Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurama

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
Totalcar TV: Ami sosem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Nemsokára indul az új szezon, melyben nem lesz kevesebb baki és mellényúlás, mint a legutóbbiban. Íme, ebből lett a műsor. ..
Kurama 2013.01.26 19:05:54
Az Égéstér 2013/3-as adásának kommentposztja...
Vágjunk a közepébe: a villanyautó ma még maximális luxuscikk. Drága és korlátozott mértékben használható, amelyik nem az, abba embert ne ültessünk, mert kínlódni fog. Városi-elővárosi ingázáshoz remek, de igazából az a szomorú, hogy a technika mai állása szerint már…..
A múlt hét feladata az első tornyokat tartó csőváz kialakítása volt. Nos, a munkahét három darab helyére hegesztett csövet és egy hatalmas, kivágott vasdarabot hozott. De hosszú még a Szuperintenzív Április, ne csüggedjünk. A nagy, kivágott vasdarab az A-oszlop aljától a…..
Kurama 2012.05.02 18:32:59
Április tényleg biztatóan indul. Az a két tenyérnyi fémlap ott a levegőben, az a Hangyász két új toronyteteje, már a végleges helyén. Egyelőre pálcák tartják. Az első lépés ugyanis az, hogy meghatározzuk a pozíciójukat a térben. Ezután jön az, hogy összekötjük őket a…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Ezzel a képpel már többször találkoztam, de magyarázatot sosem találtam hozzá. Nem írják, ki a fotós, ismeretlen a helyszín, csak annyit látni, hogy a teve nézi a semmit, a két férfi a szép berber lányt, aki viszont a kamerába nevet. Csodálatos, és itt nem csak a hegyes mellére…..
Kurama 2011.04.25 01:09:45
www.abitare.it/it/events/my-stuff/

asszem ez a fotós, olasz pasi nagyon odavan afrikáért... kép mindenesetre nem túl régi :P

Alessandro Ceresoli

siteja má nincs neki de azért ez meg az fentvan

tineye.com ftw o.o"
Kurama 2011.04.25 14:06:34
@enté: lol és tényleg O_O

akkor Alessandro lopott? :D