Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagypetya

10 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
nagypetya 2008.01.29 17:46:33
Subba Extrém hastánc 2008.01.29 11:26:00
Lehetséges, hogy láttátok már ezt a videót de meg kell mutatnunk. Nem bírnánk megbirkózni a rossz gondolattal, hogy létezhet akár egy ember is a bolygón aki még nem látta. Zseniális. Lelkiismeretesebbeknek: a végén nem hal meg. ..
nagypetya 2008.01.29 17:38:50
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
nagypetya 2008.01.08 16:22:36
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...
nagypetya 2008.01.07 15:53:46
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
nagypetya 2007.12.29 09:29:06
Tudtátok, hogy Debrecen-Józsán lakni öröm és boldogság? Lássátok hát saját szemetekkel a Sági család videóját a kúthúzó bajnokságról és Mary diszkvalifikálásáról! A videót Basahalmi Elemértől nyúltuk, köszönettel...
Igen igen megint lehetkalózkodni ! Mindenki fusson ki merre lát ! és kattingasson kedvére ! ;)http://www.deviantart.com/..
rajzoskodás Sünmalac 2007.11.28 21:25:00
Ittvan! Nézzük hát !Csókoljunk kezet  Esztinek , aki volt olyan drága h  szkenneljen nekem .elsőként a legelső  szinezet rajz . Egy  igazi csatamén! ..
rajzoskodás Conceptart 2007.11.26 23:28:00
Elképesztő koncepciórajzok minden mennyiségben és választékban . Tessék bátran  szörfözni! http://conceptart.org/?artist=BARONTiERi..
Igen! Azthiszem ne mkell bemutatnom ,mindenki ismeri a mesét , nagyon csúnya és nagyon izmos emberek ütik egymást ! Az alábbi linkeken mindenki megtanulhat csillagharcost rajzolni , majd színezni ! Én is így tanultam ;)Mindenféle szereplőt…..
Szikszai Gáborra én nagyon  szeretnék hasonlítani . Elképesztő képeket készítenek ! És mindenki ámulhat bámulhat  mert Gábor bizony tarjáni ! Rá lehetünk büszkék azthiszem . http://www.boros-szikszai.com/..
rajzoskodás 2007.11.22 15:25:27
Amíg megoldódik a szkenner probléma .. Itt van néhány régi tollrajz :Ő itt a GammaDemocles, Huron,és Stilletto ..
rajzoskodás Egy régi rajz 2007.11.20 22:07:00
Ez itt kérem egy Necron Lord a Warhammer 40K világából. Elég régen  rajzoltam , viszont nagyon jól sikerült félre :) Lenkének meg puszi a kezére , hogy elmentette ezt a képet az utókornak! :D (Én már elhagytam :)Mos látom h a fele lemaradt ... öhh hát izéééé …..
Tehát akkor  , megpróbálok beszúrni  1 képet ... Remélem  tetszik :D Kicsi firka , gépen szinezve ...Amint lesz időm , megnézetem egy sámánnal a szkenerem és felrakok néhány érdemesebb képet ...
Fogadjunk nem tudjátok még, hogy mit fogtok hallgatni a következő hónapokban! Mi viszont már tudjuk, hogy milyen csapásra készül a Náksi-Brunner párosból a gülüszemű. Tehátakkor mindenki egyszerre: pimpinkin egy cukor kis nyuszimusz, aki hidd el hogy sosem lesz alamusz! ..
nagypetya 2007.11.15 17:11:52
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
nagypetya 2007.11.13 17:22:58
Egy könnyen megjegyezhető tanulság az internetes kereskedelem világából Györgytől: aki TeszVeszen árul, annak 2 hete van negatívra értékelni a nem fizető vásárlót, utána fizetheti a jutalékot, akkor is, ha rárohadt a termék:A TeszVeszen hirdettem sok-sok kacatot, eddigi…..