Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasowitztatyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. február 5. Annak ellenére, hogy "szibériai hideget" jósoltak a hétvégére, Zoli barátommal útnak indultunk, hogy egy könnyű téli sétát tegyünk a természetben. Mint utóbb kiderült, jól tettük: ragyogó napsütésben volt részünk egész nap, igaz, hogy egy…..
2012. február 8. Ezúttal egyik kedves lányismerősömmel ketten vágtunk neki a túrának. A vonat - már-már szokás szerint - késett Szobig több mint 20 percet, de a Volánbusz szerencsére ilyenkor mindig bevárja a csatlakozást. Meglepő módon a busz csak bő 5 perccel ért később…..
2011.április 24. Az egész év talán legszebb hete volt ez - a természet színeit tekintve mindenképp! Végre a magasabb régiókban is kitavaszodott, s a zöld megannyi árnyalatát vonultatta fel az erdő. A megszokottól eltérően most az útvonalat nem árulom el, csak annyit, hogy…..
Kasowitztatyi 2011.04.26 00:03:43
@adamnfl: Szia. Egyd rótkötélpálya volt az erdőben. A Nagy-Varsa-gödör előtt van egy beton talapzat a hegyoldalban, ahoz volt valahogy rögzítve a kötél. A talapzat közelébe van egy fából és vasból készült csille maradvány. Gondolom ezekhez tartozott az általad fotózott "műtárgy".