Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iSten

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közelednek az Ünnepek, és ilyenkor jobban van időnk otthon sütni-főzni. Az egyik legegyszerűbben elkészíthető desszert a tiramisu, konyhai gyakorlat nélkül is elkészíthető, és nagyon finom. Az ízét természetesen legjobban az alapanyag minősége határozza meg, ezért teszteltük az egyik fő összetevőt,…..
A hollywoodi Laurel Canyonban fekszik a hacienda, amit két évvel ezelőtt vásárolt meg Tom Cruise-tól...
Gretta Korfu legjobb tengerpartjai 2017.11.10 18:46:18
Idén nálam kimaradt a tökfaragás és a Halloween, helyette viszont újra a meleg napsütést élvezhettem… mégpedig Korfun! Ebben az útinaplómban a sziget strandjairól és csodaszép partjairól mesélek nektek.  Október legvégén olyan fantasztikus ajánlatot találtunk Korfura, amit nem hagyhattunk ki: az…..
Sok szép és jó helyen jártunk az elmúlt másfél évben is, összegyűjtöttük azokat, amelyek meglepetésszerűen emlékezetesnek bizonyultak. Gyönyörű partszakasz, színorgiás barlang, olcsó, mégis szenzációs étterem és a többi. Ezek vagy nem szerepelnek az útikönyvekben, vagy csak a legrészletesebbekben,…..
Gyerekkorunkban hányszor játszottunk el középkori történeteket, amiben mi voltunk a hős lovag, a szomszéd kisfiú a nyolcadikról pedig a vár ura. Kardoztunk, combunkat csapkodva imitáltuk a harci lovak vágtáját, és nem is sejtettük, hogy hány csodálatos vár áll tőlünk nem is oly távol, mind kis…..
Nagyon jól pörgött a napokban a freemailes-sorosos poszt, néhány órás Index-címlapnak köszönhetően közel háromezres oldalletöltést kapott. Ehhez társult egy egyszerű kis szavazás, mely meglehetősen érdekes végeredményt hozott. Azt kérdeztem, hogy "Neked volt Freemail-fiókod?". Mint a mellékelt ábra…..
Bár az 1985-ös Halálvágta egyáltalán nem volt jó film (sőt, kimondottan csapnivaló darabja a Bond franchise-nak), egy dolog miatt mindenképpen ott a helye a kultikus '80-as évekbeli produkciók sorában: ezzel lépett be Dolph Lundgren a hollywoodi szórakoztatóipar világába! Ő volt ugyanis a korszak…..
iSten 2017.07.09 22:09:34
@MaxVal BircaMan HJCD: jah, akárcsak te birkaszagú maxval.
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor nagyon sok millió forintért árult ingatlanokról olyan fotókat tesznek közre, hogy az ember keze megdermed a billentyűzet fölött. Beszélnünk kell egy kicsit az ingatlanhirdetések egy sajátos típusáról...
Noha a pornó lassan a mainstream popkultúra részévé válik (azon most lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy sem, de ez más kérdés), még mindig rengeteg előítélet, félreértés él vele kapcsolatban a köztudatban...
iSten 2017.01.15 09:41:55
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "az igazi liberális szex a homokos és a pedofil" pontosan. Amilyennek te is szereted.
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen élete lehet egy olyan embernek, akinek százmilliók csücsülnek a bankszámláján? Vajon milyen preferencia-sorrendet követ? Mit tart igazán fontosnak? És nem utolsó sorban, milyen lakásban élhet? Ebben a bejegyzésben egy olyan eladó lakást mutatunk…..
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
iSten 2015.03.28 16:15:52
Egy forró nyári napon vonatra szálltunk és elindultunk, hogy felfedezzük Montenegrót. 1-2 hónappal előtte megvettük a vonatjegyeket, július 26-án indultunk és augusztus 4-én jöttünk vissza. Nagyjából ugyan megvolt a terv (egy kis túra a Durmitorban, egy kis tengerpart, egy kis…..
Bizonyos tekintetben történelmi pillanathoz érkeztünk. Az oldal első videojáték ismertetőjét olvashatjátok. Jó magam viszonylag sokat írtam a régi oldalam számára, mivel a filmezés, olvasás mellett gyerekkorom óta szeretek ilyesmivel foglalatoskodni. Sokat tanakodtunk Santinoval, hogy legyen-e…..
iSten 2015.02.20 17:14:39
Nagy BS rajongó vagyok, még annó én is a CD-mellékleten található demótól zsongtam be. Először még kalózmásolatban szereztem meg az első két részt, majd megvettem eredeti CD-n is mindkettőt, meg újra megvettem mikor iOS-re kijött. :)

Az ötödik rész, amellett hogy egy beteljesült álom volt már maga az is, hogy megjelent, bennem is felemás érzéseket keltett. Szinte mindenben egyetértek azzal amiket kritikaként megemlítesz.

Emellett szerintem kifejezetten könnyebb volt a játék a másik kettőnél, pedig nem használtam hinteket.

Nico szinkronja nemcsak gyengébb, hanem kifejezetten irritáló ebben a verzióban.

A hátterek gyönyörűek, viszont a réteges háttérkezelést elszúrták, irreálisan gyorsan mozognak a közeli rétegek.

Számomra túl sok volt a korábbi részek felé való visszakacsintás. Akik a régit szerették, azoknak felesleges, akiknek ez az első BS-élmény, azok megintcsak. Szeretünk nosztalgiázni, de itt rettenetesen túlzásba vitték.

Nem vitatom egy percig sem, hogy egy ilyen játék megalkotása hatalmas munka, de Cecil-ék valóban elrontották a kommunikációt és elsiették a piacradobást. Ők tudják a legjobban, hogy kell az a 3-4 év, hogy egy minden szempontból kifogásolhatatlan játék elkészüljön. Elvileg itt a pénzzel nem volt gond (hiszen kétszeresét adakoztuk az eredetileg kívánt összegnek) a stretch goal-ok nagy része mondvacsinált, csak minimálisan növelte a költségeket. Az adakozók túlnyomó többsége korábbi rajongó, ha előre kommunikálják, nem sértődött volna meg senki, ha 3 évvel később kapja meg a játékot, főleg ha közben rendszeresen csepegtetik az infókat (mint ahogyan azt tették is, ezen a téren nem volt gond).

A végére a csúszással együtt is egy picit összecsapott lett a játék, a két epizódra bontás pedig sokat rontott az élményen.
Tavaly június 29-én indult a blogon a vasárnaponként jelentkező Disney-sorozat, amelyben a cég történelmének legjelentősebb rajzfilmjeit vettem sorra minden héten a kezdeti rövidfilmektől a 2000-es évek elejéig. A cikksorozat leginkább ismertetőkből állt: igyekeztem felkutatni…..
A 3-as metróról nem beszélni kell, nem trükkök százaival megoldani, hogy végül az oroszok újíthassák azt fel. Hanem azonnal megkezdeni a „minimálfelújítást” és az új szerelvények beszerzését, valamint nyílt és korrekt szakmai vitát kezdeményezni a vonal hosszabb távú…..
iSten 2014.09.26 23:12:27
@midnight coder: lehet, de most már nagyon gáz. ha fradistadionra (meg még 20 másikra) futja, akkor hármas metróra ne hazudják már, hogy nincsen elég pénz. demszkyt meg számoltassák el, ne kifogásként használják.
DVDNEWS Jurassic World - kép 2014.09.23 21:41:24
Colin Trovorrow rendező ismét megosztott egy képet a jövő nyáron érkező Jurassic World kapcsán, amely vagy szimplán marketingfogás, vagy annak ellenére, hogy az "A" helyszínen egy új, működő park nyílt a film története szerint, a kutya nem foglalkozott azzal a táblával, amit…..
Kiengedik a történelmi gyilkosság egyik elkövetőjét. A nő azt mondja, csak azt akarta, hogy szeressék.   Pontosan 45 évvel ezelőtt 1969. augusztus 8-án két nő és egy férfi, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel és Charles „Tex” Watson hatolt be Los Angelesben a…..