Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimfas corporation

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Újpesti vasúti híd elhúzódó felújítása miatt néha a Margit híd mellé parkol le az esztergomi vonat. A HÉV alagútjának bejáratánál a kifutó mellékvágányt nevezte ki a MÁV a járat végállomásának. A vonatforgalom miatt a vasutasok rögtön szükségesnek érezték, hogy…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.A költségvetésben…..
Nimfas corporation 2009.02.26 16:33:10
@budai zöld:
"az, hogy érdemes-e oltani nem csak attól függ, hogy mennyire súlyos a betegség, hanem attól is, hogy mekkora a megbetegedés valószínüsége"

Átlagosan a HPV minden 3. szexuálisan aktív nőnél fordul elő - nem minden altípusa azonos valószínűséggel rákkeltő, de szerintem a kulllancs által jelentett veszélyt igencsak felülmúlja.

@miszisz
"Nő vagyok, de a lányom nem oltatnám be.
Alig néhány éve van a piacon ez az anyag és máris telenyomtak rengeteg kislányt vele, anélkül hogy lenne hosszútávú hatástanulmány róla."

Ez nem egy gyógyszer hanem egy védőoltás. Itt jellemzően nincs szükség hosszú távú hatástanumányra: Ha általában egy vakcinát nagyon elszúrnak akkor rögtön megbetegít (ez nyilván nem történik meg ezesetben, már kimutatták volna az eredmények), ha kicsit szúrják el, akkor nem véd eléggé. Ez is csak az ismert 30 féle HPV allél egy része ellen véd, de elég sok magas rizikójú fajta ellen, úgyhogy igen hasznos.
Az hogy véd, pedig már kimutatták.


@kissandris
"Az író találhatott volna 100 másik kiadást a XI ker költségvetésben, amit valószínűleg jogosan kritizálhatott volna, ez szerintem pont nem ilyen. Még szomorúbb, hogy mindez index címlapra is kerülhet... :("

Mélységesen egyetértek.
Hülye suzukis, már megint. Folyton beleakadok ebbe az állatfajba, hogy színváltós legyen tőlük a fejem. Aztán meg azoktól, akik az ilyenek miatt általánosítanak. Ubulnak is egy agyatlan idióta jutott ki nemrég, akinek némi nézeteltérés után épp előtte tartotta a napi rendes…..
Nimfas corporation 2009.01.30 16:20:20
@Hurrá Torpedó:

"ha a tévébe fasságot mond egy politikus akkor sem mész be a parlamentbe hogy személyesen jól megmond a véleményedet"

Hát lassan pedig...:-)
Egymillió forint értékben 17 darab biciklit loptak el Dunaújvárosban. Szerencse hogy nem Budapesten, mert itt egy biciklire is ráköltenek egymillió forintot. A dunaújvárosi banda augusztus óta lopkodott. A rendőrségi közlemény szerint voltak olyan elvetemültek,…..
A brazil Fernando Miyata alighanem a világ legbravúrosabb gitárjátékosa:  ..
Nimfas corporation 2009.01.15 09:26:48
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Nimfas corporation 2009.01.14 10:19:29
@Jeszenszky Zsolt: "Később két - természetesen vizsgával rendelkező - DJ-barátommal közösen kezdtük csinálni a ZP-ben a rockbulikat" Hm...nem tudom ez mikor kötődött hozzád, de egy este 3-szor leadni a nemtudommilyen suttyó-skinhead együttes "csiba te liba" című számát, miközben 20 félmeztelen állat lengeti a karját a kis emelvényen, az valóban dícséretes... (ez pl. 2001-2003 körül fordul elő rendszeresn a ZP-ben).
  Nem kell a magyaroknak területi autonómia a Délvidéken, mivel nem élnek egy tömbben és kevesen vannak – nyilatkozta a szerb Dnevnik című lapnak Göncz Kinga, a Jan Slota szlovák SNS-vezér által kedvesen csak kócoshajúként emlegetett külügyminiszterünk. Majd azt…..
Ezzel a remek vezércikkel fogadott minket tegnap fél 11-kor az Index, célozva arra, hogy úgy néz ki, hogy hosszas huzavona után találtak olyan céget, mely visszafizeti a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga(MHLL) állam felé meglévő 3 milliárdos tartozását.  Részletekbe nem…..
A matematika- és a latinoktatásról A hazai pályának számító történelem, valamint a szintén közel álló irodalom után a távolabbi matematikát boncolgatom. Annak ellenére, hogy humán beállítottságúnak vélem magamat, szerettem a matekot, sőt, harmadik-negyedikben emelt…..
Valószínűleg idén ismét újult erővel lángol fel a végül a kereszténységgel szemben elbukó Mithrász-kultusz. Néhány helyen ismét jól a szánkba lesz rágva, hogy azért a karácsony, meg ez az egész Jézus-sztori az nem is úgy van, meg milyen hülyeség az, hogy valaki hívő.…..
Itt az év vége, beindul a nagy szavazó-show az Országgyűlésben. Lesz szavazás a 2009-es költségvetésről (vajon hány ellenzéki párt szavazza meg, egyről máris tudunk: "Fodor Gábor szerint nem a kormánynak, hanem Magyarországnak szól a támogatás." Köszönjük Gabi,…..
autózz! Diplomata villamos 2008.10.12 11:40:00
Láttunk már pofátlan sínkocsizást, a blogon is előfordult már korábban néhány ilyen fénykép. A minap épp próbáltam rendet csinálni a blog postafiókjába sok idő alatt beérkezett, de még azóta is érintetlen levelek között. Nem feltétlenül tartom magam jó megfigyelőnek, de…..
 Szombati sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Gyurcsány Ferenc és a fa, Demszky Gábor és a sírkő. A második videó eleje csak erős idegzetűeknek! Elnézést a sok kamerarángásért: az vesse ránk az első követ, aki egy Iványi Dülledt Szemű Mesebeli Tojómadár…..
   Erdős Pál, a 20. század egyik legendás matematikusa egyszer egy konferencián megkérdezte egyik kollégáját, hogy hová valósi.   - Vancouver - szólt a válasz.   - Akkor bizonyára ismeri az én kedves régi barátomat, Elliott Mendelsont - mondta…..
Hjajj drága kenyér, sóhajtana fel édes nagyapám ha ezt olvashatná. Igazából azt nem értem, hogy ha az utasok tájékoztatása, mármint az állomásokon a MÁV Zrt feladata, akkor miért nem képes valaki felemelni a telefont és a Direktes kollégáknak szólni, hogy fiúk szar van a…..
House volt már csapat nélkül, most viszont pont ennek az ellenkezőjét látjuk, jelenleg 40 embere van, akiket ugráltathat és szívathat. Páciens viszont nincs, Cuddy meg nagyon ideges, ezt így nem lehet csinálni, a kórház csak 3 House tanoncot fizet. Az nem gond, ezeknek House úgysem…..
 Először is: két napja lángol a tengerentúlon a Universal filmstúdió, szénhulladék alatt tobzódnak a Vissza a jövőbe díszletei. Másodszor: itthon már megint még mindig a békávéval van minekünk megfeszített birkózásunk. Most megint ugyanarról. Megint…..
MedIQ Rockstar: Ne éleszd újra! 2008.05.05 08:46:00
És még mondják, milyen elfoglaltak az amerikai orvosok. A Nickelback Rockstar című számát nővérek és orvosok írták át, így mostmár arról szól, milyen rossz a pácienseknek az intenzív osztályon. Előbb az eredeti videóklipp: I wanna be a rockstar Következzék az átírt…..
Jégkorong A csoda kapujában 2008.04.18 13:07:00
A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.Nem volt jó mérkőzés. Az első…..
 1988. március 20-án alakult meg a Fiatal Demokraták Szövetsége, azaz a FIDESZ. Az időközben Fidesz- Magyar Polgári Szövetséggé érett/öregedett párt ezen a hétvégén tölti be a huszadik életévét: ma az Urániában, holnap a Bibó Szakkollégiumban ünnepelnek, miközben a…..