Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eklar

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Töltsd le az összes képet >>innen<< ..
eklar 2012.11.17 20:05:29
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Történelem és evolúció Hatástalan gyógymódok mindig is voltak, most is vannak és a jövőben is lesznek. Ezek lehetnek olyanok, amelyek hatékonyságát semmilyen megbízható bizonyíték nem támasztja alá, emiatt nincs okunk feltételezni, hogy működnének; vagy lehetnek olyanok, melyekről tudjuk,…..
Úgy látszik, sok embernek fogalma sincsen arról, hogy kétkerekű járművével felhajthat-e autópályára vagy autóútra. Egyes (többnyire Európán kívüli) országokban megszokott, hogy ilyen helyeken is lehet számítani lovasszekér, kismotor, bicikli, gyalogos felbukkanására, de…..
Proszektúra A Bayer-stílus 2011.10.01 10:43:00
Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.…..
Csak egy átlagos napnak indult ez is mint a többi, mint minden reggel negyed nyolckor felkelek...by Alvin és a MókusokFelszállok a 120-as buszra, üdvözlöm az ismerős arcokat, aztán várok hogy elinduljunk.Minden rendben is ment egészen a Gyöngyösi utcai kereszteződésig. Gurul át a…..
Álné Vendel kiváló stílusú és tartalmú levelének első fele adta a múlt heti posztot, a Hülye kutyás, botfülű szaxofonos és a Bunkó család 1. részét. Miután hülye kutyás hölgyet és a botfülű szaxofonos urat az első részben kivesézte a posztoló, íme a második rész:…..
T. Munkahelyi ( T ) error! A történet, amit elmondok, igaz, és számomra meglepő, mert 44 éves voltam az elsőnél, és 50 évesen is ki voltam téve a zaklatásnak. 2004 márciusától dolgoztam egy magánvállalkozónál, akinek több élelmiszerüzlete van, különböző kft-k nevei alatt.A…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Ágensblog A felhők mögött 2010.11.25 06:00:00
A számítási felhők (cloud computing) térhódítása az utóbbi évek legmarkánsabb informatikai trendjeinek egyike. A jövőben még fontosabbak lesznek: rajtuk keresztül gyorsabban, könnyebben és olcsóbban jutunk hozzá egyre több és nívósabb szolgáltatáshoz. A téma…..
Október 24-én a villamos-vágány építése az utolsó fázisának munkálatai kezdődtek el. Miután elkészült az új északi és déli pályalemez, amiket az elmúlt hétvégéken összehegesztették, a hídfők térségében láttak hozzá az új és a meglévő pálya közötti szakaszok…..
Tisztelt blog! Anyukámat nemrég a mentő a Károlyi kórházba szállította be, amikor rosszul lett otthon. Szegény 2 napig szenvedett a betegségével, pedig egy infúzió segített volna rajta. De azért nem kaphatott, mert kevés volt az osztályon. Meg kellett várnia, hogy…..
 Grafológia. De szép szó. Jól hangzik. Tudományos. Azt hinnénk a név mindent kifejez. Mint amikor a haverodat "szotyinak" hívod. Azt hinnénk, hogy mindent elárul. Pedig jelen esetben a mi szotyola barátunk magfizikával foglalkozik. Van ugyanis az áltudomány amit…..
Gyurcsány és Medgyessy után Schmitt Pál is könnyen a mindennapi viccelődés tárgyává válhat. Ma már egy fontos tisztség nem garantálja automatikusan a tiszteletet is. (Fotó: [origo]) Megválasztása óta Schmitt Pál szinte minden megmozdulását kritika éri. A szokásos politikai…..
A Facebook oldalon hozzászólásként kaptuk az alábbi videót: Miután meghallgattuk, három "olvasmányélmény" jutott eszünkbe, ezeket most megosztjuk.Az első teljesen általános, a Füveskönyv 94. "cikkelye" (A zenéről): "Tolsztojnak igaza volt, a zene…..
eklar 2010.08.07 19:42:58
@csirkeGL:Messzemenőleg egyetértek, Fábryt nem szeretem s ha nézem, akkor is röviden, undorral. De a választékosság akkor sem modorosság, és ezt szeretném figyelmébe ajánlani az index szellemi toprongy olvasóinak.
eklar 2010.08.08 09:44:39
@midnight coder: Százszázalákig egyetértek. Az éghajlatváltozás már végbement a kultúrában, közművelődésben egyaránt. A csatornák kiöntöttek, a gátak átszakadtak, az olcsó hulladék elborított mindent.
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
A dél-afrikai városokban mindenhol katonák és rendőrök vigyázzák a rendet. A vuvuzelák és a kamerák előtt örjöngő helyiek ellen ez persze mit sem ér. A hangulat Johannesburgban leírhatatlan, inkább megmutatjuk:    ..
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
Tisztelt Praxisblog!Egy velem megtörtént szomorú és egyben megbotránkoztató eseményt szeretnék megosztani Önökkel:Több éven keresztül jártam a Dél-pesti Kórház belgyógyászati osztályához tartozó hypertónia ambuláns rendelésére hétfőnként, amelyet hosszú idő óta…..
eklar 2010.05.09 08:41:59
@Motorpenis: Tökéletesen értem, amit Ön mond. Valóban nem vagyok vásárló jogi, közgazdasági értelemben. Én tartom magam annak, mert igénybe veszek egy szolgáltatást, és fizetek érte sokféle formában, nem is keveset. És amíg van mozgásterem, úgy veszem igénybe, ahogy én jónak látom. Itt egyetlen szempont létezik, az eredményesség, és egyetlen tét van, az egészségem. Hatáskör, illetékesség, felelősség.. ilyesmikkel én nem bíbelődöm. Az egészségemért egyetlen egy valaki tartozik felelősséggel: én magam.
eklar 2010.05.09 08:59:55
@Dr. Morcz: Önnek részben igaza van. Nem minden orvos, és nem minden esetben érvényesíti a gyógyszerforgalmazók érdekeit a betegével szemben, de többnyire igen. Az alapvető probléma a bizalom hiánya. Mondanom se kell, hogy a t.gy.-k között is 20-ból 19 ostoba sarlatán, szemérmetlen lehúzógép. Ugyanúgy, mint a gyógyszergyárak, akiknek nem érdeke, hogy meggyógyuljak, mert akkor nem fogom az árujukat megvenni - de ez már közhely. Nos, Ön legyen nyugodt, ha szükséges, megfizetem a külön vizsgálatot. A többit is megfizetem, busásan, járulékok, hálapénz, felesleges várakozás miatti kieső idő, stb. formájában. Nekem nincs gyógyító tudományom, csak rengeteg tapasztalatom, amit szabadon használok az egészségem megőrzése érdekében. Amiért is kizárólag magamat tartom felelősnek - senki mást.
  Mint már beszámoltunk róla, pénteken Lelky Lolával és Naményi kollegával részt vettünk a Magyar Demokratikus Charta rendezvényén, ahol a fő attrakció Gyurcsány Ferenc volt.   Az alaphangot Vitányi Iván adta meg, aki a munkásmozgalmi legendárium szerint már az…..