Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hank "Motherfucker" Moody

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira imádtam a Commodore 64-emet, hogy el nem tudom mondani. Gyerekként még a gagyisztikus grafika is elképesztően csúcsnak hatott. Naphosszat ültem előtte, és toltam a bonyolultnak nem nevezhető játékokat. Aztán jött a Gameboy őrület. Mindenáron szerettem volna egyet, nem csak…..
Ha végignézem a filmtörténelmet, akkor arra a következtetésre jutok, hogy nem könnyű játékból filmet készíteni. Anno olyan alkotásokkal próbálkoztak, mint a Super Marió, Mortal Kombat, Street Fighter, stb. A 2000-es évek elején ráadásul Uwe Boll szintig jutott az egész…..
Hank "Motherfucker" Moody 2015.03.09 09:27:36
Hank "Motherfucker" Moody 2015.03.09 10:48:47
@REMY: Azért a Manhunt sok ötletet merített a Menekülő emberből, ez nyílvánvaló.
A sörkészítés szinte egyidős az emberiséggel, ráadásul a sörözés jótékony hatással van az egészségre, Nagy Feró szerint pedig a bicepszre. Sokan úgy vélik, ősi borivó nemzet a magyar, holott elődeink előbb ismerhették a sört, mint a bort. A régi magyar seresszabadság…..
Az idei év talán még durvább lesz minden eddiginél. Beizzítják a nagy stúdiók végre a kurrensgen címeiket, az indie alkotók sorra villantanak. Első körben lássuk mely open world játékokra lesz érdemes odafigyelni ebben az évben! Grand Theft Auto 5 Fejlesztő: Rockstar…..
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
Hank "Motherfucker" Moody 2011.07.05 12:46:55
@lazarus: nekem az AXA bevált. Ingyenes számla, a pénz alapból, látraszólóan kamatozik...