Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eamene

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezet rabságában, krisztusi szeretetEgy újabb fejlemény történt megszabadulásom folyamatában, ezt szeretném megosztani veletek. Aki még Tanú, és bizonytalan, az gondolkozzon el azon, amikor döntenie kell egy helyzetben, vajon Jehova akarata szerint dönt-e, a Biblia alapján, vagy…..
Az alábbi kép Jehova Tanúi egyik kongresszusán, 1958-ban készült. Tudjátok ez a jó, a nem beállított fényképekben... a valóságot mutatják. Én személy szerint azt hittem, hogy csak manapság, és csak a "világ által erősen befolyásolt", tanú fiatalok alszanak vagy…..
Palotás László - Gyüliszex [mirror] Gabi feltette az utolsó részt is, és a korábban adott jóváhagyásával most mi is közzétennénk Palotás László Gyüliszex - avagy a mindennapok Jehova Tanúi között című művét, amely egy önvallomás és hihetetlen részletességgel enged…..
Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért nevezzük Jehova Tanúit "destruktív szektának", amely nem csak az egyéneket, hanem a családokat is tönkreteszi. Az alábbiakban a többszáz példa közül csupán egyet szeretnék kiemelni:A kölzelmúltban legalább 13 személy különült…..
Őrtorony 2011. július 15. tanulmányozási kiadás Bementél Isten nyugalmába? alcím - Ha egy szerettünk elhagyja Jehovát A 12, 14, 15 és 17-es bekezdésekből: Ám lehetnek olyan esetek, amikor komoly nehézséget jelent alkalmaznunk ezt az alapelvet. Tegyük fel például,…..
 "...you won’t find Jehovah’s Witnesses saying a pledge of allegiance to any country.”Watchtower 1980 Feb 15 p.30 "...nem találsz olyan Jehova Tanúját, aki fogadalmat (állampolgári fogadalmat) tenne bármely országnak."Őrtorony, 1980. február 15., 30. oldal   Az Aranykor 1935.…..
Eamene 2011.06.23 21:25:46
@3 Péter: Nézzenek csak oda! Nem is szabadna ilyen oldalakon böngésznie, hiszen tiltja a vallása. Örül vajon ennek az ő jehovája?