha pár kilométert kerülni kell emiatt, és inkább vágsz át a városon, mert a benzin bizony drága! XD ne röhögtess, és főleg ne ámítsd magad! ébresztő.
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
victoriginal 2010.10.06 11:17:35
Tök egyszerű a kérdés: melyikkel érdemes közlekedni Budapesten? A BKV-sok szerint a tömegközlekedésnél még a fény sem gyorsabb, a magyar főváros különben is jól el van látva buszokkal, villamosokkal, metrókkal (haha), értelmetlen bármilyen más eszközt választani. A biciklisek…..
Újpest – Fradi: 6 – 0. Ez a legújabb felvonás eredménye, abból a több száz mérkőzésből amit már eddig játszottak. De miért utálja egymást a két csapat szurkolótábora? Mikor kezdődött a viszály? Ki tudja? A két csapat szurkolói komoly szellemi energiákat…..
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Megépült Szegeden az ország első és egyetlen olyan többsávos jelzőlámpás körgeometriás csomópontja (becenevén körforgalom) , melyen még villamos is keresztülhalad. Voltaképp ez utóbbi miatt lehetett az egészet az elektromos tömegközlekedési projekt keretében megvalósítani.…..