Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jucus17

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keanu Reeves-re sokszor rácsodálkoztunk már. Az egzotikus gyökerekkel rendelkező hollywoodi sztár egyszerű haversrác tudott maradni. Olyan fazon, aki lehemperedik a hajléktalan mellé az utcán, miközben neki is odanyújt egy csomag kaját. Beszélget vele egy jót, majd tovább áll. Talán még…..
jucus17 2019.01.23 10:27:31
Thermomix Blog Hummusz 2014.08.12 17:47:31
Még sok évvel ezelőtt egy körúti étteremben kóstoltam a hummuszt- botrányosan rossz volt. Akkor azt mondtam, ezt soha többet, egészen mostanáig. Mivel imádom a csicseriborsót, gondoltam teszek vele még egy próbát, de most házilag készítem el. Megérte, isteni finom és azóta nagy…..
Thermomix Blog Csokis keksz 2015.03.31 16:03:22
Több magyar illetve angol blogon is megtaláltam ezt a receptet, így nem tudom kitől származik eredetileg. Mindenesetre köszönet érte, tényleg szenzációs. Kicsit változtattam az alaprecepten, mert sajnos süthető étcsokoládé lencsét nem kaptam (egyébként cukrászati boltokban,…..
Örök klasszikus a körözött, talán nincs is két egyforma recept az elkészítésére. Friss kenyérrel vagy akár ahogy a képen- én mostanában szinte mindig zellerszárba töltve fogyasztom. Jól néz ki és nagyon finom is. Zellerszárba egyébként nem csak körözöttet hanem sajtkrémet…..