Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mutant

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap jelentette be a két csatorna, hogy közös műsort készítenek majd, amiben egy holdraszállást közvetítenek le élőben. A tévések a Google Lunar XPRIZE nevű 30 millió dolláros projektje mellé szálltak be hivatalos médiatámogatónak. A Google Lunar XPRIZE magáncégeknek kiírt…..
Ma ünnepli 70. születésnapját Richly Zsolt rajzfilmrendező, animátor, grafikus, A kockásfülű nyúl rendezője és rajzolója. Generációk nőttek fel a meséin, a "Kockásfülű" jellegzetes képi és hangi világa utánozhatatlan egyediséget kölcsönöz az alkotásnak,…..
 Ha minden igaz, az énekesmadarak már kezdenek csiripelni, így nehezebb lesz visszaaludni, de a nyereményekért megéri. Ismétlésül: mindaz elvihető, ami a képen látható, Angélát kivéve. Vagyis, kézkrém, ajakír, alvómaszk, Bose füles.Hát, ez volt itt az eredeti szöveg, de…..
Illetve helyesebb lenne az Idegileg Vegetatív Emberi Roncsok (IVER) klubjának nevezni lassan a szerkesztőséget, hiszen furamód rángatózni kezd még szegény Angéla arca is, ha az OT Expo szóbakerül. Ma sikerült elterjeszteni a kórt az Indexes kollégák között is, hiszen Csikós röpke…..
Kisautó blog HiMoto, szevasztok! 2010.10.05 16:05:00
Sipos Zoli, akit streetsta néven ismerhet a kommentelő/olvasó közönség elég komoly szinten nyomja az RC-bizniszt. Meglepő módon, az üzleti élet és a kemény munka nem vette el a józan eszét (sosem volt, tudjuk), sőt, egy igazi emberbarátot faragott belőle, aki még a vitatkozó…..
Onlinemarketing blog Kutakodjunk 2010.07.29 21:47:00
Mostanában rengeteget beszélünk arról, mire lehet használni a Facebook-ot és a Twittert a marketingben, de egy dolog mintha kicsit a háttérben maradna. Ez pedig egy olyan valami, ami az egyik legfontosabb értékesítési megoldást, a személyes eladást segítheti. A Facebook és az iWiW…..
Mutant 2010.08.03 12:28:38
Szerintem a cikkel semmi gond, azon kívül, hogy tényleg kurta.

Én most indítottam el egy civil közösségi hírportált a
nagykovacsi.net -et. A wiw-en vért pisiltem, mire becsoportosítottam a Nagykovácsi ismerőseimet a "Nagykovácsi" csoportomba. FB mennyivel jobb már, hogy ezt egy letisztult oldalon több csoportba sorolva multiselect-tel megcsinálhatod. Wiw-en mindig ismerősre rákattintani, legörget profiloldal aljára, kiválaszt, ment - rohadt idegesítő.
A wiw 1. fázis most fog kimenni, kíváncsi vagyok a konverzióra. Az FB page nagyon jól működik.

@Ódor Richárd: "Ha a facebookon lenne térkép-szolgáltatás is, ahol a pozíciónkat bejelölhetnénk, és távolság vagy terület szerint kereshetnénk"
Nem lesz, mert akkor hülyék lennének a hirdetési modult használni a KKV-k, márpedig onnan jó sok aprópénz bejön!
PonPon House játékok aranyosak, és jók szoktak lenni, csak most sajnos nincs időm játszani vele, de majd később jövök :)www.orange-biscuit.com/flash/ponpon_house_komorebi.html..
Mielőtt útnak indultunk, Csikós elmesélte, milyen a svédeknél vezetni. Figyelj Tibby, mész kétszáz kilométert, nincs település ami látható volna, nincs óriásplakát, nincs semmi, csak fenyő, hó, fenyő és hó. Egyszercsak látsz egy táblát, hogy Stockholm még 384 kilométer. Olyankor a kardodba…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Sage meggyógyul Round 5 2009.10.31 07:22:00
Na ma kezdődik az 5. menet. Nem értem mondjuk bikinis lányok miért nem jönnek be a ringbe 5-ös táblával, valaki intézkedhetne. Kanült kaptam tegnap, ma meg egy 24 órás kezelés vár rám. Értelem szerűen nem csak ma, mert a 24 óra átnyúlik holnapra is, furcsa. Elvileg ez olyan 2…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Mutant 2009.07.27 14:25:53
A poszt írójának tapasztalatait megerősíteni/cáfolni nem tudom, de az Aquaworld kapcsán számos más téren eléggé rossz tapasztalataim vannak.

1.1 Gyerekmedence (belső) - a vízben lévő baba (már járóképes gyerekeknek - kb. 14-15 hónapos kortól) csúszda értelmetlen/veszélyes. A cucc egy halacskát formáz, hátul gyerek berak, kb. 1-1,5 m csúszás után gyerek a hal száján keresztül a kb. 35-40 cm mély vízbe ér. A hal formája miatt nem tudod szemből (a szája felől) feltenni a csúszda tetejére a kölköt, ezért a túlsó vége felől kell leengedni. Így két szülő kell a gyerek csúszdáztatásához, mert a végére érve simán elsüllyedhet a vízben. Ergó értelmetelen/veszélyes, mert 2 szülő kell a játékhoz - azaz egyik szülő sem pihenhet/fürödhet közben. Megjegyzem a kinti babamedence csúszdája tökéletes, egy szülővel is biztonságosan használható!

1.2 Gyerekmedence (belső) higiénia - az úszómester ránk szólt, hogy ne üljünk bele a medencébe higiéniai okokból. Már elnézést, de szintén voltam több külföldi babamedencés helyen, ahol egy kukkot nem szóltak (pedig 3 vagy több felügylő volt csak abban a részben), hogy beülök a babamedencébe és úgy pancsoltatom az akkor még 7 hónapos gyerekemet (Römerbad - Bad Kleinkircheim - Karintia). Nincsen közöm az uszodatechnikához, de gyanítom, hogy nem a leüléstől függ, hogy vmilyen felnőtt fertőzést kapnak a kölkök. (Hovatovább a pl. gombás láb egyebek ugyanúgy veszélyesek). Inkább kimentünk a kinti babamedencéhez, ahol semmiféle ilyen fegyelmezés nem volt. Nonszensz, hogy egy 12-14 kilós gyereket derékszögben meghajolva kísérgessek/úsztassak a babamedencében fél-egy órán keresztül, mert tilos comb feletti testrésszel illetni a vizet...

2. Szaunavilág - Az átverés, az átverés, az átverés: Az 1.2 pontban emlegetett Römerbadba napi felnőtt belépő 21 Euro(termálfördő és szaunavilág (18 v. 19 kül és beltéri szaunával, gőzzel, pezsgőfürdővel)). Azaz kevesebb, mint az Aquaworldbe. Ráadásul nem a Megyeri híd tetejét és a környező susnyát nézed, hanem 2000 méter magas csúcsokat, hegyoldalban legelésző teheneket, uszoda felé síelőket a hegyoldalban (mellőle megy a felvonó).
Részemről nem vagyok egy csúszdázós alkat, inkább úszom és utána beülök 1-1,5 órácskára a szauna világba. Az Aquaworld honlapjának megtekintése után ezért is mentünk oda, mert láttam, hogy 8 különböző szauna, gőz, infrakamra stb.
Tehát, odamegyünk, jegy megvesz. Majd az első úszós kör és a rám eső gyerekfelvigyázási egy óra után, párom váltott és én mentem volna Szaunavilágot kipróbálni. DE:
2.1 A 8 szauna, gőz stb közül 3,5 (!) (ezek - egy finn szauna, egy aroma kamra (aroma nélkül - így 50 fokos szauna kb.) egy gőz, és 1 infrakabin) működött. Azaz máris csak szauna falucskává redukálódott a nagy marketing duma 200 főt befogadni képes Szauna Világa (kényelmesen max. 100 fő).
2.2 Senki nem figyelte, hogy a szauna fa részeire ne tedd fel a lábadat. (Ezért Römerbadban és más civilizált külföldi helyen is rád szólnak (előbb németül, ha nem érted olaszul és angolul is!) - azért adnak akkora fürdőlepedőt, hogy magad alá terítve a talpadat is tedd rá, ha fekszel/ülsz. Ugyanis a lábgombák így tényleg veszélyesek, igaz ott kötelezően nudi a szauna)
2.3. Kneipp medence - az alján lévő gömbölyű (a talp masszírozását szolgáló) kavicsok eléggé hiányosak voltak. Inkább hideg vizes lábáztató volt, amiben néha ráléptél pár kőre.
2.4 Infraszauna - Egy ekkora kapacitású helyen mi a kénköves fenéért építenek egy max 6-8 személyes ülő (!) infrakamrácskát - ami kör alakú és úgy ülsz bent a többi izzadóval, mint a szardíniák.
2.5 Az egyetlen üzemelő gőz max. félgőzzel ment. Meg se izzadtam igazán odabent, bőven lehetett látni a körülöttem ülőket a néha bepöffenő kevéske gőztől.

Szóval árában európai árakról beszélünk, de szolgáltatást tekintve jó ha a felét kapja az ember. Ráadásul még Te vagy a hőbörgő kötsög, aki számon meri kérni, hogy telt háznál miért nem megy az összes szauna, gőz stb (gondolom a minimum 1000 fő által otthagyott kb. 5 milliós jegybevétel nem fedezi a rezsijüket...). Halkan jegyzem meg, a Römerbad óta rengeteg itthoni helyet kipróbáltunk és mindenhol hasonlóak a tapasztalatok (pl. Esztergom, Kehida stb.). Nem működő mágneses karszalagok (Esztergom - mindig csöngetni kellett, hogy a szauna részbe visszaengedjenek), életveszélyes hullámfürdő (Kehidakustány - túl hamar mélyül és túl sok embert engednek be egyszerre).
Miután egy hosszabb bejegyzésemet nyelte be épp a blog.hu, így most nem lesz annyira vicces meg információdús, bocs.A csontvelővizsgálat előzetes eredménye alapján nem láttak rossz sejtet benne. Ez jó dolog. Ellenben ettől függetlenül az orvosok továbbra is a transzplantot…..
Mutant nevű játékosunk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Kongregate oldalán a nemrég megjelent, magyar készítőkkel büszkélkedő Morningstar játék, a szavazások alapján esélyes az 1500$ elnyerésére!Hogy ti is segíthessétek a készítőket, nem kell mást tennetek, mint…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Flash Játékok Morningstar 2009.05.05 11:32:00
Nagyon izgalmasnak, és hosszabnak tűnő kalandjáték.Az űrhajóddal lezuhansz egy bolygóra, a géped tönkremegy. Meg kell találnod a módját, hogyan tudod kijavítani a hajót, és elhagyni a planétát.UPDATE: Végigjátszás.http://www.bubblebox.com/play/adventure/1362.htm..
A látogatók értékelése alapján a Kongregate legjobb játéka a GemCraft, ami a KMK toplistáján is benne van az első háromban. A tower defense játék nagy sikert aratott más oldalakon is, stratégia kategóriában jelölték az idei Flash Gaming Summiton. Kevesen tudják, hogy a program…..
Én személy szerint nem szeretem az SSSG csapat kijutósait, de ti hátha :)http://melting-mindz.com/inquest.php..
Mutant 2009.03.20 13:37:22
@1031: A rúdzár kódja a fésű. Úgy nézzed meg a meghagyott fogakat, hogy az inventoryban a fésű képét 90 fokkal forgassad el balra.

A rúdzárnál a hosszakat lehet beállítani, ahol a fésűn max. hosszúságú azt hagyod, ahol közepes ott egy katt a rúdra, ahol rövid ott 2 katt a rúdra.

Az emlékmű egy napóra, amin egy másik helyen megtalálható dolog alapján kell beállítgatni időre és az adott időpontnál meghúzni a napóra törzsén található pöcköt.