Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyutyu1

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A káromkodásrekordot egy óra alatt 113 trágár kifejezés elhangzásával a Való Világ 8 szeptember 20-i adása tartja derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Való Világ barométeréből...
tyutyu1 2016.11.22 00:05:13
@0.5 bit:
Mi a lof@sznak ugat a mediahatosag, a musor este 10 utan megy.... inkabb arra legyen gondjuk hogy a 16 even aluliak miert nem alszanak abban az idöben ? ? ?
Ha az öt nap mérlegét nézem, 100 ezer forintot is meghaladja, amit ott hagytunk, csupán azért, hogy a feleségem azt kapja, ami egyébként a több tíz éve fizetett tb után amúgy is járt volna neki. Tisztelt Praxis!   A nyár alapvetően a pihenés, kikapcsolódás időszaka lenne, nekünk sajnos kórházi…..
Miért nincs rend ma a világban? Hogyan lehet helyreállítani Amerika és Európa biztonságát? Donald Trump szerint Obama és Clnton öröksége: halál, pusztulás és gyengeség, de ő rendet teremtene otthon és külföldön. Külpolitikai programját Orbán Viktor is idézte tusványosi beszédében. Hallgassa meg…..
tyutyu1 2016.07.27 16:21:37
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:
Azert azon csodalkozom hogy SENKI idaig nem kerte szamon Kunhalmin mikor azzal vadolta a Fideszt hogy riogat a kepzeletbeli menekulthullammal es ugyan miert fel a kormany par menekulttöl... Ez a nember miert nem kert bocsanatot a kijelenteseiert ? Persze mert olyan vastag bör van a pofajukon mint a rinoceroszbör...es ezek akarnak ujra kormanyozni ? ? ? Lof@szt mama ! ! !
Harmincz Rita Ki ne tartana attól, hogy át fogják verni, vagy adott esetben megtámadják, ha utazik. Ázsiában különösen érdemes erre figyelni, még Balin is. Összegyűjtöttem nektek azokat az átveréseket, vagy helyzeteket, amire Indonézia ezen szigetén érdemes figyelni. Ha ezen kívül te tapasztaltál…..
tyutyu1 2016.02.02 20:00:44
@csak egy néző:
Gratula. Neked mindenröl csak Orban jut eszedbe ? ? ? Hatalmas tudas lehet a birtokodban... csukott szajjal böfögni is tudsz ? ? ? es hugyozni meg sört inni egyidejuleg ? ? ?...na latod...
A mezítelen emberi test ábrázolását évszázadokon át a képzőművészet legtöbb tehetséget igénylő, legnehezebb feladatai közt tartották számon. A tehetség biztos jelének számított, ha egy művész elfogadható (elfogadott) aktot rajzolt vagy festett. Valóságos…..
tyutyu1 2016.01.31 22:50:27
Már régebben is megénekeltük a legextrémebb sörneveket, de kifogyhatatlan a sörgyártók tárháza, ha hülyeségről van szó. Lássuk, milyen idióta nevekkel anyakönyveztek le söröket, ami közül egyébként némelyik még menő címkével is rendelkezik. 10. Blithering Idiot - "Hülye idióta" - 11.1% A sör…..
Lehetne sajnálni Jakupcsek Gabriellát, de nem sajnálom. Sándor Erzsi véleményével értek egyet, aki ezt írja: „egyetlen könnyem sincs Jakupcsek felbontott exkluzív szerződése miatt. Ő az MTVA-ba szerződött azokhoz, akik most végkielégítéssel kifizetik és visszafoglalkoztatják…..
tyutyu1 2015.12.26 12:26:20
@Hóhér az utolsó barátod:

Neked meg mi bajod velem ? ? ?
tyutyu1 2015.12.26 12:30:03
@belekotty:

Latom hogy nagyon ingerult vagy..talan a Jezuska nem hozott neked amit szerettel volna?
Ha meg ideges vagy igyal vizet es ha nagyon ideges vagy akkor igyal sok vizet...
tyutyu1 2015.12.26 18:49:27
@Hóhér az utolsó barátod:

" imádnivaló, ahogy a takonygerincedet reklámozod"
"a tahóságod és a gerinctelenséged, hogy még a nikked sem mered vállalni"

Elnezest, erti valaki hogy ez a retardalt , kiteritett, budös bunko gyöker mit akar mondani, közölni velem ? ? ? Mert sajnos en nem vagyok kepben.... Hol kapcsolodik ez a Jakupcsek beirashoz ?

Mielött hazamesz mosd ki a szadat es szepen köszönjel otthon a csaladnak...

De azert Neked is Kellemes Unnepeket (ha neked ez a kellemes amikor ilyeneket irsz...).
Kritizátor Szérum premierkritika 2015.12.24 17:00:00
Esküszöm, szeretni akartam ezt a sorozatot! Mit tudunk róla? A Szérum (Stone in the River) egy külföldi piacra szánt, nyolc részes sorozat. Az alap sztori szerint 1986-ban a csernobili katasztrófa alatt egy hajó eltűnik a semmiben egy csomó emberrel a fedélzetén, aztán napjainkban egy gyógyszercég…..
tyutyu1 2015.12.25 16:43:04
@Mikro:

Köszi a valaszt. Lehet hogy az altalad leirt csere-bere modon kerulnek hozzank a delutani kulföldi szappanoperak is es ezt a sorozatot is annak szantak...
Van egy nagyon sikeres autóbérlős cég Európában, Goldcar a neve. Az elmúlt években akárhányszor utaztunk olyan területre, ahol ez a vállalkozás jelen volt, mindig a legolcsóbbnak jött ki az ár-összehasonlításban. Többször béreltünk náluk, de a számla valahogy mindig sokkal…..
A kék virágos kábelszolgáltató ismeri a szegény embert még az ág is húzza mondást, és egyszerűen nem akar a magyar néplélek évszázadok alatt leszűrt és kikristályosított tapasztalatával szembemenni - más magyarázatot nehéz találni a rendőrségi papírral alátámasztott…..
A tömegközlekedés minden nagyvárosban kulcsfontosságú kérdés, de viszonylag ritkán látjuk, hogyan is telik az azt működtetők egy napja. A mai poszt több szempontból is kakukktojás a blog történetében, hiszen a magyar fővárosban játszódik, ugyanakkor olyasvalaki írta, aki élt…..
tyutyu1 2015.12.17 19:56:34
@Golf2:
melyik bolygón élnek? A bolygó neve fidesz és sajnos még nem imbolygó.

Latod, ezert mar erdemes volt ma is felkelned...de hogy jön ide a Fidesz ? ? ? Ja persze, Fleto idejeben minden olyan tökeletes volt...
Gábor szerintem tipikusan csak nálunk előforduló esetről van szó, szerintem nem. A cégek ilyenkor általában az ÁSZF-re mutatnak (jelen esetben a 4-es pontra), mi pedig egy korábbi posztunkra. Kedves Homár!   A következő tipikusan csak nalunk előfordulható esettel és…..
Hello Magyarok! Furcsa svédségek 2015.11.27 08:31:11
Szabó Vivien Kevés olyan ember van a Földön, aki nálam elfogultabban szemlélné a svédeket. Valóban azt gondolom, hogy összességében jóindulatú és vicces népről beszélhetünk, de azért fel tudok sorolni pár olyan apróságot, amitől még az én liberális és elfogadó lelkem is összezavarodik. Jöjjenek…..