Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apci500

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ave Lajos!Talán emlékszel még rám, osztálytársak voltunk három évig a Kossuthban, egészen addig, amíg Kövér László KISZ titkár ki nem csapatott az iskolából. Persze csöppet sem furcsa, hogy most ő beszél nekem antikommunizmusról, meg kereszténységről. Na, mindegy, csak azért…..
Orbán a The Wall Street Journal európai kiadásának adott interjújában annyi hazugságpatront sütött el, hogy alig látni a sűrű füsttől. Szinte minden mondata cáfolható: Magyarország 2002-ben még Közép-Európa élvonalában volt, 2010-re viszont a leggyengébb…..
apci500 2013.07.19 11:30:13
@DeMarco: Nekik szabad hülyeségeket leírni és idiótának nézni az olvasóikat?

A szavaid azt sugallják hogy ezt teszi Orbán is. Nem mintha kérdés lett volna, de jó ezt mástól is hallani.
Emiksz 51. Elszállott 2011.08.25 09:25:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán "Fölszállott a páva vármegye házára" kezdetű dalát és az abból készült zeneművet, mondván sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot.Valójában tiltásról szó sincs, csak időbe…..
apci500 2011.08.26 08:50:08
@valerio: Na majd ezt az Adyt is jól megf!ngatják. Nem lennék a helyében.
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
Lojalista nevű olvasónk rövid levelet küldött nekünk, melyet képekkel is illusztrált. Ő azt vette észre, hogy a falak menti nagy oszlopoknál, ha esik, úgy folyik le a víz, mint a Niagarán. Értem én, hogy nincs pénz, meg ilyenek, de valahogy nem lehetne egy kicsit leszigetelni…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
40 év alatt 33 várost, 53 gyárat, egy autópályát, 60 kilométer hosszú hajózható csatornát finanszírozott saját zsebéből a paraszti sorból feltörő, ám jó üzleti érzékkel rendelkező "csehszlovák" testvérpár. Míg kezdetben csak 50 embernek adtak munkát, addig 1963-ra már több 800 ezer ember kereste meg…..
Magam is biciklis lennék, így alapjában véve örülök, hogy a Tisztelt Ház hat prominens tagja ma reggel kerékpárral indult munkába Debrecenből és Karcagról egy kijelölt miniszter is.Mint adófizető állampolgár többszörösen is örülhetek, e hat derék férfiú…..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Néhány dolgot szeretnénk előre tisztázni. A miheztartás végett csak. Például, hogy Liptai Claudiával nem volt szexuális kapcsolatunk. Ezen kívül Liptai Claudiával nem is szeretnénk szexuális kapcsolatot. Harmadrészről pedig nem kérkednénk azzal, hogy de nem is, ám majdnem,…..
Volt, van egy borok a hiperből sorozat itt az Alkoholistán. Mostanában el-elmaradnak a nagyszámú hiperes borélmények – részben talán a neon-próba miatt is. Mindenesetre pár cikk erejéig én is megpróbálom feltámasztani ezt a rovatot, legalábbis olyan borokat ajánlani, amiket…..
25 millió eurót áldoz a kerékpáros sztrádahálózat bővítésére hivatali ideje alatt a mostani holland kormány. A tervezet szerint pár éven belül Hága és Leiden, valamint Arnhem és Nijmegen között is lehet majd háborítatlanul suhanni két keréken. Hollandiában már egy ideje…..
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
apci500 2009.07.31 13:36:43
@The Welsh: lehet, hogy elolvasta. A NOL folyamatosan változtatja a cikket. Így nehéz ...
Külön beszemlézem az előző posztban említett májusi Brian Eno-cikket a Prospectből, mert jelentőségét nem lehet túlbecsülni. Az övé (háta mögött olyan topprodukciókkal, mint a Roxy Music és a U2) egy jó példa arra, hogy a zeneipar forradalmi átalakítása nemcsak az amatőrök…..
apci500 2009.07.06 16:08:06
@Charlie Brown: Nem hát! Csak az már nem Mike Oldfield. Én is voltam olyan Rolling Stones-on ahol a Stones ott sem volt. Téged idézve: Attól hogy a stúdiólemezen a Stones játszik, attól még nem feltétlen kell nekik a koncerten is játszani.
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Mert a férje Baló-Dali - mondja Pázmány Péter, régi visszatérő ápoltunk, és ha valaki nem értené, annak fotosopba is önti, híresemberfejű híresember, tökéletes. Stöki egysorosával lehet még egy kicsit fokozni a hatást, miszerint hol tölti Morvai Krisztina az éjszakáit? Hát…..
apci500 2009.06.30 13:54:14
MTI INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/tevan/orosztehervalogatas/feed", "width":"490", "height":"180", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#288F14", "textcolor":"#FFFFFF", "random":true, "number":"3", "target":"blank",…..
apci500 2009.06.18 14:34:05
@peetmaster: Mondjuk, ha a szlovákok elviszik a szélesnyomtávot Bécsig, akkor Záhonyt bezárhatjuk. Pedig ott mintha hegyek is lennének.
Most gondoljunk az olyan esős, havas napokra, melyekből a közelmúltban oly gyakran volt részünk. Tehát következzen a sportolás fedett térben. Olyan nagyobb üres terekre van szükség, melyek parlagon hevernek, és könnyen megközelíthetőek. A belvárosban nehezebb nagyobb üres…..
apci500 2009.03.28 12:58:43
Hadd kínozzam magam: Bevégeztetett. Eddig kerestük-kutattuk, néha magunk is elhittük, hogy belekotnyeleskedünk, hogy a megfelelő prímszámú trombitaszó után következzen a második eljövetel, hát most itt van. Az új magyar konyha, csúfnevén nouvelle cuisine hongroise itt van…..
Elég egyértelmű, hogy kormányzat nem hajlik a kerékpárút-fejlesztéstől eltérített milliárdok visszatérítése felé. Az viszont nem egyértelmű, hogy a bringások mit gondolnak erről. Volt ugyan biciklis tiltakozó demonstráció, de az itt a blogon is kiprovokálta sokakból: nem…..
apci500 2009.03.09 20:58:34
@Luos: Ezt kiskorodban örökhajtósnak hívtad.
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
Belegondolt már abba, hogy mi lenne, ha az épületháló fogalma nálunk nem merülne ki egy lopott stockfotó lokalizálásában, vagy egy hatalmas T betűben, netán egy tapló politikus bizalmaskodóan sunyi fejében kampányidőszakban? Nem? Akkor ezek után gondoljon bele. Példák remek…..
nessun norma szokásához híven ismét méretes darabot fogott, amit ismét nagyon szépen köszönünk; ő már régen TK és RJB (az illusztrációért is neki jár az elismerés):Kb. 8-9 éve egyszer, ha jól emlékszem, az Animal Planeten ment az "Isabella Rossellinivel a Central…..
apci500 2009.01.08 16:03:15
apci500 2009.01.08 16:30:46
@Titan Sud: az emberek hány százaléka tartozik a szakember és vasútbarát halmazba? Gondolom ők úgy beszélgetnek a gyerekükkel, hogy felmegyek a vasúti felépítményre és megnézem miből készült a keresztalj.