Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gastropofon

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
gastropofon 2013.11.09 07:10:36
Szívem szakad meg, hogy itt kell hagynom Rózit, akárcsak 3 órára is!!!! Ma, a délutáni fürdésnél végigtapogattam a vágásomat (nem fáj, inkább vakarózik, gondoltam, gyógyul) és furcsán kiállt a baloldali része. Mutattam Farkasnak, aki kitapogatta és észrevettük, hogy alatta…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
Itt a turistaszezon, sokan utaznak Horvátországba. Türkménbasi még tavaly járt ott, és ezeket lőtte: Én a blogodban azokat a bejegyzéseket szeretem, amiken jót lehet röhögni. Szerintem a csatolt étlapok ételnév félrefordításai ilyenek, a horvát tengerpart éttermeiben bukkantam…..
gastropofonegyszerűen Kenyér 2011.05.06 05:44:00
Ez nem az én egyszerűsített kenyérötletem, de érdemes kipróbálni, nincs vele macera. Dagasztás nélküli kenyér.   Ennek a kenyérreceptnek az egyik lényege, hogy a tésztát nem kell dagasztani, viszont hosszú ideig kell keleszteni (min.12 óra). A másik pedig, hogy…..
gastropofonegyszerűen A puding 2011.04.28 05:59:26
A zacskós pudingokon ott a leírás, hogy aszongya, keverük ki egy kis tálban a pudingport csomómentesre egy kevés tejjel,cukorral a maradék tejet forraljuk fel, öntsük bele a keveréket...Minek? Sok mosatlan a vége. Fogok egy kislábast, bele a pudingpor, cukor, pici tejjel…..
Na, a vadas. Kedvenc kajám, de klasszikusan elkészítve nagyon macerás meg sok edénnyel jár. Vasárnapi komplett ebédként készítem, meg nem is ragaszkodom a marhahúshoz, jó az sertéskarajból meg combból is, úgyis a mártás a lényeg. Felteszek egy nagy lábas húslevest…..
gastropofonegyszerűen Heló 2011.04.25 15:32:00
Beleuntam a túl bonyolult időtrabló receptekbe, ami főleg mosogatnivaló termelésből áll meg időtrabló tűzhely mellett ácsorgásból, kelesztési időkből meg tésztapihentetésből, utálom, hogy nem lehet kinyitni a sütő ajtaját piskótasütéskor, meg előmelegíteni kell a…..