Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ixos

10 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásom eladásával ez a borzalmas történet lezárult.  Nem számolom ki mennyit húztak ki belőlem ezzel az aljas módszerrel, de most ők nyertek. Tanulságok levonva. Viszlát.      ..
A pszichológusok, kommunikációs szakemberek, spirituális vezetők jól tudják, a kollektív tudat létezik. Szimbólumok az őseinktől, üzenetek a szépirodalomból, gondolatok a médiából. A mechanizmus bonyolult, a lényegét mégis könnyű átlátni, vannak kulcsszavak amiket több milliárd ember közül…..
Ixos 2017.12.21 14:01:23
Ötödik sebességre kapcsolt a biatorbágyi Tópark beruházója, s ez most nem csupán egy jól hangzó szólam, a terepen naponta több mint 300-an dolgoznak, hogy mielőbb átadhassák az első lakásokat és nem sokkal később az irodákat, majd a hotelt és benne a…..
Anyalapunk online verziója is közölte egy cikkünket. Hermann Irén írása nálunk októberben jelent meg, itt a blogon is beszámoltunk róla, most pedig a forbes.com-on pörög az angol nyelvű verzió. Íme a szerző élményei a cikk írásáról és friss információi a katonákat…..
Ne higgye el, hogy immár végénél tart a devizahiteles-mentés című nagy magyar népi játék. Mi lesz például azokkal, akiknek a devizahiteleiket forintosra kellene váltani, de a lecsökkent jövedelmi helyzetük és a megcsappant értékű ingatlanfedezeteik miatt nem tudnak forinthitelt…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Ixos 2014.02.20 11:43:06
@Média Panda: te egy idióta vagy, aki csak megy a média által sugallt eposz után...
A forintosítás félredobásával újból kiszúrnak a deviza-adósokkal Hónapokig hitegette az Orbán-kormány a devizahiteleseket, most még is lehet, hogy pórul maradnak. Bejelentették ugyanis, hogy az egyetlen reális alternatívaként megjelölt forintosításról szó sem lehet. Azok…..
Ixos 2013.09.28 11:58:40
@is: szerintem inkabb irjuk le, senki nem rohogott ki senkit, egyszeruen csak tette amit jonak latott, az alapjan, amilyen informaciokat kapott... es itt van a kutya elesve es szomoru hogy ezzel senki nem foglalkozik, hogy mit is kommunikaltak a bankok...

A stilus, ahogy emberekrol irsz, csak teged minosit, gondolom te igy eled az eleted... szived jogod...

viszlat,
Ideje lenne számot vetni, hogy hányan nyerészkednek a nehéz helyzetbe jutott hitelesek maradék vagyonán. S a helyzet az, hogy ezúttal nem a bankokra, hitelintézetekre, hitelközvetítőkre gondolunk. Az ő esetükben erősen él az ellenségkép, hiszen ők azok a szolgáltatók, akik "jól…..
Akárhogy is nézzük, a svájci frank alapú lakáshitelek többségének a THM-je 6 és 8 százalék között mozog. Az euró hitelek THM-je valahol 8 százalék körül kezdődik, forintalapú piaci lakáshitel pedig nemigen létezik 10 százalékos TMH alatt, de még 11 százalék alatt is…..
Úgy tűnik, maga a Fővezér is személyes kudarcnak érzi, hogy a 450 ezer érintett devizahiteles nagy része magasról  szarik a megsegítésükre kitalált árfolyamgát konstrukcióra. Akárhogy erőlködnek a bankok és a kormány közösen, az érintettek csak nem akarják vállalni az…..
Ixos 2012.12.11 13:14:36
@Stenonis: @fagyospityóka: ja, egeszen jovo 1-2 ev mulvaig, amikor az arfolyam atlepi a 240-et, es ki tudja hol all meg, a trendbol kiindulva nem fog megallni itt...akkor mit fogsz mondani, jo uzletet csinaltal? es meg ki se tudsz szallni belole, mert a toke mar ugy elszallt, hogy eselyed sem lesz vegtorleszteni...

hiteltortenet.blog.hu/2012/05/26/a_kockazatokrol
Az előző posztot folytatva megpróbálom összeszedni (a teljesség igénye nélkül), hogy népiesen szólva, hol lóg ki a lóláb, vagyis mely pontok azok, amelyek kérdéseket vetnek fel egy devizában nyilvántartott hitellel kapcsolatban. Több fórumon is élénk vita zajlik erről,…..
Bankot alapít az állam. Nem akármilyet, nem holmi hagyományos, székházas, fiókos bankot, hanem modernet, az internet világába illőt, úgynevezett webbankot. A bank alaptőkéjét, amelyet hat milliárd forintra taksálnak, felerészben az állam biztosítja, másik felét pedig…..
Ixos 2012.12.05 11:18:35
@Tűnődő: Nem igazan fizetokepe devizahitelesek? A devizahitelesek nagy resze fizet mint a katonatiszt, kozben meg feltartott kezzel all a kivegzoosztag elott, a teljes arfolyamkockazattal a feje felett. Erre kell megoldas!
Ahogy gondolom mások is, akik érintve vannak az évszázad átverésében, rengeteget gondolkodom arról, hogy mi is a megoldás, mit kellene tenni, hogy kikerüljek ebből a hitelcsapdából. Rengeteg fórumon olvasom, hallom, hogy az egyetlen megoldás a per, hiszen ezek a hitelek…..
Róna Péter levele Schiffer Andráshoz. Kelt: 2012. november 27.-én „Kedves András! Kérésedre az alábbiakban részletezem az Ökopolisz Alapítvány kuratóriumi tagságáról és társelnöki tisztségéről történt lemondásom okát.Immár évek óta küzdök azzal az érzéssel, hogy…..
A frissen létrejött Együtt 2014 mozgalom nyilvánvalóvá tette, hogy működésének sikertelenségét jelentené, ha az MSZP-vel nem sikerülne megegyeznie a részvételről. Ráadásul mindkét szereplő hangsúlyozta, hogy csak a programalapú együttműködésben hisz. Nos, eddig csak az…..
Docublog Üdvözlünk a blog.hu-n! 2012.10.11 21:37:13
Itt nemsokára az első bejegyzés lesz olvasható...
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Ixos 2012.09.20 09:11:15
@Koshinae: tudatlan troll. mielott frocsogsz itt agyba, fobe, olvasgassal, hogy pontosan mi is az a "devizaban nyilvantartott hitel". Nem devizahitel, hanem devizaban nyilvantartott hitel...
Ixos 2012.09.20 09:25:06
@Koshinae: nagyon jo okfejtes. csakhogy azt is fuzzuk hozza, hogy a bankok azt mondtak, hogy ne aggodjon, a polc max 10-15%-al lesz magasabb, nyugodtan vallalja el az allast, tobb teljesen valoszinutlen, sot, meg chartokat is mutattak, hogy nezze az elmult 5-6 evben, max 5-10% elmozdulas volt, semmi veszely. az elmult 40 ev chartjat elfelejtettek mutogatni>

hiteltortenet.blog.hu/2012/05/26/a_kockazatokrol
GFG Blog Az ostromlott erőd 2012.08.30 09:21:18
„Az leszek, amivé ti tesztek, / ellenségeim, ti neveltek!” (Szabó Lőrinc: Ellenségeimhez)   Van egy lelkiállapot. A jobboldali politikai közösség mind a mai napig úgy viselkedik, mintha ostromlott erőd lenne. Részben ez magyarázza, hogy ha a jobboldal…..
Ixos 2012.08.30 10:53:31
@Wolff: es mit nevezel te itthon "extrem magas" jovedelemnek? jo lenne mar ha vegre valaki, aki szidja az egykulcsost, leirna, hogy ha nem az, akkor mi? milyen adokulcs?
A múlt hét csütörtöki VMSZ-hepaj és az előzetes regisztráció bejelentése finoman szólva is felzaklattak. Mégis mi ez?! A miniszterelnök büntetlenül azt állíthatja rólam, barátaimról és minden magyar emberről, hogy csak erőből értünk? És még meg is szabná, mennyivel a…..
Ixos 2012.07.31 09:29:48
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A stílus maga az ember... Gratulálok! A családod biztos nagyon büszke rád...
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Erősen vitatható, hogy a választópolgárok között az MSZP támogatottsága tényleg beérte-e már a Fideszét, ahogy azt például Mesterházy Attila állítja. Nem meglepő módon az interpretációiban legendásan erős intézet gyorsan jelezte is: „az olló zárulása azonban csak…..
Ixos 2012.06.28 16:33:55
@tede: dehogy utalod te svájcba, ehhez svájcnak semmi köze...a a spekuláns bankod húz le, de durván
Június 8.-án, azaz pontosan 13 napja indult útjára a felmérés, amelyre 95 válasz érkezett. Köszönöm minden válaszadónak, hogy vette a fáradtságot és válaszolt. Nagyon érdekes eredmény született.  Tehát a válaszadók 80%-a szerint van esély győzelemre egy bank ellen…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Ixos 2012.06.20 15:41:45
Ixos 2012.06.20 16:08:46
@Reaper Man: de persze te, a bölcsek királya mindig is tudtad mi a megoldás. na mesélj, milyen adórendszer lenne üdvös számodra, mond mi a megoldás, hadd igyuk szavaid, hogy mi is megvilágosodjunk végre.
Ixos 2012.06.20 16:17:56
@Reaper Man: Köszönjük az okfejtést, de még mindig nem derült ki, hogy akkor mégis milyen adórendszer lenne üdvös. Mert erről soha senki nem beszél. Hozzuk vissza a 36%os kulcsot kb az átlagbérnél, ahogy volt régen? Régen minden jobb volt?
Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool...