Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baggioblogja

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Az Arsenal csapatát sok kritika éri az utóbbi években, nem is alaptalanul. Játékukra nem lehet panasz, mert élvezetes játékot nyújtanak, ám ennek nem látjuk eredményét. Utoljára 2005-ben egy FA kupát gyűjtött be Wenger csapata, de vajon…..
baggioblogja 2011.05.11 19:15:10
@FroG: Köszönöm az elismerést!
      Az Arsenal csapatát sok kritika éri az utóbbi években, nem is alaptalanul. Játékukra nem lehet panasz, mert élvezetes játékot nyújtanak, ám ennek nem látjuk eredményét. Utoljára 2005-ben egy FA kupát gyűjtött be Wenger csapata, de vajon meddig az…..
           Tovább a teljes cikkhez..
         Ez a cím akár több mindenre is utalhatna a párharcból kifolyólag, ám nem kell nagy novella elemzőnek lenni ahhoz, hogy értelmezzük a címet. Nagy volt a várakozás, hogy 18 napon belül 4 alkalommal csap össze a két óriás klub,…..
      Egy olyan szintű csapatnál, mint a Barcelonánál, minden évben arra kell számítani, hogy az újságok számos pletykát hoznak nyilvánosságra. Ezért nem érdemes ezeket komolyan venni, főleg mert többségüknek abszurd igazolásnak tűnhet. Ezért most…..
   Több sajtóorgánum is kész tényként közli, hogy Cesc Fabregas az Arsenal 24 esztendős kapitánya a nyáron odébbáll, mert megunta klubja trófeamentes éveit. Perzse mi más is lehetne a célállomás, mint Barcelona.Tovább a teljes cikkhez   ..
      Az eurobarca.hu és a madridista.hu gyakran meglépi azt, hogy mindkét oldalról egy ismert fórumozó képviseli saját csapatát és egy interjú keretein belül elmondják véleményeiket a találkozóról. Most úgymond semleges körülmények között az…..
baggioblogja 2011.04.27 17:19:24
baggioblogja 2011.04.27 19:34:00
@Szucsu: Kösz szépen ! :D
      Az eurobarca.hu és a madridista.hu gyakran meglépi azt, hogy mindkét oldalról egy ismert fórumozó képviseli saját csapatát és egy interjú keretein belül elmondják véleményeiket a találkozóról. Most úgymond semleges körülmények között az…..
      Hogy miért ezt a címet adtam ennek a bejegyzésnek? A válasz egyszerű: Mert ő tényleg egy csendes ász. A ma már stabil spanyol válogatott és a Barca alapemberévé váló Pedro története megér egy írást mindenképp.Tovább a teljes cikkhez..
      Van-e még olyan rekord amit még nem döntött meg Leo Messi(költői kérdés)? Az argentin támadó idén is szenzációsan játszik, és ontja a gólokat, 1 hónapra a szezon vége előtt már 50 gólnál tart, ezzel döntötte meg Puskás Ferenc…..
            A blog a mai napon(2011.április.24.) kezdetét veszi, amellyel a jövőben szeretnék olyan nézeteket megosztani veletek, amiket nem nagyon olvashatunk a hazai és nemzetközi nagy médiumokban. Nem mindig lesz napi…..