Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walakicsike

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus Hamis a Bika 2012.01.27 20:39:00
 Zajlanak az események a magyar modellvasutas életben, a hétvégén valóságos háború zajlott az index-en. Többé-kevésbé én is nyomon követtem, sajnos egy csomó hozzászólást kimoderáltak, szombaton pedig a Pályamester nevű moderátor rövid úton lezárta a témát,…..
Walakicsike 2012.01.31 14:06:24
@Aki Másnak: "Aki másnak" a cerkáját veri,hát ne csodálkozzon "az Maga" is cumizza le :))))))))))))))))
Walakicsike 2012.01.31 18:30:02
@nem tudom hogyan történt: Én tudom hogyan történt,a kis gyökér fajbesorolású élőlény megszólalt a második hozzászólásával egy új FIKA NICKKEL ---> hát be is mutatkozott hogy nem új versenyző hanem a régi kisféreg :))))
Walakicsike 2012.01.31 20:03:46
@vasutaskritikus:
Ha már valakinek a párját fogod akkor azért nézd meg hogy kivel említteted egy napon magadat :)
Egy érdekes dolgot találtam:2010.04.08-án mutatták be a Széchenyi Taurus a Loc&More munkáját---de a céget 2010.04.16-án alapították(nem csak bejegyezték) nem hibázik pár napocska????
És a törvények szerint amíg nem létezik egy cég(vagyis nincs megalapítva) addig nem kaphat ,nem is teljesíthet és nem is adhat megbízást!akkor hogy készült el hivatalosan a Széchenyi mozdony?
Most akkor hogy is van ez?
Ja és EZ a Cégközlönyben van leírva az alapítás dátuma is :)
Aki nem hiszi az járjon utána :) és ez nem az esti mese :)
Ja és még valami a dátumról--Copyright Cégközlöny :)
  Orbán te cigány egy bölcs dakota mondta: „Pintért és Bakondit húzd a faszodra!! Második adag. ..
Walakicsike 2011.05.07 18:48:02
@p.soelmo:Apropó "Széll Kálmán" lehet hogy a magyar történelem alakja,de akkor is "ki a CERKA az a Széll Kálmán???" Miért kell átnevezni a Moszkva teret?????????
Elvileg kiadás csökkentés van!!!!!!!!!!Mi ez a nagy hajcihő????????Szerintem húzzanak a BÚSBA a Széll Kálmán tervükkel---tőle nem kapok előbb munkahelyet,holott érdekes módon mindig megfelelek a leírt elvárásoknak--de csesznek visszajelezni.
A 6 hónapos próbaidővel is csak a dolgozók kihasználása fog erősödni!!!!
Itt nem volt 1989-ben rendszerváltás!!!!!!!!!!!!!!!
A volt szoci országokban a politikusokat akik a "régi" rendszerben voltak eltiltották 20 évre a közélettől!!!!!
Meg is lehet nézni hogy hol járnak hozzánk képest.
Itt csak eltöröltek az MSZMP-ből egy M betűt és csak a nevek változtak az emberek nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az összes ígérgető mocskot( párttól függetlenül) le kéne darálni azon a darálón ami a parlament alatt van( a komcsik használták) és a dunába darálta a halaknak akiket eltüntettek.
Egyik párt se tud újat,az LMP(új SZDSZ) is csak álcát váltott!!!!
Walakicsike 2011.05.08 13:04:35
@Billy the kid: Úgy oszlattam volna hogy a hajléktalan randalírozót pénzelő Pinokkió-t kifüstöltem volna a villájából---mert ahogy a mostani cigány lázadás égetett zászlós lázítás volt---úgy a napokig tartó rongálás is tömegek elleni utálat keltés volt,mert volt riport hogy bevallották hogy pénzelték őket.
Mondjuk volt miből pénzelni,csak azt nem értem hogy miért nincs még karperece a pinokkiónak és a liba tolvajnak?
Ez egy vicc hogy 1Ft-ért vállalja valaki a miniszterelnökséget:)))))))))))
Persze mert mellette loptak,csaltak,hazudtak---miért is??
De itt már nem is a párállás a lényeg,hanem a sok ígérgetés......
Amúgy meg miért nem tüntettek a választások előtt 1 évvel korábbi időpontokban?????????????????
Mert ez is lázítás,mert a női nemi szervszájú mszp vajda nem tud megülni a seggén amiben a rohadt arcképváltású rohadó kormány férgei mozgolódnak.
Magyar országon akkor lesz rendszer váltás ha a politikából a tolvajokat kiirtják.Az pedig a külföldi mintánál is megvolt hogy az ominózus 1989 előtti politikusokat el kell tiltani a közélettől---meg is lehet nézni ahol ez megvolt,hogy hol vannak hozzánk képest lásd Románia,Lengyel ország,Cseh ország,Szlovákia és Szlovénia.
Érdekesssssss
Miért nem nézik meg belüről az ÁVO-s húsdarálót :)
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Walakicsike 2011.05.06 08:00:26
@TH: egyébként ha "frusztrált" vagyok akkor az miért van????
Mert már engem is fenyegettek cigányok igazából a saját bűnük elkövetése miatti szégyenből talán.
Mert a bűneik nem voltak mások mint garázdaság és testi bántalmazás ami jellemző szinte mindre és 600 éve.
Ha meg a törvény elé kéne állniuk és tehetik akkor fenyegetik az embert hogy " elvágom a torkodat..."
Egy kicsit el kéne gondolkodni hogy a cigányok miért nem raknak rendet maguk között és nem közösítik ki a csőcseléket????
Akkor nem volna ilyen a cigányság egészét megpecsételő elítélés!
De mivel a faji összetartás erősebb mint az erkölcsi--így ne csodálkozzanak hogy az erkölcs közösíti ki egységesen mindet!
De ezt nem fogják fel---mert nincs mivel---őket nem a logika és az összeférhetőség népekkel vezérli---hanem az ösztön.
Olyanok azóta amióta eljöttek Indiából mint a vérre menő kakasok akik sokat nézték a "Hegylakó c. filmeket - Csak egy maradhat.....",mert egymást is ritkítják.
Nem tudnak egymással sem igazán megélni,de a fajuk védelméért ha idegen néppel van affér akkor hazudnak,terrorizálnak.....
Ez nem európai civilizált viselkedés--mit keresnek még szabadon?
Érdekesen a franciák kiállnak a civilizált viselkedés mellett---ha nem tud egy nép úgy viselkedni,élni és beilleszkedni mint a helyi társadalom akkor nincs helye abban az országban.
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
Walakicsike 2011.04.30 01:04:52
@elBandy: Az a baj hogy mit várunk tőlük ha 600 év alatt nem tudtak szocializálódni?????????????????
A franciák megmondták--ha egy külföldi oda megy hozzájuk lakni akkor éljen úgy mint ők és illeszkedjék be!!Ha nem akkor mehet vissza oda ahonnan jött :))))))))
Ha cigányok nem képesek a rendre,tisztaságra és az együttélés szabályai betartására akkor mit keresnek itt???
A tatárjárás után a betelepített népek érdekes módon beilleszkedtek és nincs velük semmi affér.Mikor volt a jászokkal,a szászokkal,a tótokkal,a besenyőkkel ilyen civakodás és ilyen csordatúráztatás Csillebércre???????????
Olyan érdekes hogy a cigányok sehol nem tudnak beilleszkedni egy országban sem--milyen nagy hűhóval mentek Kanadába és milyen furcsa visszafelé valamiért fizették a jegyüket csak hagyják el az országot.
Nem volna itt baj velük--a Csehek megoldották a problémát---egyszerűen nagy falak mögé zárták a kis városrészüket és nincs ilyen hepaj!!!!!!
Hát megmondom mit ír a Fáma:
-"A cigányok. Az indiai eredetű cigányság a XV-XVI. században kezdett tömegesen bevándorolni hazánkba. Zsigmond király engedélyezte átvonulásukat az országon. Többnyire karavánokba verődve kóboroltak. Hazánkban először egy 1489-es oklevél említ zenével foglalkozó cigányokat, mégpedig Beatrix királyné zenész cigányait. A török időkben a törököket szolgálták vasművesekként, zenészként, tűzmesterként, fegyverkovácsként vagy borbélyként. A török hadsereg utáni "dúlásokat" ők végezték. A kóborló cigányokat Mária Terézia rendelettel próbálta letelepíteni és megrendszabályozni.
A franciák és a csehek megtehetik hogy rendet gyakorolnak fölöttük---nálunk minden hazátlannak több becsülete és joga van mindenhez mint aki itt él?
Fontos kihangsúlyozandó---600 év alatt nem tudtak beilleszkedni,ami nem megy azt nem kell erőltetni!!!!!!!!!!!!
Ha meg a törökök talpnyalói voltak és fosztogatták a török vonulás után az országot,akkor most mit várnak ha semmit nem változott a nagy része?
Most is a 90%-a lop,csal,hazudik és rabol meg késel.
A saját hazánkban vagyunk,muszáj elviselni hogy kétszínű,hívatlan,magukat itt felejtő élősködők tartsanak félelembe???????????Mert szerintem ha a cigány a magyar lakta részekre megy akkor nem kell félnie---de ha a magyar megy a cigány dzsumbujba akkor fél hogy kirabolják vagy ami sikerül.....
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..
Walakicsike 2011.04.29 21:57:17
@mityu: Na igen hol látott már cigány affért ahol a fehérek voltak többen?????????
Olaszliszkán is csak akkor voltak bátrak ha többen voltak és rugdosni tudtak csak mint az állatok----nem kéne csodálkozni hogy a bélyeg minél erősebb rajtuk,a Kozma gyilkosságnál is csak csordában nem félnek!!!!!!!!!!!!!!!
Ha emberként élnének akkor emberként bánnának velük,de egyenlőre a csordához hasonlóan élnek!!!Milyen érdekes amit már a törökök idején is tettek"amikor a török felforgatta az az országot ők meg "dúlásokat" végeszték utánnuk"--raboltak,fosztogattak---most sincs másként .....
Ha nem tudnak változ évszázadokon át,akkor miylen elbánásra számítanak?
Walakicsike 2011.04.30 00:07:29
@Alfőmérnök: Milyen avatarja???
Inkább jó kis szappanos zivatarja---az jönne rájuk aztán kimosná a mocsokból őket,talán a mocskos lelkivilágukat is kimosná.
De nem csak a szappant utálják,hanem a vizet is.
Az a baj hogy semmiben nem tudnak jó példát mutatni a magyarnak---max. az összetartásban,de hát a falkát az ösztön tartja össze.
  Tizenhárom évvel ezelőtt Nagy-Britannia, Észak-Írország és Írország képviselői aláírták a Nagypénteki Egyezményt, amely több évtizedes/évszázados etnikai feszültség és polgárháborúzás után pontot tett az észak-ír konfliktusra. Egy-egy robbantás azóta is…..
Walakicsike 2011.04.28 16:33:24
@Celeb Rita: Üdvözöllek!
"Cigányok nem lopnak sose, tiszták, nem kergettek senkit öngyilkosságba nem slumosították el a falut. " ezt Te tapasztaltad??????
Mert ha igen akkor az RTL8-at nézed---hát valahogy én még nem láttam sok cigányt aki szerette volna a vizet :)))) ja értem az öntisztulást jobban szereti--víztakarékos--csak közben olyan nyavajái vannak hogy olyanokat tenyésztenek ki amire még az orvosok is lesnek.Én dolgoztam biztonsági operátorként újpesti nagyon nagy boltban hát amit ott műveltek a felvételeken a cigók a piasoron hát lepkehálóval kellett volna összeszedni őket.
Öngyilkosságba nem kergettek senkit,mert inkább megkéselték biztosra menve mint pár hónapja kőbányán a 14 éves suhancot--21 késszúrás már biztos halál volt.
Nem értem hogy miért az egyetlen nép aki nem tudott beépülni a magyarok közé a tatárjárás utáni népek betelepítése óta????
Ki hallotta hogy a lincselő,rabló,tolvaj és mocskot kedvelő nép bármelyik is-szerintem tótok,kunok,besenyők,jászok,szászok és még ki tudja hány nép olvadt be a magyar társadalomba---de a cigóknak valahogy nem sikerül.
Miért???????????????
Mert ahogy francia országban aki nem tudja a helyi népek életstílusát felvenni és elkülönül azoknak nincs helyük ott.
Ha a cigók nem tudnak beilleszkedni hát húzzanak vissza a Gangeszhez.volt 600évűk nekik hogy meghonosodjanak-de nagyon nem sikerült!!!!!!!!!!!A többi népnek hogy a fenébe sikerült???????????????
Walakicsike 2011.04.28 18:16:40
Na tessék meg van az éjszakai cigány hepaj oka: amikor egy ittas magyar "pislant" a romák utcájában akkor lehet pattogniuk a tisztaságra,de amikor ahol dolgoztam használt autókereskedésben és a a cigány asszony az autók között a murvában kapart egy gödröt és belevégezte a nagy meg a kisdolgát és utána mint a macska betemette azért ne merjen nekik szólni?????????????????????????
Milyen érdekes hogy utálják a vizet---hát nincs is WassaerCloset-juk--hanem budijuk amiből terjed a Hepatitis variációit tenyésztik és terjesztik!!!
Megtaláltam hogy kerültek ide a cigányok---hát jöttek azok nem kelett őket hívni és még hogy nem kártékonyak a törökök vonulása után dúlták a magyarok házait!!!
"- A cigányok. Az indiai eredetű cigányság a XV-XVI. században kezdett tömegesen bevándorolni hazánkba. Zsigmond király engedélyezte átvonulásukat az országon. Többnyire karavánokba verődve kóboroltak. Hazánkban először egy 1489-es oklevél említ zenével foglalkozó cigányokat, mégpedig Beatrix királyné zenész cigányait. A török időkben a törököket szolgálták vasművesekként, zenészként, tűzmesterként, fegyverkovácsként vagy borbélyként. A török hasereg utáni "dúlásokat" ők végezték. A kóborló cigányokat Mária Terézia rendelettel próbálta letelepíteni és megrendszabályozni."
ár akkor meg akarták őket rendszabályozni,de 600 éve nem sikerült és ugyanúgy élnek amikor a török felforgatta az az országot ők meg "dúltak"--raboltak,fosztogattak---most sincs másként .....
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..