Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noviktorka

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Závecz Research és a Medián is rekord magasságba mérte a Demokratikus Koalíciót. A Fidesz erősödésén kívül - ennyit érne a családvédelmi hazugság? - ez az egyik legfőbb tanulsága a frissen közzé tett adatoknak. Úgy látszik, minél jobban nyomja a Fidesz a "Gyurcsányné-projektet", annál jobban…..
noviktorka 2019.04.22 12:13:55
@Andráska8: Pontosan ez történik a választásokig.
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
noviktorka 2019.03.20 10:40:17
@Helga Beauty Salon: "libsiket el kell söpörni"
Nektek mindenki libsi, aki nem áll be a pávatáncos főkaméleon mögé madzagos bábunak.
Atán meg, egy gondolkodni tudó egyenes gerincű ember nem maffiavezérekben találja meg a követendő példát.
• Orbán dacol a tüntetésekkel, de az O1G legérzékenyebb pontján, a sértett hiúságán keresztül érinti a tekintélyelvű politikust és nem tud mit tenni ellene • A Közép-Európai Egyetem elleni támadás a tanszabadság semmibevételének iskolapéldája  • Putyin azért jön Budapestre, hogy a diplomáciában…..
noviktorka 2019.01.22 13:47:12
@közíró MAXVAL bircaman: "miért vinné ki az országot az EU-ból Orbán?"
Pl. azért mert, ha nem tejelnek, akkor semmi haszna az EU-nak csak akadályozzák a totális diktatúra kiépítésében.
noviktorka 2019.01.25 15:55:33
@közíró MAXVAL bircaman: Szokásos melléhablaty érkezett tőled Bóbita.
Hunvald-blog 300. Megkésve bár 2018.12.20 19:29:42
Az elmúlt hét nagy fennforgásai közepette (parlamenti balhé, furcsa törvények még furcsább megszavazása, tüntetéshalmok, képviselők verése az MTVA-nál, stb…) eddig kimaradt, de nem lemaradt az a hír, hogy Czeglédy Csabát 18 hónap után kiengedték az előzetesből. A Szegedi Törvényszék ugyanis múlt hét…..
Európában az újsütetű magyar-olasz politikai szövetség a hangadó, velük szemben jelenleg csupán a francia elnök áll, bár neki odahaza nem túl jól állnak a dolgai, de hamarosan Salvini is súlyos gondokkal szembesülhet. Ha Magyarországon és Lengyelországban semmibe veszik a jogot, az ellen…..
noviktorka 2018.09.03 12:09:35
@Quercus a gondolkodó: Aztatata! A hét legrosszabb vicce: Orbán és a tisztesség meg még mellette a becsület is!
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
noviktorka 2018.04.05 15:27:14
@renitencs: Ki tagadott le, milyen tervet?
Itt valami nincs rendjén. Vagy a kérdező cégek módszerei rosszak, vagy az emberek titkolóznak, de most már tendenciának látszik, hogy hiába "mérik" az MSZP-t nagyobbnak a DK-nál, ha választásra kerül sor, a DK rendre megveri az MSZP-t. Három olyan választás volt, ahol semmiféle összemosódás nem…..
noviktorka 2017.05.08 12:31:00
@Zsoltbacsi: Honnan vetted ezt a "tényt"?
noviktorka 2017.05.09 03:58:12
@Zsoltbacsi: Köszönöm, egy kis segítség mindig jól jöhet, de azt a tényt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a 21%-os részvételi arány igen szerényre sikeredett.
Mintha a Fidesz fizetne érte. Az MSZP mást sem tesz, mint gyurcsányozik. Attól a Molnár Gyulától, aki azzal lett az MSZP elnöke, hogy együttműködést ígért,. ez különösen kínos. A szocialistáknak nem a CEU- vagy a civilek elleni támadás a fontos, hanem, hogy korábbi elnöküket, miniszterelnöküket…..
noviktorka 2017.04.16 05:42:04
@legitim puccsista: "ferinekbenyalokcsontig.blog.hu az találóbb volna! Na mentek a szarblog listába"
Tényleg tág szellemi horizontra vall és érdemi vitára késztet.
noviktorka 2017.04.17 19:00:18
@legitim puccsista: Szövegből nincs hiány. Nyomjad még a mellébeszélést! Igaz, én már nem olvasom el.
Néhány dolgot újra kéne gondolnia az MSZP miniszterelnök-jelöltjének. Aggódó szocialisták keresik a kapcsolatot a Demokratikus Koalícióhoz, mondván, ha nem lesz megállapodás, még azok a mandátumok is elveszhetnek, amelyekre eddig biztosan számíthatott az ellenzék. A Závecz Research felmérése azt…..
noviktorka 2017.02.27 11:58:07
@ebella: Persze, az is előfordulhat, hogy ti éltek a gyurcsányisták nyakán és nektek kell dolgozni menni.
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
noviktorka 2017.02.07 05:02:49
@histar007: Orbán valóban bért emel. Maguknak! Járulékot is csökkent csak többet kell fizetnem, mint eddig. Rezsit is csökkent, de jóval kevesebbet, mint a világpiaci árak indokolnák, mert a különbözetet lenyúlják.
Lényeg, hogy neked ez így jó. Akinek pedig nincs gusztusa segget nyalni, az pusztuljon!
Az egyetlen feladata, amiért az ellenzéket tartjuk: Orbán leváltása. Demokráciában is, de ma különösen. Ezzel szemben nagyon nem érdekel a középszerű vezetőinek agymenése a magyar társadalom előtt álló teendőkről, nem érdekelnek az ostoba programjaik, a másik illetése olyan nevekkel, amelyek…..
Úgy látszik, még akad olyan bíróság, amelyik a szemének és a dokumentumoknak hisz, és nem a Fidesznek. Elsőfokon legalább is. Egyelőre ott tartunk, hogy Orbán kilenc éves hazugsága megdőlt: nem volt rendőrterror 2006 őszén. Kilenc éve tart ez a koncepciós per, mert a Vezér…..
noviktorka 2016.10.30 10:59:33
@nnnnnnnn: Az ügyészséget teljes mértékben a fidesz vezérli a bíróságokat meg csak részben. Nem minden bíró adta fel a szakmai tisztességét.
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
noviktorka 2016.10.24 09:48:56
@viragildi: Orbán nem diktátor? Milyen egy diktátor? Keresztapucika jó lesz?
Odaverek Na ki a hibás? 2016.10.17 22:49:53
Hát a Gyurcsány bazmeg, ki lenne más, érted a csapból is a Gyurcsány folyik. Fogalmam sincs, hogy csinálja, azért az elég meredek kép, amikor egy kétméteres pali folyik kifele reggel a csaptelepből, tekereg bele a modókagylóba, végül nagy pukkanással végül kihúzza az orrát is és aszondja: Lárifári,…..
noviktorka 2016.10.18 13:06:18
@ben2: Ellenzéki közösség az LMP-vel? Egyelőre viccnek tűnik. Gyurcsánytól meg azért fosnak, mert mindegyik önjelölt közül magasan kiemelkedik és nem szeretnének az árnyékába kerülni. Jobbnak kéne lenni nála és máris megoldódna a probléma.
Lehet, hogy megint szív valamit az Együtt alelnöke. Úgy próbál a pártja által szervezett tüntetésre embereket szervezni, hogy egy, a MIlla Facebook-oldalán közzétett bejegyzéssel akarja "lerúgdalni" Gyurcsány Ferencet a színpadról. Juhász, aki körül erősen ritkult a levegő, ezzel - és magával a…..
noviktorka 2016.10.15 15:15:50
@Scagnetti: A rajongás és a gyűlölködés között lehetne valami középút is. Nem gondolod?
noviktorka 2016.10.15 17:29:13
@Zsoltbacsi: Megértem a bizonytalanságod.
noviktorka 2016.10.16 13:23:50
@Scagnetti: Bocs, nem tudtam, hogy valamilyen szektához tartozol.
  Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).   Milyen érdekességet vehetünk észre…..
Az LMP-válság újabb fejezetéhez érkezett. Az alapító, Schiffer András bukása/buktatása után az orbáni népszavazás láttatja az LMP-n belüli konfliktusokat. Miközben Szél Bernadett - Orbán tusványosi árnyékában - bejelentette, hogy a párt a Fidesszel és a Jobbikkal tart a népszavazáson, addig Hadházy…..
noviktorka 2016.07.26 12:20:03
@a BircaHang Média szerk.: Fantasztikus siker lesz, ha az LMP önállóan bejut a parlamentbe és az orbáni rablás tovább folyik.
noviktorka 2016.07.26 21:54:49
@a BircaHang Média szerk.: Aszondod, hogy nincsen is rablás? Méé, benne vagy a buliban vagy csak simán gyapjas vagy? Igaz, hogy a szocik elég bénák voltak, mert nem tudtak mit kezdeni a fidesz mindent letaroló mentalitásával, de kormányszintre nem emelték a korrupciót, mint ez a maffiabanda. Az a helyzet, hogy ez az ország nem csak abból az 1/3 megtévesztett vagy éppen szemforgató emberből áll, aki a fideszre szavazott.
noviktorka 2016.07.28 18:35:27
@a BircaHang Média szerk.: Nagyszerű, akkor éljen a korrupció! Elég ha idióta módon érzelmileg kötődünk egy pártformációhoz. Ebben az estben a tettek mindig megmagyarázhatóak és többnyire nagyszerűek, még ha a józan ész gyalázatosnak is tarja azokat.
Aki gyurcsányozott, megbukott, Molnár Gyula ha vékonyat is, de mégis csak felhatalmazást kapott az együttműködésre - ezek a legfőbb tanulságai az MSZP kongresszusának. Ősszel már okosabbak leszünk, és látni fogjuk, hogy képes-e az ellenzék másfél év alatt összekalapálni egy kormányváltó…..
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
noviktorka 2016.04.04 22:32:19
@Csaba Szikora: Ha nem hazudozol, akkor egész pontosan kiderül, hogy a kétségtelenül meglévő gondokat nem stadionépítéssel próbálták elfedni. Az előzőek összes kezdeményezését, leginkább csak a jónak ígérkezőket azonnal megfúrta ez a jelenlegi maffiózó banda. Az ország le van szarva, ha ez az ő malmukra hajtja a vizet.
A terv az volt, hogy utolsó nap, 25-én vonatra szállunk, meglátogatjuk a fővárost, Colombot, majd este kimegyünk a reptérre, ahonnan hajnalban repülünk haza. Csupán egy dolgot néztünk el, nem 26-án indult a gép, hanem 27-én. Szóval meglepetésünkre  lett egy plusz napunk.…..
noviktorka 2016.03.29 09:14:58
@Weechoo: Köszönöm a válaszod! Igen,"túl vagyunk" Srí Lankán sok-sok élménnyel gazdagabban. A véleményedre alapozva kihagytunk néhány helyet, amit nem bántunk meg, mert így kényelmesen jutott idő a fontosabbnak ítélt dolgokra.
Gyakorlott utazóként mondhatom, hogy nem volt kirívó a helyiek nyomulása, mint ahogy írod. Sőt, kellemesen csalódtunk, mert lényegesen jobb a helyzet ebben a tekintetben, mint pl. egy arab országban vagy esetleg Kenyában. Az időjárás is elkényeztetett minket.
Én csak videókat szoktam készíteni ezekről utakról, ezért aztán nagy élvezettel olvasgatom az ilyen részletes úti beszámolókat, mint a Tied.
További sok szép utazást kívánok Nektek!
Valószínűleg ez az egyik legfontosabb kérdés. Mert az egészségügy és az oktatás helyzetén lehet javítani az nem vitás, és lopni sem kötelező, ha már egy új kormány teendőit soroljuk. Na, de mi lesz ezekkel, akik minden mozdíthatót hazavittek. Náluk is maradhat? Ha van baja a választóknak az…..
noviktorka 2016.01.10 10:37:41
@Dinkainka: Olyan mélyen be van ágyazódva a korrupció a társadalomban, hogy már csak arra a pártra szavazhatunk, akiről feltételezzük a kisebb lopási ambíciót.
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
Ellentétes üzenetek jöttek a hétvégén a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt háza tájáról. Mindkét jelentősebb támogatással rendelkező ellenzéki párt szólt a másikhoz, meg a választókhoz is. Az MSZP veszekedős, a DK építkezős üzeneteket fogalmazott…..
noviktorka 2015.11.30 00:19:22
@Lilla50: Valahogy így, kedves Lilla! Honnan is tudná a jó Birkás? Nem érdeke. A süketelés annál inkább.
A cím nem elírás: nem Gyurcsány-Orbán vita, hanem a Klubrádió műsorvezetője és a DK elnöke szólalkozott össze. Meglehet, új fejezet ez a balliberális média amúgy is sanyarú történetében. 16 perc 42 másodperc az egész, számos tanulsággal. Miért épp a Gyurcsány írt…..
noviktorka 2015.10.28 12:21:39
@Bbogas: Ne higgy el mindent, amit a neten eléd tárnak. A nagy emberek sem képesek önállóan ennyi furcsaságra.
noviktorka 2015.10.28 12:32:24
@Bbogas: Dehogynem, mint minden politikus. Az a baj, hogy a mostaniakat igazmondáson nehéz rajtakapni.
Tanulságos interjút adott a Hír TV vezérigazgató-helyettese. Azt állította, hogy régen az Orbán-kormány megrendelt tőlük, de ez már nincs így, sőt, ők a szabadság szigete. Akkor mi most megmondjuk neki, hogy ez nincs így, sőt. A beismerő vallomás nem teszi semmissé a korábbi…..
noviktorka 2015.10.15 10:46:05
@kettős mérce: Mégis, mi nem igaz ebben a "förmedvényben"? Az rendben van, hogy förmedvény, de mégiscsak egy tükörre használsz ily förtelmes jelzőket. Nem szép dolog!