Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Színes Géza

0 bejegyzést írt és 498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét legfurcsább interjúja az Azonnali.hu-n látott napvilágot. A portál két munkatársa, Bakó Bea és Hutter Marianna kereste meg a volt budapesti főpolgármestert. Beszélgetésük nyúlt, mint a rétestészta, és egyre ingerültebben fogalmaztak. A két újságíró azt firtatta például, hogy amikor még…..
Elveszíti népszerűségét Dánia a határátkelők körében – derült ki egy friss felmérésből, mely szerint a tavalyi év utolsó 9 hónapjában megállt az uniós állampolgárok bevándorlása az országba...
Hongkong, Tokió vagy éppen a svájci nagyvárosok kapcsán az ember nem nagyon lepődik meg, ha kiderül, hogy azok a legdrágábbak között vannak, tehát ilyen helyekre csak akkor költözik az ember, ha van ehhez mérten megfelelő bevétele is. A Mercer most megjelent szokásos éves listáján azonban akadnak…..
Színes Géza 2020.06.11 19:42:59
  Ha tetszett a video vagy a cikk és még szeretnél hasonlókat látni, akkor támogasd munkásságomat egy feliratkozással!     Eredeti szöveg (kisebb módosításokkal):   Mélyen tisztelt lányok és srácok, üdvözöllek titeket!   Bizonyára ti is láttatok már nem is egy olyan filmet, ami felkavaró…..
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
Színes Géza 2020.03.02 08:13:12
@Zabalint: az ingatlanosok többsége úgy tud megbízást szerezni, hogy felhívja az ingatlan.com-on hirdetőket.
A hirdetők 99%-a beklikkeli az ingatlanosok ne keressenek rubrikát.
Mégis, nagy számban be lehet kötni őket.
Annak érdemes elhajtani az ingatlanosokat, aki képes egy értelmes hirdetési szöveget megírni, normális fényképeket készíteni, ismeri a jog vonatkozó részét és tudja kezelni a hirdetési felületeket. Ugye ez nem a többség.
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
Mennyit kérjek? Örök kérdés, és sokan abban látják a feloldását, hogy a munkáltató írja bele az álláshirdetésbe, mennyit szeretne fizetni. Én ezt a munkavállalók szempontjából nem tartom jó megoldásnak, ki lehetne fejteni, hosszabban is, miért nem, de röviden: elveszi a tárgyalás lehetőségét, és…..
Péntekre lett teljesen biztos, hogy a XIII. kerületben megrepedt az ellenzéki összefogás, és Kerpel-Fronius Gábor megüresedett helye nyitotta meg ezt a viszálykodást. Ugye, maga a képviselő főpolgármester-helyettesi pozíciót kapott, de ez összeférhetetlen a képviselői poszttal, ezért lemondott, és…..
Színes Géza 2019.12.30 14:11:06
A vagyonadó népszerűsége jelentősen megnőtt az utóbbi időben a demokrata politikusok körében. Többek között Bernie Sanders és Elizabeth Warren kampányában is hangsúlyos gazdaságpolitikai elemként jelenik meg, mintegy megoldási lehetőségként az extrém vagyoni különbségek korrigálására. Miért vált…..
Sok külföldön élő, kisgyerekes magyar határátkelő számára jelenthet fejtörést az, ami Zsófiéknál is nagy kérdőjel volt a hazaköltözés kapcsán: visszahozni a gyereket a magyar oktatási rendszerbe. Ők végül hazaköltöztek – vajon milyen tapasztalatokat szereztek? Hazaköltözél vagy fontolgatod?…..
A kérdésre igennel válaszolt két portál, a világnézetileg elkötelezett PestiSrácok.hu és a Mérce.hu. Bár a politikai élet két ellenkező oldalán vannak, nagyjából ugyanazt kifogásolták. A munkatársaik összeszámolták, hogy a Józsefváros című önkormányzati lap december 4-i számában hány fényképe jelent…..
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Kétségtelen, hogy az összeállt ellenzék polgármesteri szinten kritikus helyen tudta megtaposni a narancsgépezetet, de ez nem ment véráldozat nélkül. Na, nem mintha annyira bánnánk ezt a véráldozatot. Nagyon úgy fest, hogy a NER összeomlásával együtt egy másik konglomerátum is pusztulni fog, ez pedig…..
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Ha a közismert interjúalanyt egyetlen jelzővel kéne jellemezni, azt írnám róla, hogy pikírt. Csípős, éles, harapós, maró, sértő, szúrós, undok. Nehéz eldönteni, vajon a rokon értelmű szavak közül melyik illik hozzá, de az a benyomásom, hogy a budapesti főpolgármester úgy tekint az újságírókra,…..
Több van benne Tudom én, hogy a szezon kényszerítő ereje, s nem cinikus döntés hozta úgy, hogy az Ónodi Eszterrel készült ásványvízkampányt júliusra, a műanyagmentes hónapra időzítették. Az ásványvíz-lobbi Istent-Földet-környezetvédelmet ugyan nem ismer, de az ember vágyaival annál inkább…..
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Bár Magyarországról már évekkel ezelőtt kivonult az Uber, külföldön kerülhet olyan helyzetbe az ember, amikor taxi helyett fuvarmegosztó cégek szolgáltatásait veszi igénybe. Az Uber és a Lyft sofőrjei adtak tanácsot az utasoknak...
Használtan okostelefont venni jóval olcsóbb lehet, mint újonnan. Vagy mégsem? A kérdésre tiszta lesz a válasz, ha egy kicsit belenézünk a számokba. A logika még ma is egyébként érvényes, tehát jó választásnak tűnik újonnan vásárolni valamilyen terméket (nem csak okostelefont), mivel valószínűleg…..
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
Színes Géza 2019.02.24 17:46:47