Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandruc

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsgáljuk meg , mi alapján választanak nők párt! Alapvetően a nők három jól elkülöníthető tulajdonságot vizsgálnak párválasztáskor. szexuális kisugárzás Ez nemcsak a testi adottságokat és a szimmetrikus arcberendezést jelenti, de a kommunikációs képességeket, az intelligenciát, a humort, a…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
mandruc 2015.04.28 08:16:21
mandruc 2015.04.28 10:32:28
@windsor: Szia, nagyon sajnálom, ami veled történt, többször is. Én is voltam hasonló helyzetben, csak a végkimenetel durvább volt. Szerintem egyébként a nők nagy részének van hasonló tapasztalata, ha nem is konkrét bent volt a kuki helyzet, de valamilyen erővel való visszaéléses.
Mindenesetre én sajnos ugyanúgy reagáltam, mint a Nóri, és hiába tudom utólag, és mindig kívülről nézve az ilyen helyzetekben, hogy elég lett volna egy célirányos rúgás, vagy segítségért kiabálni, nem tudtam. Amikor benne voltam, egyszerűen lefagytam, mintha nem is velem történne meg, és utána évekig nem tudtam beszélni róla, meg gondolni sem rá, letagadtam magamnak is.
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nagyon irígyellek, és büszke vagyok rád, hogy te máshogy reagáltál! De sajnos sokan nem képesek erre, mint ahogy a Nóri sem volt. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy tudom, ő hogyan élte ezt meg...
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
mandruc 2015.04.25 10:59:23
@jófej házisárkány: Én is Petinek szurkolok, nem vagy egyedül. Lehet, hogy a viselkedése szemétnek tűnik, de a játék célja, hogy kitegyük az ellenfeleinket. A többiek meg simán tehetnének ellene, de egyelőre ő (meg Maris) gondolkodik mindenki helyett (kivéve talán Zoét).
mandruc 2015.04.25 11:09:18
@mokamini: Szuper, örömömben, hogy lehet kommentelni,még nem olvastam vissza az eddig hsz-okat. :-)
Engem konkrétan annyira felzaklatott a Sármőr viselkedése Nórival, hogy azt álmodtam, hogy vele kell járnom, és rettegek tőle. Sajnos voltam már hasonló helyzetben, hogy egy tahó ilyen erőszakos volt velem, és elég ijesztő tud lenni, hirtelen nem is mindig tud megfelelően reagálni az ember lánya.
Remélem, hogy legalább most, hogy a nagyközönség is tanúja volt a Sármőr csodálatos jellemének kibontakozásán, soha többé az életben nem áll vele szóba egyetlen csaj sem, legfeljebb 150 kilós, szőrös, mackós férfiak.
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
mandruc 2015.04.08 09:38:39
@hivatásos naplopó: Na igen, röhögtem, h kb. 3 másodperccel azután, h Adri kiborult, h mekkora lett a segge, már üvöltözve rohant az ebédlőbe, hogy "kóóóbász, kóóbászt akarok". Na de hát őt sem az eszéért tették a műsorba.
mandruc 2015.04.08 09:51:36
@Zoe_the_Genius: Lehet, h nem sokan értenek velem egyet ebben, de Adrinak szerintem nincs semmi baj a súlyával, csak saját magának nem tetszik, és mindig ez a legnagyobb baj. A Paca tényleg nagyon jó fej volt, ahogy kezelte ezt a szitut!
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
mandruc 2015.04.07 08:35:34
@XocoLatte: Persze valóban lehetnek olyan helyzetek, amikor teljesen mindegy, hogy jóban van-e valaki az új gyerekkel, de hosszú távon azért szerintem megérné legalább valamennyire összehaverkodni vele. Viszont a tegnapi adásbúl úgy tűnt, hogy kifejezetten bunkók voltak Gyulával, ami meg szinte semmilyen taktika szerint nem lehet kifizetődő.
Hetekkel ezelőtt kölcsönkaptam egy remekül használható szakácskönyvet, mit Chili és Vanília ajánlott a figyelmembe. Gyakran lapozgatom, mert szuper alapreceptek találhatóak benne és egyik-másik étel igen inspirálóan hat rám. Ez a mostani főzelék is így született, aminek…..
hogyvolt Éden hotel - 2x15 2012.03.29 09:30:00
T69.2 ma már beereszti a levegőt(?) a lábai közé, a végtagokat a modelliskolában tanított első beálló póznak megfelelően "egy db egyenes - egy db 30 fokban jobbra ki, lábfej kifordít, testsúly az egyenesen" helyzetbe rendezte a karbantartó, viszont a skin a héten…..
hogyvolt Éden hotel - 2x07 2012.03.15 10:10:00
Naszóval, Muzsikus védett, mert odadobta Noémit ÚjPéternek, és ez, mármint a védettség eddig csak Hiper agyában jelent meg, mint esetleges fegyver, a többi agyhalott képtelen felfogni, hogy Muzsikus bármelyik faszit kibaszhatja a hotelből, mint macskát szarni. T69.2 ma pirosban…..
mandruc 2012.03.15 09:24:38
hogyvolt Aranypart 1x22 2011.10.01 11:01:00
Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai…..
Természetes amfiteátrum-szerű földrajzi adottságainak köszönhetően gyakran nevezik a világ legszebb városának. A Dél-Afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városába Fokvárosba érkeztünk, hogy egyik nevezetessége, az Asztal-hegy [Table Mountain] tövében található és az itteni felső-középosztály…..
hogyvolt Aranypart - 1x16 2011.09.16 07:03:00
Drámai fordulattal fejeztük be az előző adást, Csonti besokallt azon, hogy Korvettádámot ledrágámozta, az meg nem kicsimezte vissza cserébe, sőt, még beszélni sem volt hajlandó vele tegnap este, így fogta magát, és a többiek hevesnek nem mondható tiltakozása ellenére bepakolt a…..
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
mandruc 2011.09.09 08:09:42
@Giedi: Pitta íkújával nem biztos, hogy olyan egyszerű.
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..