Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e.bence

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BORtáBOR XX. Borfesztivál 2011.09.13 10:42:00
  Pfff...  kemény volt..  nagyon..   így is, úgy is..  rengeteget kóstoltam, rengeteget jegyzeteltem, egyik-másik jegyzetem- így utólag visszaolvasva- megérne egy külön bejegyzést, de most mégsem a komoly, szakmai részt osztanám meg veletek!   Végigteszteltük a meghívott…..
e.bence 2011.09.13 19:45:36
2011. augusztus 31-én megtartottuk első közös borkóstolásunkat a Budai Borszalonnal. A terv az volt, hogy közösen propagáljuk, és talán így a nyári szünetek és szabadságok ellenére összejön az optimális 20-25 fős létszám. Az összefogás eredményes volt, este 7-kor már telve…..
A Művelt Alkoholista Kuzinborok 2011.05.26 07:15:00
A CousinVin egy fiatal családi borászat a soproni borvidékről. A szülők rakták le az alapokat, mára a három fiú viszi a vállalkozást és igen bátor (vagy vakmerő) módon a nem éppen könnyű 2010-es évjárat boraival lépnek ki először a piacra. Boraik a pincénél és Soproni…..
"Az Eurofound adatai szerint a munkával töltött órák száma csak Romániában és Lengyelországban magasabb, mint Magyarországon," írja az MTI-re hivatkozva a HírTV. Többet dolgozunk, mint mások és mégis kevesebbet kapunk? Ezért:Hollandiában egy prof reggel 9-re jár be…..
Mivel a borozunk.hu frissült egy nagyot, ezért úgy döntöttünk, hogy rendezünk egy közös borkóstolót a Budai Borszalonnal. Többször cseréltünk már véleményt mindkettőnket érintő boros kérdésekről, és most elérkezettnek találtuk az időt, hogy velük fogjunk össze erre…..
Elérkezett az idő, hogy a borozunk.hu közösségének eseményeiről elindítsunk egy második blogot is.Az első, a blog.borozunk.hu megmarad Gépházblognak, amin elsősorban az oldal működéséről, a fejlesztésekről és a szolgáltatásokról publikálunk. Ezen a címen…..
hozamkorlát Ha a hegy nem megy... 2011.04.22 08:00:00
Vylyan Montenuovo 2007Nekünk kimaradt a Vylyan-féle hegymászás Dobogóval, csokival, búsulásra azért nem adtuk a fejünket, bár saját zsebbôl nem valószínû, hogy Dobogó-tesztet finanszíroznánk ;)Ettôl függetlenül több aktualitása is volt az esti borválasztásomnak, nagy…..