Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiller Józsué

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a First Draft című forgatókönyves pályázat, amit az HBO, azért indított, hogy ígéretes sorozat-forgatókönyveket kapjon, magyar fejlesztőktől és íróktól Mintegy 500 pályamunka érkezett be, melyek közül Fazekas Máté Gyilkos halom című krimijével kiemelkedett a…..
Hiller Józsué 2015.03.20 15:20:24
@Irgum76: itt egy román rabszolga munkást ölnek meg. Gyaníthatóan megint a magyarok lesznek hibáztatva, ezért szerintem ez a sorozat (terv) nem a románoknak szól be, hanem épp a magyaroknak, de hát úgy látszik, ez kell egy destruktív országnak.
Meg voltam róla győződve, hogy az Agent Carter óriási nagy zsákutca a Marvelnél: a hidegháborús kémdráma koncepcióját már a második Amerika kapitány-filmben is elmosta a szuperhős-vonal, a katasztrofálisan induló, de aztán végére magát egész szépen összekapó Agents of…..
1907. A gyönyörű viktoriánus stílusú Cliff House étterem és szálló ég porig a San Francisco-i partokon. Sohasem épült újjá eredeti formájában...
Ez volt a nagy bejelentés a szerdán először megtartott HBO Írók Napján, aztán volt még egy-kettő szupertitkos információ is elrejtve a beszédekben. Például hogy most jelenleg milyen magyar sorozatokon dolgozik a csatorna. Annyit előre, hogy nem kizárólag az eddigi sikerek…..
Hiller Józsué 2014.08.25 12:34:29
Már javában folyt a harc a part mögötti területeken a német védők és a szövetséges légideszantosok között, amikor a normandiai partok előtt feltűntek a brit, kanadai, amerikai és francia csapatokat szállító rohamcsónakok. Öt partszakaszon hat hadosztály érkezett az első hullámban. Lássuk tehát 1944.…..
Hiller Józsué 2014.06.06 17:49:18
@maxval a gondolkodó birca: és ezek a jobbak dobták le az atomot is.
A reddit, az imgur, a tumblr és még számos más oldal csodálkozott rá izomból tegnap, tegnapelőtt Alexandra Botezre, aki nemcsak pofátlanul fiatal és hozzá még gyönyörű is, hanem Kanada egyik legerősebb sakkozója. A csodálkozás számos remek kommentet és hozzáfűzést is…..
Hiller Józsué 2014.04.29 21:30:59
@pingwin: vagy a nők félnek, hogy képtelenek felérni a férfiakhoz. Egyébként nem hiszek ebben, csak szerettem volna a gondolkodásodat számodra is érzékelhetővé tenni.
Vannak szakmák, ahol az egyetem, az oktatás fontos szempont abban, hogy mennyire leszel sikeres. De nem minden szakma ilyen. Quentin Tarantino, Terry Gilliam, Christopher Nolan, James Cameron. Egytől egyig legendás filmrendezők, akik látomásaikkal jókora nyomot hagytak a kortárs…..
Hiller Józsué 2014.03.25 13:06:18
@Hiller Józsué: Ja és peter jackson se
Íme a "kinek nagyobb" verseny űrváltozata: a Sötétségben legújabb mozis előzeteséből kiderül, hogy Jim Kirk mindenkinek csalódást okoz... de innen szép a győzelem, nem igaz? ..
Hiller Józsué 2013.04.17 08:58:34
@frmn: igen és sajnos a star wars is ilyen lesz
A Femen ukrán nőjogi szervezet félpucér aktivistái zavarták meg Vlagyimir Putyin és Angela Merkel látogatását a hannoveri kereskedelmi vásáron, hétfőn. A nők a pucér mellükre írt feliratot, "fuck dictators" (basszátok meg diktátorok) mutogatták, és csúnya szavakat kiabáltak…..
Itt a hétvége, spórolj időt! Nézd egyszerre a 6 Star Wars epizódot! Mi más dolgod lenne? ..
Hiller Józsué 2013.04.06 11:46:34
A fényképek nem csak dokumentálják a történelmet, hanem megteremtik azt. A TED Egyetem előadásában Jonathan Klein, a Getty Images fotóügynökség társalapítója és jelenlegi igazgatója bemutat néhány fotót a legismertebbek közül és arról beszél, hogy mi történik, amikor egy…..
Ma este megtartották a pápaválasztás 1. fordulóját. Bár én próbáltam meggyőzni a téren lévő olasz (és magyar) embereket, hogy a füst színe fehér, de sikertelenül jártam... Amúgy vicces volt élőben, a Szt. Péter téren megélni a „nagy eseményt”, még akkor is, ha nem a…..
Februártól nyár elejéig nálunk készül a Dracula című vámpíros horrorsorozat, az amerikai NBC egyik új sorozata, amit a hagyományoktól ellentétben először nem pilotra, azaz egy bemutató részre, hanem egyenesen egy egész évadra rendelt be az amerikai televízió. Normális esetben…..
Vannak ezek a kérdések a Tv2-n, amikor a nézők véleményét mérik fel mindenféle kardinális kérdésben, legutóbb például a "Mondjon-e le Gyöngyösi Márton?"-témakörben. A válaszokat csinos grafikonokon jeleníttették meg, csík alul, csík fölül, igen-nem, minden infó a…..
Hiller Józsué 2012.12.03 19:17:13
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Spielberg Lincoln-filmjének már bemutattuk az előzetesét itt a blogon, most felkerült három rövid részlet is a netre - nyilván tegnapi / mai elnökválasztás apropójából. A klipek Lincoln (Daniel Day-Lewis) mellett a feleségére (Sally Field) és a fiára (Joseph Gordon-Levitt)…..
Mindig van kivel harcolni... Számomra úgy tűnik, a Battlefield- és a Modern Warfare-sorozat mögött a Medal of Honor óhatatlanul lemaradt – de már mikor... A két évvel ezelőtt érkezett afganisztáni vonatkozású folytatás is hiába próbált újra a mezőny élére törni. A multis rész egyáltalán nem volt…..
Filmdroid Hegylakó (Highlander) 2011.11.19 20:00:00
Az emberiséget már a kezdetektől érdekelte az örök élet, a halhatatlanság témája, ezt a témát, a halhatatlanságot veszi alapul Russell Mulcahy második nagyjátékfilmje.Connor MacLeod 1518. január 1-jén született egy félreeső skót faluban. A skót tizennyolc éves, amikor…..
Hiller Józsué 2012.11.01 18:44:26
Bevezetés gyanánt dobálózzunk kicsit a számokkal. 23. James Bond mozi, 3. Daniel Craig által névjelzett alkotás, (nem az) 1. olyan sztori, ami nem Ian Fleming tollából származik. És végül de nem utolsó sorban, 50 éves a James Bond kultusz. - Írtunk is erről nemrég. - A Skyfall…..
Hiller Józsué 2012.10.27 23:09:03
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Hiller Józsué 2012.10.20 23:16:16
Spoiler James Bond Világnap 2012.10.05 09:00:00
James Bond ma ünnepli 50. szülinapját - írhatnám, hogy fél évszázada volt először a mozikban, hogy levetítették a Dr. No-t, de az túl hivatalos lenne. Jó öreg Jimbo, Te kortalan szuperhős, Te legnagyobb öltönyös, teaszürcsölő lokálpatrióta, mit is mondhatnék én Rólad? Egy…..
Hiller Józsué 2012.10.06 19:23:01