Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincskereső

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segédlet 7. 8. osztály számára - A számítógép részegységei1. Hardware és Software (ejtsd: hardver és szoftver)Mielőtt elkezdenénk a számítógépek részegységeinek vizsgálatát, állapítsuk meg mi a különbség hardware és software között.A hardware - Fizikailag érzékelhető…..
Laci Today Elefántcsont... 2013.02.19 16:21:14
Rihaj!Hát kérem az Estée Lauder alapozó! Kollegina asztalán találtam esküszöm! "SOFT IVORY" színű!   SOFT IVORY az meg milyen szín? "lágy elefántcsont"?? Dehát olyan nincsen! Meg kell tartania azt a behemót dögnehéz elefántállatot neki!Ha nem tartaná…..
Laci Today Hírvadász 38. 2011.12.23 21:53:00
Rihaj!Az is milyen már, hogy most jövök a Nagyvárosból, ott csicsa fények, HÓESÉS bakker, fehérkarácsonyuk lesz, erre érkezek hazafelé Pomáz citybe és nemhogy alig pislákol valami karácsonyság a közvilágításban, de hogy még hó sem esik...!... MONNYONLE!!!!!!Pomáz…..
Laci Today Hírvadász 34. 2011.11.25 10:21:00
Rihaj!Csapjunk a hírek közé!BELFÖLDA kormány nem értiLT: szar a forint, vajjuk be. De nem a Viktorék miatt. Valakik támadják az országot. Külső ellenség. Az is lehet, hogy a Tralfamador bolygó lakói a hunyók.Esztergomban sem közétkeztetés, sem…..
Sziasztok!Peti vagyok, apa négyéves fia, játékarc és mókásmuki, és keddenként én írom apa blogját!Képzeljétek, hogy már majdnem tudok úszni! Csak még elsüllyedek.Már nagyon várom a karácsonyt! Kérdeztem is, hogy hányat kell aludni, és még sokat, és aztán eltelt pár…..
Laci Today Valláskérdés 2011.11.07 21:10:00
Rihaj!Mára csak egy nagyon rövidke bejegyzést, igazából egy találós kérdést szántam.Az alábbi fotót a munkahelyemen készítettem, addig-addig ebédelgettem a konyhában, mígnem egyszercsak eszembe ötlött a kérdés, hogy az alábbi két vízcsapot nézegetve, vajon meg tudjátok-e…..
Kincskereső 2011.11.10 04:20:06
@Aliz jelentkezik Mosolyországbol: ugynnmá! Ha nóóórmális lenne, olvasnád? ;)
Rihaj!Egészen aktuális lenne, ha most elkezdenék nagyimrézni, de először inkább lássuk, min morfondírozom reggel óta:Előszöris van egy törvényszerűség: HÉTFŐN mindig nagyobb a dugó. BIZTOSAN vannak összefüggések, de mondjuk AZ, hogy hétfőnként többen mennek…..
Rihaj!Minden úgy kezdődött, hogy Eszterlány kapott egy mobiltelefont.És tegnap este is úgy vittem be a szobájába (mert a nappaliban hagyta)  a mobilját, hogy csekkoltam neki az ébresztést 06.15-re, mert ő arra szeret ébredni. A Fürgerókalábak zenéjére. Asszonypajtás…..
Kincskereső 2011.09.15 13:44:57
@Laci Today Magazin: kár, pedig tejjesen beleéltem magam, hogy lesz itt egy rendes lyány, aki segít kikecmeregni reggelente az ágyból (én szeretem a fürgerókalábakat :)), de ami rosszabb, h a láthatásra sem tartottatok volna igényt, pedig az 3 in 1 lett volna, mert az saját ötéves Duracell-nyuszimat is kölcsön adtam volna.
Majd lekközelebb! (6-8 év múlva megint hasonló gondolataid lesznek...)
Laci Today megtörtént... 2011.08.15 22:49:00
Rihaj!Elnézést a késői megjelenésért, eme poszt írásakor hétfő este háromnegyed tizenegy van éppen-most, TALÁN ma még megjelenik, majd meglátom...Szóval a mai poszt arról szólna, hogy kifestettünk. Ezzel kapcsolatban néhány alapigazságra hívnám fel a figyelmet, és…..
Kincskereső 2011.08.17 22:00:53
Felújítási vírus terjed a LaciTodayben?

@Babette_: a gér a fentebb részletezett ferde vágásnak a neve.
A keretezéshez, stukkózáshoz használandó dekoranyagot hosszú szálakban árulják, amit méretre kell vágni, hogy jól is nézzen ki amikor készen van, ferdén kell elvágni, ez a gér.

Ha valakinek járólap lerakási tanácsok kellenek, forduljon hozzám bizalommal, nálunk most ez a szabadidős tevékenység folyik... bár már kezdem unni egy kicsit ;)
A festés csak utána következik.
Laci Today Magyarország, szeretem! 2011.08.03 10:23:00
Rihaj!Hány szelet kenyeret látsz a képen?  Választ lásd majd lentebb....(a fotóért egyébként köszönet ÉvaLénának, egy elég érdekes blogot találtam tőle)  .....elmondhatjuk, hogy országunk az Átb..ás Hazája (de ÉvaLéna fenti fotója sem csakúgy készült, ugye akit…..
Rihaj!---De eszmos TÉLLEG csak az óvassa el, aki bírja a feketehumort! Mindenkimásnak mars innnen, a saját érdekében!--- Nemrég említettem, hogy Kurt Vonnegut fekete humora hozzám képest óvodás. Amit persze nyilván nem gondolok teljesen komolyan, nadeazé, igyekszem énse…..
Érthetően, választékosan beszélni nem könnyű. Gördülékenyen, szabatosan fogalmazni még nehezebb. Otthon rövid, tőmondatokból is könnyen megértjük egymást. A kisgyerek iskolába lépve, hamar szembetalálja magát a felszólítással "Írj egy mondatot!", "Alkoss egy…..
Laci Today Kincskereső kérésére 2011.05.24 10:43:00
Rihaj!A mai témánkat Kincskereső választhatta meg, aki két témát jelölt meg.Első téma az internetfüggőség:  avagy miről vehető észre, hogy túl sokat netezel?-boldog érzés világot adni egy gyermeknek, de ez akkor teljesül be igazán, amikor felteszed a róla…..
Kincskereső 2011.05.25 13:01:39
@Laci Today Magazin: Először is köszönöm a posztot, nagyon jóóó lett.
Utánanéztem a legfrissebb világvége-híreknek:
a múlt szombati világvégét módosították át októberre. Egy idős amerikai úriember Bibliát elemez, és az ott leírtakból számolja ki az éppen aktuális világvégi napot. Utána: "szorry elszámoltam, a pontosabb számítások alapján...."
Már többször is elszámolta...

Másik világvége-elmélet a Betelgeusére hárítja a felelősséget: felrobban/már felrobbant, és nagy baj lesz! (reszkető szmájli)

A szupenova robbanások valóban nem túl egészségesek. 1054-ben is volt egy a Földről jól megfigyelhető szupernova robbanás, amelynek halálos áldozatai is voltak... A kínai császár kivégeztette az udvari csillagászait :(( Mert nem szóltak előre (eggyüttérzően zokogó szmájli)
Laci Today A Csábítás Ereje 2011.05.25 11:12:00
Rihaj!Ma reggel bejött négy gyönyörű, finombőrű, ragyogószemű, mosolygós lány az irodába, leültek elém, majd a legszebbik rám nézett, akinek almaforma cickói voltak, és így szólt:-Te kellesz nekünk!Se köszönés, se semmi, vagy hogy honnan ismernek...körülnéztem, biztos hogy…..
Rihaj!Emberek, annyit tüsszögök, hogy elmentem allergiavizsgálatra! Kimutatták, hogy allergiás vagyok a repülőjegyekre!Nakérem. Peti fijam nagy kutató. Egyszer már korábban is fedezett fel új állatfajt, de tegnap ismét felfedezett egyet. Elmentünk a Decathlonba, ahol mellette van…..
Kincskereső 2011.05.23 12:00:33
@Dr. Körömlakk ®: estefelé elárulom, addig hátha kitalálod :) vagy valaki más találja ki

A sajtautón még gondolkodom, nagyon aranyos :)
Kincskereső 2011.05.23 20:29:25
@Dr. Körömlakk ®: Ön nyert! Tényleg vakablak
A 8 napos Lacitoday előfizetését postázzuk.

Sajtautó?
Seat = szejat = sajt?

Ha ez sem, akkor szabad a gazda :)
Kincskereső 2011.05.23 20:54:49
@Dr. Körömlakk ®: jééé, télleg, ez télleg nagyon ritka, de PiciFijjad tökéletes nevet adott neki :)
Laci Today Hírvadász 11. 2011.05.20 10:35:00
Rihaj! Mielőtt a heti hírek közé csapnánk... kedden írtam egy morbidblogot, ennek mára van némi kihatása, miszerint megjegyzést tettem kedves kolleganőmre:-Nocsak, milyen elegáncsan teccett ma jönni, csak nem megy valahova?-HÜLYEBUNKÓ, kettőkor temetésre megyek!-jatéllegBELFÖLD…..
Kincskereső 2011.05.23 11:36:05
@Laci Today Magazin: Reklamációs link hol van?
Már hetek óta a Lacitudéj a legfőbb hírforrásom, ennek ellenére máshonnan kellett megtudnom, hogy világvége volt! Vagy lett volna, vagy mittudomén
Kincskereső 2011.05.23 20:49:49
@Laci Today Magazin: Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, hogy gyorsan reagált panaszomra.
Sajnos nem tudtam internet közelében tartózkodni a fent megjelölt időpontban, de nagy örömömre szolgál, hogy méltatlan személyemet témaválasztásra méltónak találta.
Ezért megkésve bár, de élek a témaválasztás lehetőségével: lehetne az internetfüggőség is téma, mert miközben tettem a dolgomat erre-arra, igen szomorkodtam azon, hogy nem tudom olvasni a Lacitoday-t. Enyhe függőségi tüneteket is észrevettem magamon. Kezeltessem-e?
Másik téma lehetne a hétvégén (ismét) elmaradt világvége kapcsán egy <b>részletes</b> világvége elemzés. Az olvasók egy része gyakorló szülő, a gyermekek pedig a világvégére hivatkozva nem készítenek házi feladatot, utána pedig egyest kapnak, mert elmaradt a világvége. Az ilyen esetek mind a gyermekben, mind a szülőben tartós frusztrációt okoznak, a veszekedések rontják a meghitt szülő-gyermek kapcsolatot.
Fentieket eléggé fontos témáknak tartom. Tudomásul veszem, hogy témajavaslataim a megadott határidő után érkeztek, emiatt lemondok a késedelmem miatt esetlegesen bekövetkezett káreseményekkel kapcsolatos kártérítésről.

Továbbra is maradok szorgalmas olvasója
Kincskereső
Kincskereső 2011.05.23 20:50:49
Laci Today Heti Hírvadász 10. 2011.05.13 11:21:00
Rihaj!mielőtt belecsapnánk a heti hírkommentelésbe, vezető hír:öcsémnek ellopták a robogóját! Igaz, hogy hát basszus belvárosban utcán éjszakára kinthagyni, amikor van hol tartsa zárt helyen, hát legalábbis tanult az esetből, de AKKORIS!Most  beszerzett egy másikat,…..
Kincskereső 2011.05.13 20:19:29
Laci!
Öcsédnek ajánlom, szakmai anyag, a motorhoz nincs köze :)
www.delmagyar.hu/tech/tamogatja_az_egyhaz_az_iphone-os_gyonast/2202967/

Én ajánlgatom ezt a blogot minden barátomnak, előbb-utóbb nagyobb lesz a látogatottsága, mint a subba-nak, mert ez jobb!!
Kincskereső 2011.05.15 23:17:06
@Laci Today Magazin: neked a májacskád fáj, nekünk a nevetőizmocskáink :)