Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcsanyi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a büntetőper a romák elleni gyilkosság-sorozat ügyében. A szerdai tárgyalás egyik abszurd fordulata az volt, mikor az áldozat húgát büntették meg ötvenezer forintra a "bíróság megsértéséért". Mi történt? Balogh Máriát 2009 augusztusában, egy…..
Piroslap Ezt akartuk... elértük! 2011.04.22 14:57:00
2011. április Magyarország. Ez lenne a tavaly meghirdetett „rendszerváltás”? Ugyan kérem. Valami nagyon megromlott ebben az országban. Míg egyes emberek dolgoznak, esznek, isznak, terveznek, ÉLNI PRÓBÁLNAK, addig mások MENEKÜLNEK és RETTEGNEK. Sajnálom, hogy szeretett…..
tcsanyi 2011.04.24 09:29:03
@Kicsi79:

Én nem arra a multi világra gondoltam. Bizonyára nagyon helytelen, hogy vannak, pusztán azért mert 150-160 cég adja a világtermelés 2/3- részét.
Ez, ha a felső vezetést nézem, sehogy sem több, mint 4-5 ezer ember, akiket lényegében soha senki nem választott meg semmire, mégis szinte minden lényeges dologban meghatározzák az emberiség sorsát.
Én arra gondoltam, amire Merkel:
index.hu/kulfold/2010/10/16/merkel_megbukott_a_multikulturalis_modell/

tehát, hogy átgondoljuk európaiként, hogy helyes-e a világunkat átengedni a bevándorlóknak.
Európai szemmel a cigány bevándorlás (hiába volt rég) terméketlen, több a kára, mint a haszna, szemben pl. a jászok, vagy a kunok bevándorlásával.
Szerintem a muszlimok is hasonló pályát futnának be, még 600 év múlva sem épülnének be a mi társadalmunkba.
Figyelj Orbán, mondd csak, mit képzelsz magadról?! Beletenni Istvánt, a királyt az alkotmányba?! Nem szép, nem szép. Szörényi és Bródy zsenialitása abban rejlik, hogy a Kádár és István közötti párhuzamot megjelenítették, ráadásul úgy, hogy explicit ki sem mondták, csupán…..
tcsanyi 2011.04.23 12:46:51
@Brendel Mátyás:
Szóval úgy látod, hogy döntetlen körüli eredmény született?
Hát fog érni még pár meglepetés...

(Istvántól még őrizzük a Szent Jobbot -"tetemcafat", ahogy egy komcsigyerek nevezte) - de nem ez a lényeg