Regisztráció Blogot indítok
Adatok
predi

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
predi 2015.02.24 13:00:49
@sixx: Nagyon bírom az írásaidat, de most egyet kell értenem Vélemény-m-mel: elképesztően károsak az ilyen műsorok a gyerekekre, a bátyám (egy jó) középiskolában tanár, és teljesen lesújtó, amit mesél, milyen agyi szinten vannak a 14-19év közötti diákok, még az okosabbjai is. Teljes érdektelenség, teljes tudatlanság és teljes céltalanság a többségnél. És erről nagyban tehetnek a berki-szerű példaképek is (lévén, hogy a szülők pont leszarják, mit csinál/gondol/eszik/iszik a gyerekük, adják a zsebpénzt, csak hagyják őket békén), ha valaki gyerekként azt látja, hogy a siker mércéje a pénz, és pénzed lehet úgy, hogy semmi hasznosat nem csinálsz érte, csak ordenáré/becstelen/tudatlan vagy és mégis milliókat kaszálsz, mi motivál arra, hogy tanulj, és rendes emberként próbálj meg érvényesülni? Semmi. Az a baj, hogy mi, civilizáltabb emberek, röhögünk a fannika-szerű véglényeken, de nem fogunk egy 20 év múlva, amikor ezek az emberek lesznek annyi idősek, mint mi most, semmi tudással és hasonlóan hülye saját gyerekekkel, akiket ezzel az ismeretanyaggal nevelnek majd. És nem, nem vagyok "amúgynincsistévémésazoniscsakaspektrummegy"-szerű fasz, nézek tévét, de ez egy tragédia, nagyobb, mint gondolnánk. Köszönöm a figyelmet, kérem kapcsolja ki.
predi 2015.02.24 13:11:01
@SmittyB: Honnan keresne máshonnan? Sport? fárasztó. Politika? ugyanmár. nézi a tévét a suliból hazajőve és nem lát mást. A szüleit se. Tragédia.
A mulatós műfaj Coelho-ja a pénzről: ... a boldogságról: matematikáról: Igazából kár is volt darabokra szedni, mégiscsak egyben a legütősebb: ..
Tatár Csilla felmondása felkavarta kicsit az év végi médiabilit, és ugyan a cucc nem fröccsent akkorát, mint Ördög Nóra átigazolásakor, csak felbolydult az ipar, hiszen az egyik kertévé arcáról van szó, akivel reggelente szinte minden nap lehetett találkozni. Tatár…..
predi 2014.12.11 13:30:50
Egy hete jelent meg a Budapest Voices első lemeze Alternatívák címmel. Tudjátok, ez az az a capella kórus, amely tavaly robbant be a köztudatba az Adjon az ég feldolgozásával, azóta pedig bemutatott már Quimby, Kispál és a Borz, Péterfy Bori és Hiperkarma dalt is saját…..
Northern Lights című új dalához forgatott klipet a SuperSize Recording stúdióban a Special Providence. A szám rajta lesz a progresszív jazzmetal négyes december 1-én megjelenő lemezén. Az albumból szeptember 26-án, pénteken ízelítőt is adnak az A38 hajós koncertjükön. A…..
A Kiscsillag zenekar az alábbi üzenetet tette ki a Facebookjára: A Kiscsillag zenekar szomorúan tudatja közönségével, hogy a zenekar alapító basszusgitárosának, Ózdi Rezsőnek a szeptember 5-i Kobuci kertes koncertje volt az utolsó fellépése a Kiscsillaggal. Persze ez nem jelenti…..
predi 2014.09.20 22:09:30
Subba Ne hergeld a bliccelőt! 2014.09.10 13:59:00
 ..
predi 2014.09.12 11:40:58
Tegnap este először lépett Magyarországon színpadra a Blondie. Az idén negyvenéves zenekar fellépése nem csak ezért volt kuriózum, hanem alanyi jogon is, hiszen mégiscsak a nyolcvanas évek elejének egyik legnagyobb hatású zenekaráról beszélünk, akik még azt is meg tudták…..
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
Októberben jön a Disney XD-re a Star Wars Rebels, amiről annyit feltétlenül tudni kell, hogy ez lesz az első, hivatalos az új Csillagok háborúja-trilógiához tartozó kánon első produkciója. Ugyebár az új trilógia bejelentése után a készítők elmondták, hogy az Expanded Universe…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
Ez a videó rohadtul vicces. De tényleg. Ahogy Mick Jagger háborog azon, hogy a Monty Python összeállt, mert minek is? Csak a pénzért teszik biztos. Jagger el van képedve, hogy vajon ki a francot érdekel egy rakás vénember, akik még a hatvanas években viccesek voltak ugyan, de ma már…..
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
predi 2014.06.02 20:52:11
@Sergei Alexis: @Kón Bandit: Nem értitek. Ma Magyarországon a lakosság jelentős hányada csak Magyaregy (kormánypropaganda), Dunatévé (kormánytévé), TV2 (kormánytévé) és RTL-t néz. Semmi mást. 4ből 3 folyamatosan azt adja, hogy itt milyen jó, minden nagyon szép. Pont mint észak-koreában. Ezt tükrözik a választási eredmények, ugyanis az emberek 90%-a idióta. Van még egy adó, aki nem, na ez szúrja a szemüket. És mindent el is fognak követni, hogy ez megváltozzon. Itt nem arról van szó, hogy magyar vagy külföldi a tulaj.
Bájdövéj ugyanezt csinálták a Neo-Fm-mel, mivel az nem fideszközeli tulajdonban volt, ellehetetlenítették a hirdetőket, egy állami hirdetést sem kaptak, tönkre is mentek, a classfm meg nem látott ki a szerencsejáték zrt-reklámokból. így megy ez orbanisztánban. Ti meg csak örüljetek hogy nem lesz barátokközt. sajnos más se lesz, előbb-utóbb.
predi 2014.06.02 21:04:58
@Freeee: Nincs értelme vitatkozni velük, a viktor seggéből származó fekáliában van egy olyan baktérium, amitől nem tudnak gondolkozni és a nyelvükről rögtön a gyomrukba jut.
Subba Never forget: A poén a régi 2014.04.30 13:58:43
Pííííf :DDDD ..
predi 2014.04.30 14:25:40
Izé, kissé ismerős ez az egysoros leírás, nem? Na mindegy, örülni jöttem, nem temetni, scifi+Rideley Scott+idegenek kombó nálam nyertes. A Fox Hieroglyph címmel fejleszt saját sorozatot az ókori Egyiptomról, az HBO pedig Ridley Scottal száll be a bizniszbe, ráadásul Scott az…..
predi 2014.04.25 11:09:32
@Nyílméregbéka: Azért nem volt bűnrossz, max többet vártunk tőle, de még mindig százszor jobb mint az elmúlt évek agyonbeharangozott aztán meg tökszar scifijei, mint az elysium vagy az oblivion vagy az új totalrecall.
Elég béna ez a cím, de higgye el mindenki, hogy arra jóval kevesebben kattintottak volna, ha azt írjuk, hogy Hugh Laurie Budapesten ad koncertet. De persze igazából az utóbbi történik, nem Dr. House tart előadást. Már a színész-zenész honlapja szerint, ahol felbukkant egy július…..
Egy dolgot szeret jobban a magyar koncertszervező a Prodigynél. A Dream Theatert. A Progresszív Metál Isteninek olyan masszív és bármikor mozgósítható rajongótáboruk van Magyarországon, hogy akár egy tízállomásos magyar turné is simám mehetne. Erre azonban még várni kell,…..
A Budapest Voices nemrég egy három számos kislemezt jelentetett meg. A Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen illetve a Kispál és a Borz De szeretnék átdolgozása az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, de a kórus természetesen ezeken kívül is…..
Mégsem lesz idén Csillag születik. Úgy tűnik, a tehetségkutatóra nem sikerült annyi versenyzőt találni, amennyivel egy ilyen show-t meg lehet tölteni - írja a Bors. A cikk szerint bár az RTL Klub hivatalosan egyelőre nem reagált, a csatorna folyosóin "nyílt titok a lefújás oka,…..
predi 2014.02.18 12:07:26
@shitgun: Az mindegy, ha ilyen a szeme nekije! :)
predi 2014.02.19 11:15:18
@Az igazi Trebics: Közöm nincs hozzá, csak belefutottam, azt se tudom hogy kell feltölteni oda :D
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
predi 2014.02.05 12:44:16
Dõltömre Tökmag Jankók lesnek:Úgy szeretnék gyáván kihúnyniS meg kell maradnom Herkulesnek.Milyen hígfejüek a törpék:Hagynának egy kicsit magamra,Krisztusuccse, magam megtörnék. De nyelvelnek, zsibongnak, űznekS nekihajtanak önvesztükreMindig új hitnek, dalnak,…..
Eddig őket tudtuk, hogy jönnek a Voltra: Bring Me The Horizon, Volbeat, MGMT. Mától viszont ez megváltozik, ugyanis bejelentettek még nyolc nevet. Jön a nagy NME-kedvenc Foals (mi itt írtunk a legutóbbi lemezükről). Jön a mostanában nagyon körülrajongott svéd Icona Pop csajduó.…..
Sok millió honfi- és talán több milliárd bolygótársammal együtt én is rendszeresen iszom kávét. Mégsem tudok napirendre térni afelett, hogy a kávéivás egyre több felesleges nyomorúságot okoz a világban. A felégetett erdők helyét elfoglaló nagyüzemi kávéültetvények…..
predi 2014.01.03 21:47:55
@nagyfeszültség: A Frei lehet gerinctelen vagy idegesítő, stílustalansággal nem vádolnám. Viszont feleslegesen trágárkodni az.