Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shah Gabi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A doktori disszertációm: Az ikon deszakralizációja - Uitz Béla, Vajda Lajos és az orosz avantgárd Uitz része kiállítássá vált a Kassák Múzeumban. A tárlatra ellátogatott Andrew Spira az ikon és az avantgárd angol kutatója is.  A tárlathoz kapcsolódik tárlatvezetés és kerekasztal-beszélgetés is. Ez…..
Kiállítás Nógrád megye középkori templomairól és várairól A történeti Nógrád vármegyének a ma Magyarországhoz tartozó déli része hazánk műemlékekben egyik leggazdagabb vidéke, nagyszámú középkori épület maradt ránk, annak ellenére, hogy a vidék a 16. század második felében a királyi Magyarország…..
Film készült Szabó Tamás képzőművészről  A Magyar Művészeti Akadémia megbízásából portréfilm készül Szabó Tamás szobrász- és festőművészről. Néhány fotó a forgatásról és egy kis ízelítő: https://www.youtube.com/watch?v=A-r-qEX_8Kk..
Földemlékek - Portréfilm Földi Péterről MMA portrék sorozatban a Duna Televízióban és az M5 csatornáján Vetítik: 2020. május 24. Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=zGz2bqxs2zI..
Megjelent A hit és a hatalom házai  - Középkori templomok és várak Nógrád megyében c. reprezentatív album..