Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Számhúzó kutya

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Slovensko, do toho! Szlovák pardon 2011.09.30 00:02:00
  “Magyarverő tótok” – hallani sűrűn Magyarországon, ha Malina Hedvig ügye szóba kerül. Jelen posztunkban ezt a leegyszerűsítő toposzt romboljuk le. Bemutatjuk a szlovák társadalom megosztottságát a nyitrai esettel kapcsolatban, amely szlovák és magyar…..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Simor elmozdításának helyességét az fogja igazolni, ha az új kormány a saját kinevezéseinél is ugyanazt a mércét alkalmazza. (Fotó: Reuters) "Nem offshore-lovagok szálláshelye" - utalt hétfői nemzetközi sajtótájékoztatóján Orbán Viktor az MNB-re, kedden…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
Számhúzó kutya 2009.02.18 17:07:34
@hamu: Ha jól emlékszem, annak idején, amikor a sztori kipattant, nyitottak egy topikot róla a polidilin, ahol személyesen megjelent Dévényi és Vágó is. Vágó nem tagadta a kéztörölgetős epizódót, inkább azon sajnálkozott, hogy Dévényi nem érti a viccet.

Szvsz ilyennel nem viccelünk. Még olyan emberrel sem tehetem meg, hogy kézfogás után a kezemet a gatyámba törölgetem, akit jól ismerek, pláne nem egy olyannal, akit most mutattak be nekem.

A sztori alapján Vágó egy utolsó tahó.
Számhúzó kutya 2009.02.18 17:15:26
@hamu:

Az Index polidilin kell lennie valahol, de már nem emlékszem a topik címére. Kb. 1 éve lehetett.
Számhúzó kutya 2009.02.18 17:24:05
@hamu:

Az "A la Carte" topikban volt 2007 októberében.

Dévényi 1637-es hozzászólása (válasz Vágónak):

Kedves Vágó István!


Én lennék a legboldogabb, ha úgy történt volna minden, ahogy leírja: azon a bizonyos estén ugyanis egyik kedvenc televíziós személyiségemet veszítettem el.


Jómagam viszont továbbra is másként emlékszem: amikor kiderült, hogy melyik lapnál dolgozom, akkor ön szidta a lapot, amiért megjelent nálunk a Fábry-interjú, majd (ezek szerint viccből) letörölte a kézfogásunk nyomait, majd (gondolom szintén viccből) kizárólag Tótával beszélt, engem levegőnek nézett.


Majd néhány perc múltán távozott, szó nem volt órákról.


És őszinte leszek: én voltam a legszomorúbb, hogy ez megtörtént.


És, hogy miként került a cikkbe a ki szeretheti Magyarországot kitétel: a cikk Babarczi Eszter Heti Válaszban megjelent cikkére volt válasz - Eszter abban az írásában a politikai hisztériáról írt. Én pedig azért írtam le a történetet, mert azt akartam bemutatni, hogy a politikai hisztéria bizony még egy Vágó Istvánt is "el tud rontani".
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
PSz gyöngyszemet talált (a második anyagra gondolok; az első sem rossz, de az csak egyszerű figyelmetlenség):Nagyon megörültem a blognak, magam is mindig örömmel csípek el eszméletlen félrefordításokat, és eddig nem is tudtam, hogy ezek megosztására fórumot is találhatok. Lehet,…..
A szlovák 15 évesek 37,7% a magyarokat tartja a legellenszenvesebbnek az összes kisebbség közül derült ki a  pozsonyi Nyitott Társadalom Alapítvány szociológusainak felméréséből, kik 955 kilencedik osztályos szlovák tanulót kérdeztek meg. Sőt, a fiatal szlovákok 63,3%-a…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
w Édes Erdély, itt vagyunk 2007.11.28 07:00:00
No, akkor háromszoros hip-hip-hurrá az erdélyi magyarságnak, képviselve lészen Brüsszelben. Öröm, bódogság. Benne volt a pakliban, hogy két szék között pad alá. Megúszták. További eredmény, hogy kemény, távlatos munkával sikeresen exportáltuk hozzájuk hazánk messze…..