Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BécóBá

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta a tegnapi cikkemben megemlítettem a szülői mintát és az alkoholt, újra és újra eszembe jutnak a múlt pénteki érettségi találkozónk bizonyos részletei. Nem hagynak nyugodni a 20-a esti és a másnapi tapasztalataim közötti ellentmondások. A 15 éves érettségi találkozón…..
Szülőnevelés Blog Ébredés 2011.05.05 08:13:00
Eljött az ideje, hogy a saját esetemmel indokoljam meg azt, amit az előző cikkemben írtam. Azok közül, akik az utóbbi két-három évben ismertek meg engem, kevesen tudják, hogy egykor én is olyan voltam, mint a kisfiú ezen a videón:   Éveken keresztül a tévéképernyő…..
Szülőnevelés Blog Rémálom 2011.04.28 08:02:00
  Te mit szólsz ahhoz a szörnyűséghez, amit a tegnap esti Híradóban mutattak?   Mi semmit, ugyanis nem láttuk. Sem a tegnapi Híradót, sem a tegnapelőttit, sem a múlt hetieket. A holnapit és a holnaputánit sem fogjuk látni.Évek óta nem tartunk otthon…..
Egy ifjú hölgyismerősöm a közelmúltban ment férjhez. Tucatjával osztotta meg a Facebookon a szebbnél szebb esküvői fotókat, hogy világgá kiáltsa felhőtlen boldogságát. Be is gyűjtött számtalan gratulációt az ilyenkor szokásos jó kívánságokkal együtt. Tőlem is.   Az…..