Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vittore

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Tapadás havon 2019.12.31 10:11:13
A tapadást úgy kell meghatározni, mint „egy kerék vagy gumiabroncs azon képessége, hogy csúszó nélkül tartsa a talajt”. Ez különösen akkor fontos, ha a felületek csúszók, mint például havas vezetéskor. Miért fontos a tapadás? A gumiabroncsok felelősek azért, hogy a jármű energiáját az…..
A havidíjas keresőoptimalizálás egyre népszerűbb Magyarországon, egyre több vállalkozás választja a SEO eme formáját. De vajon miért keresik ennyien, és mit lehet vele elérni? Ezt a kérdést járjuk körbe ebben a cikkben. A havidíjas keresőoptimalizálás olyan állandó feladatot jelent, amikor egy SEO…..
Új MÁV blog Kutyáztam a vonaton 2011.04.30 10:00:00
Ma, amikor ezt a posztot olvassátok, én éppen Szolnokon ballagtatom el barátnőm húgát. Utána kaja, pia, stb, de nem is ez az érdekes, a mai poszt rólam, és a kutyámról szól.Pénteken, a 14:15-ös zónázóval mentünk le Szolnokra, barátnőm, én és Lurdes, a kutyánk. Beültünk egy…..
Tamás küldte az alábbi levelet, melyben leírja, hogy egy cigánnyal utazott a vonaton. Tamás elkövette azt a hibát is, hogy még az állomáson adott a "svéd állampolgárnak" egy cigarettát, így szinte ajánlotta magát a lehúzható áldozat szerepére. A levélből kiderül,…..
Máté április 1-én írt levelet a Máv-Start Zrt. ügyfélszolgálatának: Tisztelt MÁV-Start Ügyfélszolgálat! A mellékelt képek szerintem beszédesek lesznek. Rajtuk egy BZmot motoros kocsijának egyik (és sajnos nem egyetlen) rohadásnak indult ablakkerete látható. A mai…..
A Magyar Hírlap cikke, ehhez igazából nincs is mit hozzátennem. Esetleg annyit, hogy most jön elő az elmúlt 8 éves MSZP-uralom sok-sok mocska, remélem nem állnak meg ennyinél...Milliárdos kár, az ócska vas nem ócskavas A jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező, befolyásos cég, a…..
Mint arról tegnapi posztunkban beszámoltunk, a MÁV gárdonyi állomását le akarták bontani a kifizetetlen, de munkát már elvégző alvállalkozók. A kifizetésekre nyilatkozva a MÁV és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. leszögezte, hogy ők, azaz a magyar állam nem tartozik, a…..
Szinte a csodával érne fel, ha a MÁV nem termelné újra az adósságát, miután a magyar állam a vasúttársaság szanálására fordítja a magánnyugdíjpénztárakból befolyt összeg hatodát. Ez áll a tőzsdefórum.hu cikkében, mely a Figyelő legfrissebb számára hivatkozik.A MÁV…..
Új MÁV blog Vágányzári hírek 2011.04.27 10:49:00
A MÁV-START Zrt. kiadta a legfrisebb tájékoztatóját az aktuális pályafelújítási munkákról, illetve a vágányzári menetrendekről.A közlemény a MÁV-START Zrt. honlapján elérhető, ide kattintva. ..
Egy történet a Balkánról Magyarországról:Bontani kezdik az állomástPénzükért demonstrálnak a kifizetetlen alvállalkozókFelvonulnak a vasútállomás bontásához Gárdonyban csütörtök reggel a Tárnok–Székesfehérvár-vasútvonal építésében közreműködő, pénzükre…..
Pál a levelében nem érti, hogyan vannak megszámozva a ferencvárosi és a kőbányai állomás vágányai. A beküldést elolvasva én sem értem. Esetleg közületek valaki?Kedves Vittore!Elsősorban kiemelném, hogy nem panaszt vagy hasonlót írok, pusztán már másodsorban találkozom…..
A Déli pályaudvar belföldi pénztárainaál is bevezetik a Keleti pályaudvarnál már bevált egysoros sorbanállást. Én személy szerint örülök, mert nem is volt annál idegesítőbb dolog, mint sorbanállás közben előttem végighallgatni egy öreg néni élettörténetét, két…..
Ezt állítja a Dunakeszi Bombardier MÁV Transportation Kft. a közleményében, miután pénteken az egyik gazdasági lap cikket közölt a felújítás lehetőségeiről. A cég szerint a magyar beszállítókkal felújított harmadik generációs kocsikra 600 magyar alkalmazottat…..
A Napi Gazdaság cikke szerint évi 15 milliárd forintot takaríthat meg a MÁV a kamatokon azzal, hogy a magyar állam most 300 milliárd forinttal konszolidálja a társaságot. Ez azonban nem elég, de a megoldási lehetőségeket korlátozza az, hogy a jelenlegi költségszerkezet…..
Judit március 26-i (bocsi, lassan utolérem magunkat - Vittore) levelében arról panaszkodik, hogy már második alkalommal várt sokat ugyanarra a vonatra, közben pedig a MÁV csak egyre tolta arréb a várható érkezés idejét. Átadom a szót: Kedves Raáb Donát! A héten kétszer…..
Egy jól informált jogász még 2008-ban levédette a hőpapírra nyomtatott vasúti jegyet, áll a Népszava Online cikkében, mely a Magyar Hírlapot jelöli meg forrásként: Privatizált MÁV-jegy Még bevezetése előtt levédette a hőpapírra nyomtatott vasúti jegyet itthon egy jól…..
Egy érdekes cikket találtam: Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a China Railway Construction Corporation vezetőjével 2011. április 19-én, Pekingben. A magyar vasúttársaság elnök-vezérigazgatója a Fellegi Tamás…..
Egy hír a Hirado.hu oldaláról:A magyar vonatgyártás felélesztését tervezi a MÁV egyik cége. A tervek szerint a cég szolnoki üzemében, első körben 50 darab, 160-200 kilométer/órás sebességre is képes InterCity kocsit fognak építeni, döntően magyar résztvevőkkel.A hazai…..
Április 22-én a MÁV Nosztalgia Kft. és a Küküllő Szálloda szervezésében nosztalgiavonat érkezett a romániai Székelyudvarhelyre.  A képek az Automenedzser.hu oldaláról származnak, ide kattintva…..
Sajnos itt van már egy ideje ez a fránya 21. század, s hát elvárná az ember, hogy ha már nagyon sok boltban fizethet a bankkártyájával, akkor a vonaton is megtehesse ezt. Az ilyen mobil kártyaleolvasó nem az ördögtől való, külföldön működik, sőt! Magyarországon hosztesz…..
Új MÁV blog MÁV blog 3.0 2011.04.24 19:19:00
Sziasztok!A mai nappal reményeim szerint új időszámítás kezdődik a Megint Állunk Vazze blog életében, ugyanis én, Vittore veszem át a blogot.A 3.0 szám is erre utal, ugye az 1.0 volt georgejr-é, a 2.0 Ashi-é, a 3.0-a pedig az aktuális.Megkérek mindenkit, hogy küldjétek a…..