Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak_csendben2

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Szellemi Honvédelem elnevezésű sajtódíjjal tüntették ki Seszták Ágnest, a Magyar Nemzet főmunkatársát és Szabó Anettet, a Hír Televízió műsorvezetőjét. A Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor emlékére létrehozott elismerést minden évben azoknak…..
csak_csendben2 2014.03.22 23:48:26
@tesz-vesz:
A hozzád hasonló faszparasztok azt hiszik, mert középiskolában, mikor kellett kiselőadást tartani és kiálltak az osztály elé majd az orruk allatt mormolva és a cipőt bámulva elmondtak valami két perces szöveget, hirtelen ez a tudás felvértez titeket arra, hogy egy nagy rendezvényen történt dolgkoról, mint előadói szemszögből megmondjátok a tutit. Nos erre mondom: lófaszt a seggetekbe, és még egyet a kezetekbe, hogy tudjátok, mi van a seggetekben. (Arról nem is beszélve, hogy te profi hangtechnikát max csak akkor láttál, mikor a Szigeten a nagy színpad előtt fentrengtél és sikerült egy pillantást vetned a pultokra.)

Álljál ki te egy hasnoló szituban (persze már előtte összeszarnád magadat) és nézzük meg te mit hallasz és hogyan viselkedsz. (Még abban is kételkedem, hogy egy asztali társaságnak hangosítás nélkül be tudnál mutatkozni.)

A másik meg, van egy x száz fős tömeg, ebből valaki, valahol bekiabál valamit. És akkor mi a redvás fasz van? Te szellemi gyökér, erre válaszolj. Mi a fasz van, akkor ha egy nagy tömegből 1 valaki valamit bekiabál? A korábbi Fideszes rendezvényeken nem kellett bekiabálni, belemondták a kamerába, csak az ugye már el lett felejtve. Itt meg a sok sötét barom azon rugózik, hogy valaki, valamit bekiabált, és Mesterházy mire reagált. Komolyan, nincs jobb dologotok? Nincs más fogás a baloldalon?
Két emailt is kaptunk a porfólió-szakértői tesztrendszerrel kapcsolatban. Mint a médiában már megjelent, most vizsgáztatják azokat a szakértőket, akik majd az összes előléptetésért folyamodó tanár portfólióját értékelik. Emailben azt írták nekünk, hogy a…..
csak_csendben2 2014.03.10 12:49:04
A hozzászólók szellemi szinvonala mélyen a békasegge alatt van.

Ad 1. mi a faszért pofázik bárki is olyan témában, akinek halvány lila fingja sincs miről szólt a teszt?

Pro tip: másfélhónapja kibasztak kb 1000 oldalt, hogy abból lesznek a kérdések. Kiváncsi lennék a sok nolifer fasz és fidess-barom mikor tudná megtanulni akár a felét is, úgy hogy naponta reggel 7-kor megy és 17-re ér haza.

A megtanulandó anyag (az a cirka 1000 oldal) tisztán jogi szöveg. Segítsek ennek a mondatnak a feldolgozásában vagy megy egyedül is?

Olyan jogi szövegből kérdeztek, hogy meglepődnék, ha Rózsika maga összetudna kaparni a 30 kérdésből 10 jó választ.

Ad.2. Az a fidess-es faszkapal, aki veri magát, hogy ő egyedül 18 perc alatt megcsinálta. Anyád picsáját, te fasz. Jó hogy nem már 5 perc alatt. Te a kérdéssor közelében sem voltál.

Ad.3. Miért érzi magát minden tetű feljogosítva, hogy olyanba pofázzon bele, amihez lövése sincs. Ez a legnagyobb baj Magyarországon, hogy a sok idióta azt hiszi, mert valahogy átrugdosták a 8 osztályon, akkor ő automatikusan ért az oktatáshoz és tudja mi merre hány méter. Közben még azzal sincsennek tisztában, hogy a tanároknak nincs szünetük (nyári, őszi, tavaszi), hanem akkor KÖTELEZŐEN adják ki azokat a szabadnapokat, amiket mások maguk akkor vesznek ki mikor akarnak. A tanárnak 1 db szabadnappal nincs többje, mint másnak.

De itt mindenki kibaszott okos, meg ért hozzá.
Idén negyedik alkalommal tette közzé a nemek közti bérszakadékkal kapcsolatos szokásos aggódását az Európai Bizottság az „Egyenlő Díjazás Napja” alkalmából. Eszerint 16 százalék körüli a nők és a férfiak „átlagos” bére közti eltérés. Azt viszont már nem harsogja…..
csak_csendben2 2014.03.08 18:37:18
Egyértelmű volt, hogy a sok idóta feminista picsa ide téved.

Nézzük a tényeket:

1. Van egy állítás, mely szerint a fejlett nyugaton azonos munkáért, azonos munkaköri leírásért a nő kevesebb fizetést kap. Aham. Egy olyan környeztben, ahol egy homoszexuálist nem tudsz kirúgni, mert olyan pert akaszt a nyakadba, hogy pislogsz, ott a nők nem perelték még szarrá a cégeket, hogy azonos munkért kevesebb fizetést kaptak. Hihető.

2. A HR-es kisérlet mire akar rámutatni? Arra, hogy milyenek a férfiak? HAHAHA

mortenkamp.wordpress.com/2013/07/15/why-are-there-so-many-women-in-hr/

"In US as well as Europe, HR is totally dominated by women. In US the number is close to 70%; 71% of HR managers according to the Forbes List of the Top 10 Best-Paying Jobs for Women in 2011 and 69% of HR professionals based on a study by HRxAnalysts."

Vagyis a HR-t a nők uralják, és egyre nagyobb számban vannak jelen benne, de a mocskos férfiak nem veszik fel a nőket.
Picinyeim, ezt gondoljátok át.

3. @sisszi:
"a konklúziója az, hogy bsszák meg a nők, ők választanak szarul fizető munkát. nagyon felületes és cinikus ez így"

Neked miért nem szakadt a fejed anyádba?

Mutass ma egy olyan egyetemet vagy szakot, akár Magyarországon, vagy akár Nyugat-Európában, ahol a jelentkezők között szűrik a nőket és férfiakat. Ja, hogy ilyen nincs.

A másik barom (@Bloodscalp) is írogatja a hülyeségeit, mert fáj az igazság.

Az igazság az, hogy például a programtervező szak is a lányok körében egy lenézett szak volt, míg ki nem derült, hogy simán lehet vele havi milliós fizetést keresni, akkor meg hirtelen jött a femináci invázió, hogy miért nincs több nő ezen a területen. Na miért? Mert a gonosz egyetem nem vette fel a nőket nemi alapon? Lófaszt! Nem is jelentkezik oda annyi nő, meg képtelenek megugrani a lécet. Femináci következtetés: női kvóta kell!

Tudom, hogy a sok Éjjel-nappal Budapest az agyatokat már felperzselte, de azért nem késő még újra neki állni gondolkodni.
csak_csendben2 2014.03.08 18:39:57
A KDNP még a választás előtt szeretné az pontot feltenni a négyéves kormányzási ciklus rájuk eső részére, a köznevelés teljes és totális államosítására átalakítására. Ezek szerint komolyan gondolták, amit a PISA-felmérés romló adataiból levontak, vagyis "a…..
csak_csendben2 2013.12.16 18:07:10
@Vidéki:

Sajnos minden egyes nagy takarítás után megjelensz, így bele-bele futok abba a mérhetetlen sötétségbe, amit mutatsz.

Csak röviden: a 2014-es választásokon a tanárok csak akkor fognak a Fideszre szavazni ha névvel kell és kötelezővé teszik, és fegyelmi vétséget fog érni, ha másra adja le a szavazatát. Nos ilyen rohadt jól jártak a béremeléssel. Meg a bevezetett kötelező letöltendő 32 órával, ami úgy kötelező 32 óra, hogy maximum(!) 32 órát lehet beírni a lapra. Egyes iskolákban ha a tanár bemerészeli írni a valóságot, mondjuk a valódi helyettesített órák számát, akkor rászólnak.
Csak röviden: Tegnap Navracsics Tibor miniszter bejelentette a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ megalapítását. Az eddig nonprofit szervezetként működő Design Terminál 2014. január 1-től így kiemelt kormányzati háttérintézménnyé válik.  Feladata a…..
csak_csendben2 2013.11.15 23:50:12
@Ádámka Auditore:

Nem is tudom mi az, amit te képviselsz. Talán a legsötétebb és legprimitívebb komunista hozzá állás. Egyszerűen néhol fejcsóválva, néhol undorodva olvasom az okfejtéseidet.

Ott van például a Minecraft nevű játék megalkotója. Megcsinálta teljesen egyedül a játékot, majd már béta állapotban kiadta és lehetett érte fizetni, és az embereknek tetszett, és saját önszántukból fizettek érte. A végén ez az ürge egy maga 200 millió dollár nyereséget csinált a saját maga írt játékból. Most más stúdiókba fekteti a pénzét, kockáztat.
Nos, ő túl van árazva, mikor az emberek önszántukból fizettek neki? Mennyi pénzt vegyünk el tőle, hogy megnyugodjon a kis lelkivilágod?

Amit te képzelegsz az pontosan a ló másik fele. Ugyan úgy megölöd az innováiót, a kitörni vágyást, a kreatív elmét, mert minek tegyen keresztbe egy gazszálat is, mivel ha egy kicsivel többet keres, mint ami szerinted "elfogadható" akkor már el is veszed tőle.
Csak egy kis színes hír a NER három éves történetében: május 17-én Navracsics Tibor miniszter beterjeszett egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, mely szerint a Margitszigetet elveszik a 13. kerülettől, és közvetlenül a Fővárosi Önkormányzat igazgatása alá helyezik. A…..
csak_csendben2 2013.06.13 13:48:25
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Budapestinek kell lenni ahhoz, hogy valaki ekkora pöcs legyen, mint te.

Kíváncsi lennék mit kezdene Budapest a rohadt nagy GDP hozzájárulásával, ha vidékről egy szál uborkát sem kapna.

Butapest egy nagyra nőtt vízfej, olyan mint egy Down-kóros gyerek, akit szánalomból támogatnak és szerepeltetnek a szülei. Hagyni kéne az egészet elvérezni.

Legjobb mikor jön a Pösti paraszt, hogy Pöstön mindent kapni. Igaz, mikor kiderül, hogy még neki is 1-1,5 órát kell csak oda buszoznia, meg ugyan annyit vissza, akkor máris más a leányzó fekvése. De lehet menni autóval. Igaz reggel 7-10 és 15-17 között 1 órát lehet araszolni a dugóban. Mikor meg erre jön az érv, hogy de kiszállítják, akkor meg csak kussolnak, mikor megjegyzem, ha a valamelyik futárszolgálat kiszállítja, akkor már vidékre is leviszik. Na akkor hol is van Butapest előnye? Sehol. Csatornaszag, szmog, és egy rakás beképzelt paraszt, aki még a Butapest táblán túl nem járt.
Alternatíva Silent Hill 2013.04.10 09:50:47
A Silent Hill-játékok producere, Tomm Hulett, akit a saga tönkretételével vádolnak, idén lelépett. A Silent Hillt rutinból be szokás illeszteni azoknak a szériáknak a hosszú sorába, amelyeknek első része fain volt, aztán elfajult. A közhiedelemmel ellentétben már a kezdete el…..
Ismét megszívatja a kormány azokat, akik a zsarolásnak engedve visszaléptek az állami rendszerbe a magánnyugdíjpénztárakból. A jó hír, hogy rengeteg késéssel ugyan, de mégis lesz egyéni számla. A rossz hír, hogy a korábbi manyup-os megtakarítások nem fognak szerepelni…..
csak_csendben2 2013.04.10 15:12:14
@Lencsés István:
1. Vagy te is tartsd be a helyesírás szabályait, vagy ne szólontgass mást, hogyan ír. Tudom, te kifejtetted, hogy így írsz, más meg máshogy, szóval kuss, és ne kettős mércézzél.
2. Aki a rezsicsökkentés mögött nem látja a folyamatokat, az sík hülye.
3. Nem voltak megszorítások?
...
Nem is folytatom. Két lehetőség van:
1. Te is tudod, hogy hazudsz, csak fizetnek érte. Ha igen, szeretném tudni mennyit.
2. Te tényleg kibaszott hülye és vak Fidesz hívő vagy.

Én az 1-re hajlok. Valaki írja már meg, mennyit lehet keresni hülyeségek terjesztésével.
2011. húsvét óta új Alaptörvényünk van, aminek az egyik (értelmesebb) pontja a következő:"A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a…..
Volt az a hír, hogy a közelmúlt legdurvább iskolai lövöldözésének hatására nemcsak az amerikai politikusok kezdtek el vakarózni a hétköznapokat behálózó erőszak ügyében, de egy kisváros közössége is. Egy southingtoni csoport kitalálta, hogy minden egyes nekik visszaadott…..
csak_csendben2 2013.01.10 22:05:32
Az októberi második Matolcsy-csomag első két pontja volt a bankokkal kapcsolatos: 1, a bankadó marad, azaz 2013 után mégsem feleződik meg, a kormány nem tudja tartani a bankokkal kötött megállapodást - ezt 72 milliárddal több bankadót jelent a korábbi tervhez képest 2013-ban2, a…..
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy…..
csak_csendben2 2013.01.08 16:27:32
@DezInf:

Ide hánytad a lázálmodat, aminek semmi, de semmi értelme nincs.
Te is, én is, mindenki tudja, hogy egy gerinceteln féreg vagy, aki csak terel, nehogy a problémáról szó essen. Aztán pl a Jobbik a náci párt, mert mer szólni, hogy van itt egy próbléma, amit a hozzádhasonló férgek megpróbálnak a szőnyeg alá söpörni.

Neked mi a jó abban, ha nem foglalkozol a problémával? Semmi.

A hozzád hasonló provokatőr faszt csak azért nem csapom életben pofán, mert a helyszínen beledöglene. Na persze, ha nem kapnék érte büntetést, nyugodt szívvel vágnálak agyon. Mert ennyit érsz te, meg a fajtád.

1
2
3
(Ez itt a dramatizáló időhúzás.)

Na, ne idegeskedj, nem a zsidókra gondolok, mikor a "fajtádra" utalok, hanem arra a gernictelen, féreg bagázsra, akik miatt minket, normálisan élni akaró zsidókat is megbélyegeznek (lásd Bee-zony: "a zsidók is olyanok, hogy odaszarnak, ahonnan esznek"). Jobb lenne neked is, nekem is, ha elhúznál a redvás faszba. Neked nem kéne itt szenvdened, engem meg nem azonosítanának veled.
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
csak_csendben2 2012.10.23 23:09:48
@tundrazuzmo:

Szívből kívánom, hogy legközelebb hasonló szituációban, ha állsz a pirosnál, és jön a mentő, te áthaladsz a lámpa alatt, akkor kamerás legyen a lámpa, és kapjad csak a büntetést, abból majd megtanulod visszafogni magad, mert nem biztos, hogy azért nem halad át, mert balfasz, hanem mert rohadtul nincs kedve büntetést fizetni.

Lehet menni aláírásokat gyűjteni, hogy ezen változtassanak, addig meg ne várja senki sem, hogy bárki is önszántából bevállalja a büntetést.
Murk Ruffalo játszotta el Bruce Bannert az idei nyár egyik legjobban várt blockbuster filmjében, a Bosszúállókban. Ruffalo mintájára alkották meg a Hulkot, aki nemcsak az egyik legjobban eltalált karakter a filmben, hanem az eddigi Hulk variációk közül is a legnagyszerűbb lett. Az…..
csak_csendben2 2012.09.28 12:39:44
@doggfather:
Ízlések és verekedések, nekem az Ang Lee féle Hulk tetszett, mint külön álló film. Igaz, hangvételében/koncepicójában, abba a vonalba, amit talán mondhatunk, hogy az Ironman idított, nem illik bele, de ettől függetlenül szerintem egy remek film volt. Azt úgy magában lehetett volna folytatni és talán egy Hulk 2-ben kicsit szorosabbra fonni a kapcsolatot a többi filmmel.

A Norton-os Hulk szvsz egy nagy rakás szar.

*spoileres találgatás, annak aki nem olvasta a képregényeket*

Remélem, jobban kibontják majd az Avengers 2 után, és kicsit bizakodó vagyok egy egész estét Planet of Hulk filmben.

6 filmre írt alá, akkor lehetne: Avengers 2 (2.) után Hulk külön álló film, amiben pusztít (3.), Avengers 3 lenne Hulk vs Marvel (4.), sikerül kilőni és eljut a bolygóra (5. Planet of Hulk), majd a bomba elpusztítja a bolygót, mire Hulk visszajön bosszút állni (6.)
Akárcsak Amerikában, nálunk is első helyen nyitott a Kaptár: Megtorlás 3D, a hét másik bemutatójának, John Hillcoat szeszcsempészekről szóló Fékezhetetlenjének csak a hatodik helyre futotta. Mégiscsak Hollywoodnak van igaza, csak folytatásokba érdemes pénzt fektetni, ezt…..
csak_csendben2 2012.09.21 15:33:07
@FayeFaye:

Eddig nem volt baj a táblázatokkal, most ennél a postnál van.
Íme:
kepfeltoltes.hu/120921/filmdroid_www.kepfeltoltes.hu_.png
Perfekcionista jogalkotásnak lehettünk tanúi az utóbbi időben. Brüsszelben ezentúl 75-től 250 euróig terjedő pénzbírságra számíthat az, aki nyilvános helyen szexista, rasszista, homofób vagy bármilyen más sértő megjegyzést tesz másokra – írja a Le Soir. Freddy Thielémans…..
csak_csendben2 2012.09.12 10:11:53
@mrZ:

Ilyen az, mikor valaki zsigerből és laikusként ordibál a pálya széléről és az anti-propagandát beszopja.

Sok HIV/AIDS "tanulmányok", hogy teljen a lap (soknak tünjön az "ellenérv"), pedig senki nem mondta, hogy aki körül van metélve az védett lenne, de sebaj.

Másik részében felnőttek körülmetélésből von le tanulságot, mindenkire, általánosan.

Az érzéstelenítés/altatásnélküli körülmetélésből is levon tanulságot, de minek, mert ha érzéstelenítés nélkül veszem ki a manduládat, akkor abba is beledöglesz.

Alaposabban is szét lehetne szedni ezeket a kókler írásokat, de minek? Aki önigazolást keres, az megtalálja bennük. A tények, meg le vannak tojva.
Filmdroid Top 10 filmek az űrben 2012.08.19 12:00:00
A Curiosity marsjáró sikeres landolása óta a média megint egy kicsit űrlázban ég - most hétvégén fog először lézerrel belefúrni egy sziklába! -, és megpróbáltam ezt kihasználva összeszedni a tíz legemlékezetesebb vagy legbefolyásosabb űrben játszódó filmet. Nem csak…..
csak_csendben2 2012.08.20 14:28:06
@Lefetyke:
"Imádom a Dűnét, de elmarad a Csillagok háborúja univerzuma mögött mind kidolgozottságban, mind népszerűségben"

Nana. A Dűne jobban ki volt dolgozva mikor megjelent (Herbert nagyon oda figyelt), mint mikor a Star Wars megjelent. És itt jön a képbe a népszerüség, az SW hihetetlen nagy népszerüségre tett szert és boldog boldogtalan hozzá adott valamit. A népszerüségéből adódóan te is csak annyit látsz, hogy van a könyves boltban 30 SW regény, 5 írótól, közben Dűnéből nincs sok, és egyből azt vonod le, hogy az SW jobban ki van dolgozva.
A Dűne világa nincs semmivel sem kevésébé kidolgozva az SW-hez képest, csak már nincs ember, aki minden ilyen világot kivülről betéve fejben tudjon tartani, ezért specializálódnak sokan, és az SW még is csak híresebb, aztán arra megy mindenki.

@Mikron:

Kicsit hibás a logikája, de abban igaza van, hogy a Star Wars és a Star Trek népszerüségéből adódóan nagyot lökött a sci-fi filmeken, mind technikailag, mind elfogadottságukat tekintve.
Én még annyit tennék hozzá, hogy azért a történetük, világ felépítésük is maradandó, bármikor elő lehet venni, és érti mindig a néző miről van szó, még a mondani valójuk is örök.
Lehet itt soha nem látott, eldugott szovjet sci-fi-vel példálózni, de az SW és ST ugyan az a sci-fi filmek világában, mint mondjuk a Patyomkin páncélos. Ezért is kerülnek be a filmtörténelembe. Csak egy csökött értelmű medvebocs kérdőjelezi meg ezen filmek filmtörténeti jelentőségét.
Filmdroid Stb.. 2012.08.02 11:24:15
Pletyka: Csodanő cameozik a Superman filmben. Káin és Abél is felbukkan Darren Aronofsky Noé filmjében, őket Jóhannes Haukur Jóhannesson és Arnar Dan játsszák. Mivel a Machete 2-ben nem volt elég jó csaj Vanessa Hudgens is csatlakozott a szereplőgárdához. Egy Cereza nevű lányt…..
csak_csendben2 2012.08.02 20:10:30
@kerdezo83:
"3., A Zöld Lámpás... hát izé... hát izé... úgy fogalmaznék nem lett TÚL NAGY SIKER, és akkor a képregényrajongó beszélt belőlem."

Valahogy azt éreztem már a film első előzetese előtt (sőt, mikor kiderült hogy Ryan Reynolds főszereplésével készül egy ilyen film), hogy mindenki a "ezt utálni kell, bármi áron" hangulatban leledzett, majd ez egyre erősebb lett, és szvsz sokan már el is hitték, hogy tényleg utálják a filmet (ezt most nem rád mondom, mert megadom a lehetőségét, hogy tényleg érzelem mentes alapon utálod).

Mert pl én is rengeteg képregényt elfogyasztottam (mustárral és majonézzel, úgy finom), a Green Lantern-es animációkat megnéztem, és pl a First Flight kifejezetten tetszett, és mind e mellett még a filmmel is úgy, ahogy meg voltam elégedve. Nem tudtam gyűlölni. Sőt, én azt mondtam, hogy első résznek nem rossz, persze lehetne jobb is, ami egy második részre akár ki is nőhetné magát oda, amit érdemel. (Mondjuk, mint a Dark Knight 1->2 közötti különbség.)
Egy ügye forgatókönyvíró és rendező csapat ezzel a szereplő gárdával simán tudna egy nagyon jó második részt rittyenteni a Yellow Lantern vonalon.
„Minél romlottabb az állam, annál több a szabályozás” (Publius Cornelius Tacitus)     Ez a bejegyzés puzsérróbert hangulatban íródott.   Balatoni gyerek vagyok, viszont csodák csodájára soha nem volt közöm a nyaraltatáshoz, a zimmer ferik színes-trükkös vállalkozói…..
csak_csendben2 2012.06.21 12:30:59
@Shenpen:

Nagyon, de nagyon messze jársz a valóságtól. Ilyen az, amikor valaki a tv-ből tájékozódik és okosnak hiszi magát egy témában. Valahogy én egy-egy "TV ügyvédje" műsor után nem éreztem, hogy akár jogászként tudjak tevékenykedni, de hát ez én vagyok. Más simán okos egy Blikk cikk után is.

Majd nemhívő ha akar vitatkozik veled, de ismerve a hozzád hasonló nagyon okos emberek viselkedési szokásait, szerintem felesleges.
csak_csendben2 2012.06.21 14:33:10
@evil overlord:
www.youtube.com/watch?v=4dvePDqdPAA&feature=player_detailpage#t=187s

Most komolyan, miért olyanok vitatkoznak a tankönyvesdiről, akiknek fingja nincs a témáról? (Van olyan érzésem, hogy a különbséget sem tudjátok a tankönyv és segédkönyv között, mi az egyiknek és a másiknak a jelentősége.)
 A némafilmes elé letérdelt a szakma, a fekete-fehér némafilmről ódákat zengtek. Sejteni lehetett, hogy az Oscaron is kedvelni fogják, az alkotás 5 kategóriában nyert, többek között a legjobb film és a legjobb főszereplő díját vihette haza. Meryl Streep-et talán annyiszor…..