Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatteoMessina

235 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Radio CRC készített egy interjút Massimo Briaschival, a Napoliban játszó Christian Maggio ügynökével. Briaschi reméli, hogy hamarosan találkozik a klub képviselőivel, hogy az olasz védő jövőjéről tárgyalhassanak: "Annak ellenére, hogy rengeteg kérője akad ügyfelemnek,…..
Marek Hamsik, a Napoli szlovák középpályása reagált azokra a pletykákra, melyek szerint hamarosan a francia PSG csapata lehet a végállomás: "Ez őrültség, az átigazolási piac éppen most zárt be és máris tárgyalásokról beszélnek. Hogy mit üzenek Leonardonak? Nem távozom a…..
A Roma egyik új nyári szerzeménye, az argentin Gago nem győzte dícsérni a fővárosiak ikonját, Francesco Tottit az első sajtótájékoztatóján. "Totti nagyon fontos szerepet tölt be a csapatban, mind a pályán, mind azon kívül. Egy követendő példa mindenki számára, a fiatal…..
Frank De Boer, az Ajax trénere elárulta, lát esélyt arra, hogy az Inter megszerezze Jan Vertonghent a téli átigazolási időszakban. A belga védőt többször is összeboronálták a nerazzurrival a nyár folyamán, de végül nem lett semmi az üzletből. Az Inter nagy valószínűséggel…..
Wesley Sneijderről, az Inter holland játékosáról rengeteg pletyka látott napvilágot a mercato idején és azóta is. A legutóbbi pár napban azzal volt tele az olasz sajtó, hogy a holland középpályás nagyon szívesen ment volna Manchesterbe, csupán Massimo Morattiéknak nem tetszettek…..
A Villareal olasz válogatott támadója, Giuseppe Rossi közel állt a hazatéréshez nyáron. A Napoli, valamint a Juventus is szerette volna megszerezni a játékost, de a spanyolok végül nem voltak hajlandóak megválni a gólzsáktól. A nápolyiak elnöke kijelentette, hogy mindent meg fog…..
Alberto Paloschi, a Milan 21 éves focistája nyáron a Chievohoz került, igaz csak kölcsönbe, de elmondása szerint a bajnoki címvédőnél képzeli el a jövőjét. „Köszönettel tartozom a Chievonak, amiért lehetőséget adtak, hogy behozzam a lemaradásomat.” – kezdte az…..
Az ANSA olasz hírügynökség értesülése szerint hétfőn véget ér a sztrájk az olasz fociban, miután nagy valószínűséggel aláírják a megállapodást a játékosok és a klubvezetők. Az eddigi nézeteltérések főleg a keretből valamilyen okból kizárt labdarúgók jogai és a…..
Az elmúlt egy hétben mi is sokat foglalkoztunk az Inter (korábbi) fiatal, olasz tehetségének, Davide Santonnak a klubváltásával és annak miértjével. Most álljon itt Santon indoklása feketén-fehéren. "Nagyon közel álltam ahhoz, hogy csatlakozzak a Romahoz, a farkasok csapata…..
A nyár egyik nagy kérdése volt, hogy Daniele De Rossi, az AS Roma középpályása marad-e a fővárosban vagy távozik? Nos, a mercato lezárult, De Rossi pedig a farkasoknál maradt. A 28 éves játékos helyzete azért érdekes, mert egyelőre még mindig nem hosszabbította meg a jövő…..
MatteoMessina 2011.09.03 15:37:28
Rossz hír a nerazzurri szurkolóinak, Diego Forlan nem játszhat a Bajnokok Ligájában, igaz csak januárig. Ugyanis az uruguayi csatár részt vett az Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában, a norvég Stromsgodset ellen, július 28-án, valamint augusztus 4-én. A szabályok értelmében…..
A mai napon hivatalossá vált, hogy a Juventus a szezon végéig kölcsönadja Reto Zieglert, a török Fenerbahce csapatának. A svájci származású hátvéd júniusban ingyen érkezett az „öreg hölgy” csapatához a Sampdoriatól, de hamar kiderült, hogy nem szerepel az új edző,…..
Korábban beszámoltunk arról, hogy Amauri sorra utasítja vissza az ajánlatokat, mert ő bizony a Juventusnál szeretne maradni, még akkor is, ha vajmi kevés esély van számára a csapatba kerülésre. A bianconerinél viszont úgy gondolják, hogy nem szeretnék a támadó havi bérét…..
Cesare Prandelli, az olasz válogatott mestere nem volt elégedett a tegnap látottakkal és kritizálta csapatát a lassú, vontatott játék miatt. Mindennek ellenére a Squadra Azzurra a selejtező csoport hét meccsén szerzett 19 ponttal már történelmet írt. A csoport másik két…..
Lorenzo Tassi az Internél folytatja pályafutását. Első blikkre mindez valószínűleg nem sokat mond a többségnek. Tassi még csak 17 éves lesz februárban, de az olasz sajtó nemes egyszerűséggel csak az "új Roberto Baggio"-ként emlegeti. Az olasz tehetség eddig a Brescia…..
Azzurri Gago Palermo, Pjanic Roma? 2011.08.31 10:30:00
Miután már szinte mindenki biztosra vette, hogy Gago Rómába igazol, jött Zamparini. A Palermo elnöke a Gazzetta dello Sport szerint mindeközben megegyezett a Real Madrid képviselőivel a háttérben és végül náluk köthet ki az argentin középpályás. A 25 éves labdarúgó már…..
MatteoMessina 2011.08.31 13:47:11
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jó lenne tudni, hogy mi volt az előzmény, mik hangoztak el, az azért tisztább képet adna, de az biztos, hogy akármi is volt, méltatlan viselkedés, még Di Caniotól is. Lehet az volt a baj, hogy fekete...:)
Immáron hivatalos, hogy Eljero Elia a Juventusnál folytatja pályafutását. A bianconeri 9 millió euróért szerezte meg a Hamburgtól a holland szélsőt. Most 4 milliót kap a német klub, a következő két évben pedig 2,5 milliós részletekben fizetik a zebrák a további 5 milliót. A 24…..
A Sky értesülései szerint az Inter és a Genoa megegyezett egymással Rodrigo Palacio vételáráról, így szabad az út ahhoz, hogy a támadó magára öltse a nerazzurri mezét. Állítólag 8 millió euróban állapodott meg végül a két fél. Talán nem sértem meg Palaciot, ha azt mondom,…..
A Chievo megszerezte az USA válogatott labdarúgóját, Michael Bradley-t a Mönchengladbach csapatától. A középpályás a hatos mezszámot viseli majd a Musso Volanti-nál (Repülő szamarak) és várhatóan ma délután kerül sor a hivatalos bemutatására. Bradley még mindig csak 24 éves,…..
Azzurri Mindeközben Nápolyban 2011.08.28 01:06:00
 A Stadio San Paolo-ban a csapattal együtt bemutatták a klub legújabb szerzeményét, Goran Pandevet;     S ha már az azzurri pályára lépett, 3-1-re le is győzte 60 ezer szurkoló előtt a Palermót, többek között egy ilyen csodálatos Maggio gólnak köszönhetően;…..
MatteoMessina 2011.08.29 08:36:03
@LucianoDenrico: Az, hogy a wikipedián valaki ezt bepötyögte, nem jelent az ég egy adta világon semmit :)
Davide Torchia, a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak ügynöke egy interjúban beszélt a játékos jövőjéről: „Semmi újat nem tudok mondani, tárgyalások folynak a Zenittel, de nem éppen gyors ütemben. Az üzletet akár a következő pár napban nyélbe üthetjük, de…..
A Serie A-val ellentétben, az olasz másodosztály már most hétvégén indult. A Feczesin Róberttel és Vass Ádámmal pályára lépő Brescia a Vicenza csapatát verte két góllal. A 2-0-ás végeredménnyel zárult mérkőzésen, a magyar csatár szerezte az első gólt. „Fecze…..
Azzurri Inter blama a Chievo ellen 2011.08.28 09:30:00
Masssimo Moratti, a Chievo elleni felkészülési mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy ma este a jövő Interét fogja látni a publikum. Ha hinni lehet a kék-feketék elnökének, akkor bizony komoly gondok akadhatnak a nerazzurrinál a következő szezonban. Ugyanis egyrészt a „jövő…..
Azzurri Moratti, a szűkszavú 2011.08.26 18:00:00
Massimo Moratti, az Inter elnöke a minap ismét újságírók kereszttűzébe került és persze mi másról kérdezték volna, mint hogy kivel illetve kikkel fogja helyettesíteni Eto'o-t az Inter? A Presidente nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt, hogy minden a maga idejében fog…..
A Tuttosport információi szerint a Chelsea játékosa, Florent Malouda szívesen igazolna Torinoba. Az angolok nem tartanak igényt a 31 éves francia szolgálataira és az ára maximum 5 millió euró. Mindezek tudtában nem sok akadály tornyosul a Juventus előtt, hogy leszerződtessék…..