Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heinrich

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek bajnokság kell, az vesz magának. A modern futball beköszönte óta – tegyük ezt mondjuk a hatvanas évek végére – csak a legritkább esetben lehetett a bajnoki kasszától fizetés nélkül távozni. Akik okosan, szakmai szempontokat szem előtt tartva költik a pénzüket,…..
Heinrich 2009.09.01 09:31:33
@kroos: kicsit paranoiás vagy, semmi Bayern fika nincs a posztban. É igen, tudom h 1 város = 1 csapat, de akkor az 1860 még simán alá tudott tenni a Bayernnek, ez a lényeg.
Olasz-német 4-3 (1970. június 17.). A focitörténelem legnagyobb meccse volt. Nyilván ezt a címet ilyen vagy amolyan felindultságból rögtön oda lehet ítélni még pár meccsnek. Számunkra pedig megint más érzelmek miatt, a 6:3 marad az Évszázad Meccse.Szerintem azonban fontos, hogy…..
Elcsalták a Madrid meccsét? Mourinho – ütött vagy nem-e? Válságban van-é az grandissime olasz foci? Estére ez mit sem számít, Fülöp Lacit megszégyenítő módon pergetjük tovább a nemzetközi futball orsóját. Minekutána a sorozat spanyol dominái rútul kivéreztek, három…..
Heinrich 2009.03.13 22:03:21
@volankombi: rémlik olyan fogadási botrány a Bundesligából, amit törökök pénzeltek, de ez minden :)
Természetesen az, hogy mindketten csapatuk legjobbjai egész évben, és bár nincs különösebb apropója, nem tudtunk  tovább ellenállni a közléskényszernek. A Bayern számára tökéletesen alakult a hétvége, duplán érdemes volt kipréselni a szuszt a BVB-ből, hiszen rajtuk…..
Heinrich 2009.02.12 00:07:14
@popp: gondolom fogadni is mernél rá pár ezressel... ;-)
  Jön a kocsi, vigyáztam! :-) Lezárult a szavazás - ahogy Jóska ígérte, az első tíz helyezettről részletes bejegyzéseket közlünk. Mivel Tibor nem avatott ismerője a magyarországi közéletnek, ezért mindenkit arra biztat, hogy ne habozzon kommentálni & szolgáltatni a…..
Heinrich 2009.01.11 20:19:06
@smartdrive: Diaz Vedo :DDDDDDDD
Megkezdődött a Bundesliga, mi meg csak kapkodtuk a fejünk. Már az első fordulóban élre állt a Hoffenheim, a Bayern hülyére verette magát, csak hogy hitelesebb legyen, mint Törrök Szultán, a nagyok adták-vették a taslikat és ritkán maradtak négy-öt gól alatt. Kár lenne tagadni,…..
Heinrich 2009.01.10 21:23:35
@mocsing: A Lell - Jansen értékrendi versenynek sztem nem sok értelme van, mindketten középszerű játékosok, ami alatt az értem, hogy egy-egy középcsapatnak erősségei lennének, de egy 'nagycsapat' csak gyengül tőlük.

Egy bő válogatott keretben elférnek, de komoly kritikája lenne a Nationalelfnek, ha alapembereknek számítanának.

Egyértelmű gyengeségeik tetejében képtelenek gól szerezni, sosem döntenének el egy-egy meccset, márpedig ez mindig is jellemző volt a német válogatottra (Beckenbauer-Sammer-Lahm).
Hát igen, a türannosz zabált. Nem mondom, hogy eközben kétoldalon folyt a zsír a pofáján, nagyon is sovány vacsora volt ez, megkockáztatom a kegyelemkenyér kifejezést. Átütő erőnek, mélyről jövő dacnak, pusztításnak nyomát sem láttuk. Tovább ég, csendesen füstölög a…..
Hihetetlen gyenge előjáték után a La Liga második komolyabb összecsapása következik. A Sevilla próbálkozhat felülmúlni az előző heti teljesítményét. Unai Emery után Guardiola is kipróbálhatja, hogy milyen edzőként egy felsőházi rangadón dirigálni a csapatot. Persze…..
Változatlan trendek mellett folytatódott a Bundesliga, még mindig a Leverkusen, Hoffenheim, Bayern trió adja az ívet, még akkor is, ha a bajorok arisztokratikus nyegleséggel hagytak két pontot az ősi ellenségnél, az azóta szegény rokonná degradálódott Mönchengladbachnál. Az…..
Heinrich 2008.11.23 13:36:51
Furcsa vasárnap összefoglalót olvasni, de a derbinek van annyi hozadéka, hogy megérdemel egy külön posztot, ráadásul kicsit önző az ember, akinek lehetősége van kiírni magából a dühét, és azt a frusztrációt, amit minden Juventus-szurkoló számára jelent egy Intertől…..
A Derby d’Italia olyan, mint Orff Carmina Buranája. Akinek nem áll fel tőle a szőr a hátán, az vagy Darth Vader és a Terminator gyermeke, vagy egyszerűen vak, süket, béna, idióta, esetleg nincs szőr a hátán. Szeretettel üdvözöljük azokat, akiknek van, és hozzánk hasonló…..
Történelmi események tanúi lehettek. Először az NST történetében, vendégszerzőnk tolla alapján készülhettek fel a hétvégi PL-csomagra. Szokásos kvízjátékunk heti győztese, a várható vereség mellett, önként elvállalta a beharangozó megírását. Mi ennek örültünk, mert…..
Eszter friss anyagot küldött be, ezért soron kívül következik:A tegnapi Grace klinika című műsorból van a lelemény. Már az is külön történet lehetne, hogy milyen elvadult ötletből lett a Grey's Anatomy-ból Grace klinika, de ezt hagyjuk.Azt mondta az egyik női szereplő egy…..
A szurkoló már csak olyan, hogy a labdarúgást érintő kérdésekben hatalmas fenntartásokkal kezel minden, az övével nem egyező véleményt. Raphael Honigstein azok közé a nemzetközileg is elismert szakírók közé tartozik, akinek munkáit csak a legnagyobb áhítattal forgatjuk,…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Nou San Trafford A büszke fiú 2008.08.22 14:02:00
Jonathan Wilson a fociirodalom Vujity Tvrtkója. Tájékozott oknyomozó szerző, világszerte kiváló futball-szakíróként ismerik, könyvek és cikkek sora fűződik a nevéhez, legyen szó a kelet-európai foci hanyatlásáról, a játékrendszerek evolúciójáról vagy egy-egy különleges…..
Heinrich 2008.08.22 14:22:28
vn1
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Heinrich 2008.08.05 14:32:40
Légiósból két fajta létezik (ritkán három). Az egyiket mi adjuk Európának, a másikat mi kapjuk a balkántól, vagy Afrikától. Ezek a fiúk jobb esetben egy hosszabb, de fokozatosan lefelé ívelő haknitúra egyik utolsó állomásaként érkeznek hozzánk - Aco Sztojkov például az…..
Az olasz válogatott az ég adta világon senkinek nem fog hiányozni, még nekünk sem, akik egyébként feltétel nélkül szurkolunk nekik. Egy olyan drukkert, aki még akkor is kiáll a csapata mellett, amikor az nemhogy rászolgál a szimpátiára, de tűzzel-vassal tesz meg mindent, hogy az…..
Felfelé indul a szinusz görbe, a múltheti mélypont után éles kontrasztban érkezett a minden képzeletet felülmúló kupaforduló, egyedül Wiese rondított bele az összképbe, biztos a szemébe került kilónyi zselé hátráltatta a kilátásban. Ha volt forduló, amikor a Bayern elleni…..
Heinrich 2008.03.07 13:28:40
Egy órája sincs még, hogy Vucinic az ábrándos tekintetű Cannavaro mellől bebólintotta a második római gólt, de már annyi véleményt hallottunk, hogy már nem is tudjuk, melyik közülük a sajátunk. Mert ne tagadjuk, igaza van annak, aki szerint ezen a meccsen a Real megtapasztalta a…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Megértjük, ha erre a fordulóra valaki több pénzt tett vagy tesz fel, mint általában az angol bajnokságra merészelni szokott. Szemtelenül csábít szinte minden meccs, tálcán kínálva az esélyest, már-már elbizonytlanítóan nagy a kísértés arra is, hogy félvállról és…..
Heinrich 2008.03.05 01:05:27
Nem ez lesz a nagy meglepetések hétvégéje, néztem végig szombaton délelőtt a szokásos heti totóm kitöltésekor a 22. forduló műsorán. Előzetesen szinte mindegyik találkozón a hazaiaknak állt a zászló, kivéve ott, ahol elfújta a szél. A Cottbus-Stuttgart meccset ugyanis a…..
Heinrich 2008.03.04 23:40:17
Elhiszem, hogy a Schalkéról többet tudsz, mint én valaha tudni fogok - őszintén szólva elég baj ez neked :)

De azért a Sun és a Bild színvonalára helyezni a blogot nem volt szép, és gondolhatod, hogy nem magamtól találom ki az infókat.

'Slomka minden, csak nem overpromoted. Ez alap. De ezt tényleg az a csákó mondta???'

Ő is mondta, de nem kell ehhez Bundesliga expertnek lenni. A Schalke előtt csak fiatalokkal foglalkozott, egy évig volt főedző a T. B. Berlinnél, aztán Ragnick segítő. Ha innen nézed, hirtelen a S04 padján találni magad. Nem azt mondtam, h overrated, hanem h overpromoted.

Szintén nem magamtól találom ki, hogy elnéző a játékosokkal, most pl Bordont idézem:

Nem hiszem, hogy mindenki 100%-ot nyújtott (a bayern ellen), remélem Slomka végre kinyírja a csapatot a holnapi tréningen.

Végül azért is írtam, hogy igazi Schalkés dolog lenne kirúgni, mert nálatok ez a divat. Neked nem sorolom fel, kiket rúgtak ki egy, max 2 év után az elmúlt 30! évben, de Steevens a maga 6 évével gyakorlatilag kuriózum, meg sem közelíti senki.

Senki nem mondja, h mi értünk a legjobban a focihoz, sőt, a kommenteket is igencsak érdemes olvasni, mert mindig van valami jó kis link, egyedi meglátás. Helyreigazítás ellen nem szoktunk lázadni, a plusz infókat is szívesen vesszük.

Csak ez az 'amiről semmit sem tudtok' rész, meg a Bildezés +a teljes hangvétel kicsit erős volt, és finoman szólva igazságtalan, egért is reagáltam rá.

Arról egyébként, h inkább be kellene fogni a szádat szó sincs. Ritka madár a Bundásliga komment :)