Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimo82

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeesküvés elméletek WTC 9/11 2011.06.21 00:13:00
Napjaink egyik legvitatottabb eseménye 2001. szeptember 11. Bevallom nekem is eddigi életem egyik legmegrázóbb és legfelkavaróbb élménye volt és egyben megalapozta a későbbiekben nyitottságomat a különböző összeesküvés-elméletek iránt. Tisztán emlékszem én is arra a napra,…..
 A hercegnő 1997.augusztus 31.-én bekövetkezett halála óta rengeteg különböző összeesküvés- elmélet kapott szárnyra a legkülönbözőbb összefüggésekben. A walesi hercegnő és kedvese Dodi Al Fayed –egy egyiptomi milliómos fia – limúzinje Párizs…..
 A globális felmelegedés napjaink egyik legtöbbet vitatott és már a hétköznapi emberek által is egyre jobban ismert/rögzült téma. Természetesen megannyi tény fényében én sem ragadtatom el magam annyira, hogy teljes tagadására próbálkoznék. Én magam is szem,- és…..
Az elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a WHO (World Health Organization) egyik laboratóriumában, hogy a…..
Összeesküvés elméletek Pénz 2011.04.25 13:18:00
Térjünk vissza minden eredőjéhez a hatalomhoz és annak megvalósult eszközéhez a pénzhez. A pénz már maga, annak működési mechanizmusa átverésre épül. A következő videó megtekintése után folytassuk! Igaz elég hosszadalmas video, de érdemes végig tekinteni!Igaz lehet,…..
 Napjainkban igen szépszerűek az összeesküvés elméletek köszönhetően az információs forradalomnak, ami megannyi információt, tényt, adatot képes egy szempillantás alatt az egyén rendelkezésére bocsátani. Ezek az információk az abba belemélyedő embereket, az…..