Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shah Gabi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lévai Sándor báb- és díszlettervező kiállítása áll a salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban. A tablókat a Dornyay Béla Múzeumból kölcsönzik.  A virtuális megnyitó hamarosan elérhető lesz.  Addig is egy kis ízelítő Lévai Sándorról: https://www.youtube.com/watch?v=OVW_OAE-59s..
A Magyar Művészeti Akadémia megbízásából portréfilm készül Szabó Tamás szobrász- és festőművészről. Néhány fotó a forgatásról:..
Földemlékek - Portréfilm Földi Péterről MMA portrék sorozatban a Duna Televízióban és az M5 csatornáján Vetítik: 2020. május 24. Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=zGz2bqxs2zI..
A LÚDAS, A FÜRGE, A MACSKÁS ÉS A KAPITÁNY – DARGAY ATTILA EMLÉKKIÁLLÍTÁS   Dargay Attila rajzfilmrendező, forgatókönyvíró, képregényrajzoló életművét mutatja be legújabb kiállításunk. Kiemelten foglalkozik a kiállítás a Lúdas Matyi, a Vuk, a Szaffi és Az erdő kapitánya c. mesefilmekkel, de más…..
PILLANATKÉPEK A MÚLTBÓL – GÁBLER VILMOS FOTOGRÁFIÁI  Gábler Vilmos Ödön (Pálóc, 1873 – Salgótarján, 1928) Gábler Vilmos Ödön az Ung vármegyei Pálócon született. Szülei német származásúak voltak. Reáliskolai tanulmányai után a kassai Állami Felső Ipariskolát végezte el.  1892-ben került…..
Megjelent A hit és a hatalom házai  - Középkori templomok és várak Nógrád megyében c. reprezentatív album..