Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabi6ai

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Éljünk a szabályokkal! 2008.04.11 15:15:00
Vladimir Harkonnen két, a közlekedést konstruktívan befolyásoló változásra hívja fel a figyelmünket levelében, de a tendencia azt mutatja, sokan nem élnek a korlátozások adta lehetőségekkel. Vagy egyszerűen nem is tudnak róla? Két, számomra pozitív változást vettem észre…..
Olvasónk, Divatmotoros attól tartok, átvette a vezetést a Taxisok őrült cuccai versenyben. A képet óvatosan nézegessék, mondjuk egy újsággal takarják le a monitor nagy részét, ki ne süljön a szemük. A „Taxisok őrült cuccai” sorozatba szerintem beleillik ez a…..
Gondolom, a google viszi cikkünkhöz az érdeklődőket, mert a mi címlapunkon már elég régen szerepelt. Viszont elég sok olvasói levelet kaptam rá annak idején, csak a tavalyi leveleimet már a szerver iránti empátiából töröltem. Ugyanakkor még mindig jönnek, és általában az a…..
Egy darabig nem lesz több mexikói autótemető-szökevény, a reptérre menet megsimogattam az utolsó, egyáltalán nem legpengépp, de leglehengerlőbb és újszülött verdáját (erről a halálos csapásról később bővebben), és felültem a letapizott autónál is szerényebb hátsó…..
csabi6ai 2008.02.05 08:56:14
Belsőség Babakék Bel Air 2008.01.29 17:18:00
Ez az első generációs Bel Air, az ötvenes évek közepéről, teljesen természetesen viseli a buta színt, szürkében még odalenne a mesebelisége. A Bel Airekek belső kárpitozása harmonizált a kasztnival, az autók egy- és kétszínű fényezéssel voltak rendelhetők, a színskálán…..
S-blog Rallybuzik figyelem! 2007.12.13 22:24:02
Sopánka küldte nekem ezt a videót amely hivatalosan is belépett a rallykról szóló videók Top 10-ébe. És nem ismertem még. Muhaha! Mit hagytam ki? Atyaisten. Mindenféle korból és csoportból vannak benne látványos momentumok ami csak emeli a videó nívóját. Van itt sodródó Mini,…..
csabi6ai 2007.12.14 09:19:58
Az autósok egyik (bunkóbbik) fele akkor is használja a buszsávot, ha tudja, hogy az buszsáv és ott nem közlekedhet (ld. kép lejjebb). János azonban rávilágított egy olyan nem elhanyagolható kérdésre, hogy mi van akkor, ha már el sem dönthető, hogy az a sáv most akkor buszsáv,…..
A Tehén betöltötte. Napok óta vártam már, mikor fordul át, még a fényképezőgépet is bekészítettem az autóba, de aztán akkor vettem észre, hogy 170 001, amikor kifordultunk a garázsból a Fügével a menzára menet. Füge megértő volt, hogy most megállunk, makrót…..
csabi6ai 2007.10.09 15:20:04
Nándortól jött tegnap egy levél a sportautós sztori kapcsán, egy a péntekinél sokkal rosszabb kimenetelű balesetről. A képek bár nagyon rossz minőségűek, de a levél utáni képekhez csak az görgessen tovább, akinek erős az idegzete. A képekkel nem rémisztgetni akarok bárkit is,…..