Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolololo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk a szerkesztőségben mindenki fejhallgatóval dolgozik, így aztán módomban állt megszámlálhatatlan mennyiségű levételi mozdulatot megfigyelni, de még a leghevesebb sem tűnt különösebben veszélyesnek a fejhallgatókra nézve. Ettől persze Bálint még lehet egy vandál, az eMag viszont ezt nem…..
A fenti képeken a TMX azt mutatja szakvéleménye mellékleteként, hogy olvasónk telefonja teljes joggal nem működik, mert el-vagy beázott. A csavar a dologban az, hogy olvasónk és egy a már döglött telefont szemrevételező másik szerviz szerint az indikátorok nem voltak elszíneződve. Kíváncsian várjuk…..
Órákban mérhető toporgásba, és így gigantikus csalódásba torkollott Lászlék jól előkészített haveri sörözése az idei Oktoberfesten. Nem tudom, mi a megoldása a helyzetnek, hiszen nyilván valamekkora befogadóképességű egy rendezvény, de hogy az sem oké, ha az elővételi…..
Próbált már ovist  vigasztalni, amikor a világ működése épp méretes fityiszt mutatott neki? Elég kemény meló. Főleg, ha maga a felnőtt is azt gondolja, hogy rosszul működik a világ, vagy, ha eleve ő maga sem érti a működését. Szegény Ildikó helyzete sem lehetett könnyű,…..
Kár, hogy nem tudjuk melyik kórházról van szó, pedig üzenhetnénk a szemészetre, hogy inkább a traumatológi mellettiből igyák a hosszú kávé tejjel és cukorralt. Üdv! Sajnos úgy hozta a sors, hogy a hétvégén kórházban voltunk. A sok folyosói várakozás után automatás…..
Másnap reggel átautóztunk Tennessee-ből Alabama államba, Hoover-Birmingham városába. Végre elérkezett számunkra a pillanat, amikor bebizonyíthattuk a sokszáz lóerővel érkező amerikai autóstársnak, mire is képes valójában a Trabant a maga 26 lóerejével. Ez a várva-várt…..
Adminisztrációs hiba történt vagy mások is tapasztaltak már olyat, hogy biztosítóváltás után az új cég nem fogadta el az előző cég Bónusz-igazolását? Naiv ügyfél a K&H-nál kapott váratlanul drágább besorolást: 2011. decemberében gépjárművem Casco biztosítását…..
trolololo 2012.03.22 16:43:00
Meglepően értelmesen nyilatkozott a Borsnak nyilatkozott az egykori villalakó: "kicsit le kell szállnom a földre, hiszen a VV nem tart örökké, a hakniknak vége, szépen vissza kell térnem a hétköznapi életbe."Úgy tűnik, hogy sikerült is neki, Anikó ugyanis kollégánk…..
Sok halott. Lerombolt falak. Szomorú arcok. Voldemort maradványai. Így nézett ki a Roxfort a nagy összecsapás után. Mindennek vége, a nagyúr soha többé nem fog visszatérni. A varázslóvilág ezentúl teljesen nyugodtan élheti majd mindennapjait. Harry, Hermione és Ron a gyengélkedőn…..
Pizza Forte - Perugia ( 32 cm ) Mivel nyakunkra esett a péntek így követem a P betűs vonalat..PIZZA!! Tegnapi rémálom után egy viszonylag gyorsan kiszállító étterem kell. Forte ismét, nah majd legközelebb kreatívabb leszek ígérem! Nézem az étlapot és az akciós ajánlatuk meg is…..
trolololo 2011.07.04 11:53:35
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Róbert hiába vitte vissza hiányosan érkezett csomagját a Top Shopnak, a postaköltséget és a Törzsvásárlói kártyát csakazértis ki akarják fizettetni vele:Előzőleg már vásároltam a Top Shop-nál egy cipőt, meg korábban mást is. Mivel nem vittem vissza, így nem volt probléma.…..
Zsófitól már a második tömbjegyét tulajdonította el egy ellenőr arra hivatkozva, hogy nem lyukasztott. A Homárnak csak ködös emlékei vannak, de mintha dátumot is nyomtatna a gép a jegyre, vagy azt csak a metróban? Így azért elég egyszerű lenne ellenőrizni, vagy túl egyszerű…..