Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.eher

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
Most, hogy a csomagunkat tökéletesen összeállítva elindítottuk az átvilágításhoz, lássuk a következő lépést. Az embernek kényelmetlenebb az esetleges kézi átvizsgálás, nyilván nem esik jól ha a vizsgálatot végző belép a személyes zónánkba, összekócolja az auránkat :)…..
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
dr.eher 2008.07.08 11:08:38
főműsoridős tipp:
friendpages.com/p/pages/site/articles.cgi?who=UmFuZG9tSVaO4jb_UxN1iROSsH0cazLykhCSI1CD9YP71kmVHHaHBjP_cai6YubecmW8Rbhlip80V/A07wd6b/M0hYVb6G25ZBBMqFjLZyn1Udk4neQYDGhVXS4LVU5qFy8FwkM41mkg/xNnljnkL1s42Q0KFKsOBWAErqzBH/u/PRz81VAkkwwArnmRnCJmiUsVkrVoRp4-&site=fp&pageid=horsegirls&id=38063

"A bemutató mintegy másfél óra idõtartamu, ez alatt én, és általában 2 barátnõm vagy egy pónival, vagy egyik hátaslovunkkal huncutkodunk. Kinyalogatjuk egymás punciját, leszopizzuk a paci kukiját, sõt, én be is teszem a puncimba."
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
A hétvégére remek alkesz program ígérkezik. Május 17-18-án rendezik meg a Somlói Tavasz Fesztivált. A somlai kiválóságokon kívül remek vendégborászokkal is találkozhatunk, mint pl. Kovács Tibor (Hétszőlő), Horváth "Ráspi" József, Kaló Imre, Simon József és ifj.…..
dr.eher 2008.05.17 00:33:12
Kedves/tisztelt lackó, vargánya!

Én egy pillanatig sem vitattam a Ti hozzáértéseteket, ez nem foci, amihez mindenki ért, ez tény.
Lackó, maximálisan igazad van az utolsó mondatoddal.
Meg kell keresni a szervezőket, ha vannak ötletek, borszakmai (van ilyen szó?) javaslatok, gondolom nem hajtanak el.
Egyvalamit megjegyzésként engedjetek meg a korrektség jegyében hozzáfűzni: (nem haverom a kalauz, csak érdeklődtem, és engem sem hajtottak el, sztem nem titkosak a számok, ha vkit érdekel megmutatják mi merre mennyi)
Írtátok többen (ketten?) hogy lenyúlás, meg profitorientált. Sima alaptézis, meg politika. (...)
Meg az is, hogy monnyon le. De engem is érdekelt, utánakérdeztem... mondom kb. mi a szitu: na jó nem mondom, mert hosszú :) de a lényeg: hisszük/nem hisszük: nincs lenyúlás, nincs profit, minden beszedett lóvé visszaforog a rendezvénybe + szponzorok, pályázatok + önerő. (??? ebben már nem vagyok biztos) Na ezt add össze. Helypénz + egyéb bevételek = borfesztivál.
Volt itt anno egy sebész polgármester, az ő idejében is volt borfesztivál. Nem akarok politikai síkot, de ha majd újfent beszéltek a borász ismerősökkel, kérdezzetek rá, akkor mi volt a matek Szegeden.

Sajna sztem 2 verzió van: van ami most, és talán fejlődik, kizavarják a kereskedőket, meg a műanyagpoharat (1-2 évet szavazzunk meg erre) és jól érzi magát lackó, vargánya, dr.eher és még sokan mások, vagy egyszer csak azon kesergünk majd itt, hogy de jó is volt, az a sz*r "lennyúlós" stb. szegedi borfesztivál, kár, hogy már nincs.

Érdeklődésem tárgya volt anno az etyeki ütközés is, megkérdeztem: itt mindig úgy van a borfesztivál, hogy benne kell lennie május 21-nek, vagy ahhoz kell igazodni. A tavalyihoz képest emiatt 1 héttel később van idén a szegedi... erre Etyek is halaszott? Kinek ez?
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
A Társulatban ma este Laborc szerepéért folyik a küzdelem (m1, 20:15). Ilyenkor látjuk, hogy mennyire nagy fába vágták a fejszéjüket a műsor kitalálói, hiszen ki más lehetne Laborc, mint Nagy Feró? Nincs más Laborc. Na, de majd kiderül. De előtte mindenképpen nézzük meg a mai…..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
dr.eher 2008.03.07 12:59:20
dr.eher 2008.03.07 16:52:57
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Lackó nevű hozzászólónk egy dolgozatát már publikáltuk, most meg itt a másik. A merész borbarát szupermarketbe keveredett, és jól jött ki belőle. Lelkes beszámolója nem nélkülözi az önéletrajzi elemeket.A feleségem olthatatlan vágyat érzett a minap egy jó rántott húsos…..
Csöpögnek a hírek a magyar tévéadóktól, mára a Viasat jutott, és az ő január-februári premierjeik, amiket elnézve jogos a cím, hiszen jön a jelenleg legsikeresebbnek tekinthető sitcom, két érdekes, és szerintünk mindenképpen idő előtt elkaszált dráma, no meg az ABC tavalyi…..