Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zugíró

61 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szülők pár nappal korábban befutottak már, hogy ha van még valami, akkor segítsenek. Utolsó napi dolgokról nyomtattam is egy leírást, hogy mikor mi kellene, hogy legyen. Egyet odaadtam a vőfélynek (I, a haverunk, nem fizetett akármi) Az időjárás jelentést nézegettem már napokkal…..
Gondoltuk egy életünk egy halálunk, belevágunk. Találtunk is egyetlen szabad időpontot az aug. vége szept. eleje intervallumban a polgármesteri ceremóniára. Aug. 31. Lefoglaltuk. Eldőlt. Hazatelefonok, hogy ásó, kapa nagyharang, mi ekkor. És itt. Nem máshol. Itt élünk, itt…..
Merthogy erre külön alkalmat szenteltünk, nem mostuk egybe a dolgokat, hiszen lánykéréskor még gyűrűnk sem volt. Meg legalább a család is ismerkedik egymással. Eddig egyszer már találkoztak, itt az idő másodszorra is, főleg most, hogy MIVAN. :) Gyűrűválasztás: hát kérem, ez…..
Végre van egy kis időm, hát gondoltam csak leírom már életem egyik legfontosabb eseményét. Mivelhogy férjhez mentem. :) :D Én... férjhez... te jó ég... :D Még jó pár hétnek el kell telnie, hogy lecsengjenek bennem az események. Illetve teljesen lecsengeni sosem fog reméljük,…..
Színező zugíró Legény, leány 2013.08.25 15:46:59
Annyi minden történt velem az elmúlt hónapokban, hogy nem tudom, hogy tudom azt leírni. Események által generált érzelmi hullámok sora. Megkérte a kezem és még egy hétig vagyok menyasszony. Utána már asszony. Csak egy pillanatot szeretnék megörökíteni így hirtelen.  A…..
Színező zugíró Kedves M! 2013.03.31 12:52:01
Ma van a szülinapod és egy kis meglepetéssel készülök. Napokban rendezgettem a gépemen a zenéket és akkor akadtam rá a régi zenékre, amiket annak idején az alapján rendszereztem, hogy melyik hónapban mit hallgattam. És gondoltam kicsit összegyüjtöm a zenei emlékeimet rólad,…..
Avagy ahol szívesen laknánk. Ez egy erdészház jellegű lakás lenne. Erre ötletelek, hogy hogyan lehet az ő klasszikus ízlését összehozni az én eklektikusabb (mert van egy csomó egymáshoz nem illő kütyüm :) ), meg népművészeti stílusommal. Nyilván nem aktuális a kérdés, de…..
Színező zugíró Szilveszter volt 2013.02.01 17:55:59
Csak akarok röviden erről is írni, mert végre jól sikerült. Kellemesen, hangulatosan, 5-ösben. Jó volt készülni rá, jó volt kiöltözni, jó volt Li-éket vendégül látni. Senki nem rúgott be, egész éjjel kajáltunk kétpofára, az összes szilveszteri babonás szabályt…..
Színező zugíró Reunion 2013.01.21 18:26:32
"My body is like a lightning rodCapsize me and douse me in your bayA shiver of want, alwaysWhen you are on the tip of my tongueIn the back of your parked carI could build a fortAnd play all dayBetween your lips and mineLet's stay here forever" :) ..
Színező zugíró M munkahelye 2013.01.06 11:12:40
Elmentem meglátogatni M-et a munkahelyén és levideóztuk.  :D (az asztal, a lézer, az optikai tükrök, vagy mik és a lézerszemüveg  tényleg stimmel.) ..
Szeptemberben kétszer is keresztül-motoroztuk az országot.  Elmentünk először is Börzsönybe a táborértékelésre. Megbeszéltük KL-lel, hogy a fővárosban találkozunk és onnan karavánban megyünk, mert hogy neki is van motorja. Este 8-ra értünk a megbeszélt helyszínre és…..
Mi a legnagyobb ajándék, amit a párodnak és magadnak adhatsz? A szabadság. Már leírva is úgy tűnik, mint valami női weboldal 10 pontban összeszedett tanácsának egyike. Hogy ne akaszkodj rá a párodra, bla...  De én most kicsit másféle szabadságról írnék. A szabadságnak…..
Vannak filmek, amiket nézve az első perctől kezdve wellnessben érzem magam. Hihetetlenül kikapcsol, átlényegülök, megérkezem (mondjuk haza), teljességgel ellazulok. Nem tudom miért, de film nézése közben azt érezem, mintha én is éltem volna így. Valamikor. Valahol. Pedig nem. A…..
Blogot azért írok, hogy néha kívülről is ránézzek az életemre, hogy mi is történik. Más ez mint a napló, kevésbé szabad a kezem. De azért mégis jó. A hétköznapok egyformák, bizonytalanok, stresszesek, és megint csak úgy érzem, hogy hétvégén történik az emberrel az élet.…..
Eltelt ez a nyár is mondhatni és amilyen rövidke volt, annyira kihoztuk belőle a maximumot. Mert ha csak ilyen kevésből gazdálkodhat az ember, akkor igyekszik mindent belesűríteni. Kezdődött a táboroztatással, ami alapvetően egy munka, de érdekes módon mégis kikapcsolt. (Majd…..
Színező zugíró Elkezdődött 2012.07.18 22:23:00
Nemrég hajthatták álomra a fejüket a tábortűz után a gyerekek a Zemplénben. :) Ebbe belegondolva könnybe lábad a szemem...afféle jó értelemben, de nem tudom, miért. Hát megint elkezdődött.  Huhh, remélem minden jól megy... ÁÁÁ.. visszaszámolok. Még 3 nap és végre utánuk…..
Két dolog miatt írok. Azaz három. 1. kb még 2 és fél hétig vagyok magamra hagyva és ajjvé.... M táboroztat több helyszínen, változó gyermekanyaggal. Majd a kerek erdőnkben találkozunk legközelebb, addig se. Ezért is írogatok ide mindenfélét. 2. Instant mininyár fogalmát…..
Színező zugíró "Pre-erdő" 2012.06.25 23:24:00
Milyen rövid a hétvége. Pénteken több órás utazás után estére egy kis falu szélén kötöttünk ki és hármasban (M, Z és én) bolyongtunk a tök sötétben, és végül megtaláltuk azt a kis házat, ahol már néhányan az erkélyen ücsörögtek. Tök sötétben. De jó volt látni…..
Hát valami jelentésfélét kellene tennem magamról, de most is leginkább csak zenéket tolnék magam helyett, mert már megint találtam jó kis elvontakat. :)Több, mint egy hónapja gyűröm a "gyárat", apróbb munkáim vannak egyelőre, a nagy projekt még várat magára. Két…..
Ez a szám már nem tudom hányadik hete jár folyamatosan a fejünkben, megállás nélkül dudorásszuk. Mindig rajtakapjuk a másikat, hogy már megint ezt énekli. Pedig pl én sosem voltam nagy Cseh Tamás rajongó, de ennek a számnak tényleg van egy olyan hangulata...olyan igazi... és…..
ÁÁÁ! A hét óriási híre következik. És tulajdonképpen az ÉVÉ is. Felvettek a "gyárba". :)  Végül is ez a nevük. Mondjuk így: ötletgyár. Olyan volt, mintha a Marson lennék. Vagy nem tudom hol, de nem a Földön. Ott voltam és nem tudtam felfogni, hogy tényleg velem…..
Színező zugíró Nap száma 2012.04.14 10:59:00
Vagyis a tegnapé...Beszélgettünk tegnap arról, milyen jó egy kapcsolat elején az az eszetlen elszállás érzése. Még előtte hallgattam ezt a számot és (bár a tartalmi mondanivalója szomorú és valaki szerint ez drogos zene, de) hát...Ezt hallgatva érzem a kezdeteket és a véget:…..
Gyerekekről felnőtteknek? :)Jó lenne sok mindent mondani, leírni, sok mindent megmagyarázni. Az utóbbi hétvége tanulsága számomra két dolog:1) a logisztikán még lehet csiszolni2) valószínűleg ennyire különböző embereket legközelebb nem hívok meg egyszerre (értem már, hogy az…..
Éééééés ismét megyünk a táborba!Mivel úgy alakult, hogy megint M lesz a táborvezető, ezért ma többedmagával a Zemplénben kódorog, hogy megnézzék hova is megyünk majd.Drukkolok nekik, hogy minden ok legyen ma.(Egy klip a modern-kori Frodo-ról :), a pasi nem annyira jön be, de a…..
Színező zugíró Várni 2012.02.29 16:43:00
Mi azt várjuk kegyetlenül, hogy ha filmezünk, boltba megyünk vagy csak barátokkal beszélgetünk, akkor ne ez jusson eszünkbe:színészi munka, eladói munka, titkárnői munka...ÁÁÁÁ, már beteges szint. Komoly erőfeszítések jönnek a depresszió, önbizalomhiány, csökevényes…..