Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kereszt Elek

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Kereszt Elek 2011.06.22 07:36:37
@Mr Garrison: ""leszarom a vonatokat és a gyerekeket""

Kár, hogy anyád nem ezt vallotta és kiszart téged a világra.
Kereszt Elek 2011.06.22 07:38:08
@www.Bisex.hu:

Kutyabuzi köcsög.
Remélem a szarát felnyalod az utcán.
A Zugügyvéd nem klasszikus jogi tanácsadó oldal, és csak azért tesz ki olyan ügyeket, mint az alábbi, mert ez is bizonyítja, milyen szerencsétlen és kilátástalan helyzetbe tud hozni családokat a jogi analfabetizmus, és a jogsérelmek nehézkes érvényesítési lehetősége.Tisztelt…..
 És akkor tegnap megvolt az első bográcsozás is. Még a télen vettünk egy nagyadag lapockát (a nemrég bemutatott szarvasgerinccel egyetemben) amit már pár hete tervelünk elfogyasztani. Hát tegnap eljött az ideje. Nem perkelt készült belőle, hanem ragu. Értsd se paprika, se…..
Kereszt Elek 2011.05.29 15:08:53
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
Vastagbőr Családok és jogok 2011.05.06 14:31:00
Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tartott a minap Nagy Anna kormányszóvivő társaságában. Ekkor jelentették be, hogy különböző médiakampányokat, rendezvénysorozatokat, programokat indítanak a családok, a…..
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Kereszt Elek 2011.05.01 09:19:07
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Kedd este összeverekedtek a Gyöngyöspatára visszaszivárgó Véderő szimpatizánsai és a helyi romák. Utóbbiak állításai szerint a szélsőjobboldali egyenruhások egész nap provokálták őket, majd meg is ütöttek valakit. A Véderő parancsnoka azt mondta: 100–120 roma…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Kereszt Elek 2011.04.25 07:20:28