Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pittyhú

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 már úton leszünk a nyugati part felé. A szállások java már lefoglalva, kezd realitássá válni ami eddig csak képzelgés volt. A napok mennek, az étel egyre unalmasabb, az élet egyre unalmasabb. Túl vagyunk a szülők látogatásán is. Érdemes tudni, hogy ez a tábor nem tartozik…..
Miután sikerült véletlenül kitörölnöm a bejegyzés félig kész első verzióját, inkább kihagyom a nagyzoló bevezetést. A legutóbbi olyan említésre (se) méltó esemény ami után írni akartam, az első amerikai sörözés élménye volt. Igazi sárga iskolabuszokkal becipeltek…..
Ha van még a világon... Invasion 2011.06.27 18:39:00
 Megjöttek a lurkók a táborba. Sokan. Nagyon sokan. Vége a száguldozásnak, a zenehallgatásnak vezetés közben, viszont van meló végre bőven. A staffból párunkban rögtön fölmerült a gondolat, hogy el kellene tenni egyet-kettőt láb alól. Láb alá (értsd: a teniszpálya alá…..
 Fine thanks :D Igen, így a félév végére meglett minden vizsgám ami még meglehetett-értsd: nem vágnak ki az egyetemről, erről talán ennyit is. Jövőre jobban! Kalandosan, de sikerült eljutnom a Liszt Ferenc Reptér 2. termináljába és némi játszadozás után felkerültem…..
 Mikor kezd el naplót vagy blogot írni valaki? Mármint mi a célja vele? Nem tudhatom az összes indokot, de szerintem az esetek többségében akkor, ha magányos az ember vagy épp úgy érzi, megcsömörlött az élete. Vagy ha kicsattan az örömtől mert olyan jól alakulnak a dolgai.…..
 ha semmi nem jön közbe, a nagymúltú Delta Erlányz lesz olyan kedves és elvisz engem és pár társamat néhány mérfölddel odébb. A légivállalat eddig 2 halálos balesetet produkált kb 17 millió repülésből ami egészen szépnek mondható. Az egyik honlap szerint... Egy másikon…..