Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogadjel Barnabás

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, kedves cimborák! Nagyival sikerült pár szót telefonon beszélni valamelyik nap, és mondta, hogy nálatok odafönn milyen meleg nyári idő van most. Remélem, hogy élvezitek a vakáció utolsó napjait, jókat fürödtök, finom fagyikat esztek… Mi még egy ideig…..
Halihó! Ismét jelentkezünk! Remélem, már égtek a vágytól, hogy megtudjátok, mi lett az indián háború vége. Először nem igazán tudtam, hogy mit lehet kezdeni egy csomó, elégedetlen táborozóval… Erre persze Borka megint rám szólt:- Látod, milyen nehéz lehet tanárnak…..
Sziasztok! Eltelt megint egy kis idő azóta, hogy írtunk Nektek. Köszönjük a remek tábori ötleteket, látszik, hogy Ti már sok jó táborban voltatok, és tudjátok, milyen játékokat érdemes játszani!Borka, Bence és én úgy gondoltuk, hogy az igazán jó táborokban nem szokott…..
 Hello Emberek!Újra Barnabás barátotok jelentkezik. Borka azt mondta, hogy már nem bírja bepötyögni ezt a sok üzenetet az okostelefonba, úgyhogy átvettem tőle kicsit az írást.Amúgy mi újság? Hogy telik a nyár nálatok? Gyakran eszembe jut mostanában, milyen jó lenne nagymama…..
Kedves kedves kedves Olvasóink! Köszönöm ismét a sok segítséget. Ahogy Ti is írtátok, ez a helyzet valóban nagyon nehéz volt. Végül megkérdeztük Ödön bácsit, ő mit gondol, hiszen mégiscsak róla volt szó, nem dönthettünk helyette, mi legyen. Ödön bácsi pedig azt…..
  Sziasztok!   Ismét jelentkezünk, ezúttal a hegytetőről. Elmesélem gyorsan, hogy mi minden történt, mióta Ödön bával elindultunk a hegyre. A hegy sokáig emelkedett, órákon át csak mentünk, mentünk felfelé. A telefon fénye mutatta az utat. Aztán egyszerre nem…..
Helló minden kedves Cimborának! Köszönjük a jobbnál jobb nyelvtörőket, amiket küldtetek. Az én egyik kedvencem: „A moszkvicsslusszkulcs szinte luxusszükséglet.”Próbáld csak meg többször egymás után, gyorsan kimondani! Hihi. :-D  Fruzsina írt egy jó…..
Fogadjelmese Sziszi szomorú 2011.05.05 07:30:00
Hello mindenkinek! Először is: köszi a sok jó ötletet, amiket a nyúl kapcsán írtatok. Nagyon hasznos volt. Megkaptuk az első szirmot is cserébe, juhé! A rajta lévő betűt írjátok fel gondosan magatoknak, mert szükség lesz még rá!Biztos kíváncsiak vagytok, hogy mi történt…..
Fogadjelmese A sánta nyúl 2011.05.01 07:00:00
Sziasztok!Ahogy ígértem, újra jelentkezem! Ezúttal a segítségetekre is oltári nagy szükségünk van, úgyhogy légyszi….!!! HELP!!! Ott tartottunk, hogy követtük a nagyszakállú kerti törpét a föld alá, aztán pihentünk egy keveset. Aztán megjelent újra a törpe, és…..
Fogadjelmese A Törpe felbukkanása 2011.04.27 09:11:00
Sziasztok!Először is pár infó rólam. A nevem Barnabás. Van egy ikertesóm, Bence és egy kishúgom, Borka. Itt ugrálnak a hátam mögött és folyamatosan csiripelnek, hogy miket írjak Nektek. Ez az első blogbejegyzésünk, mióta elindultunk… Hogy hova és miért? – nos,…..
Fogadjel Barnabás 2011.04.28 14:13:07
@Pszientológus: egymást, gondolom én ;-)