Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fernandez Marquez

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VV Oki Ogre és a punk 2012.12.02 21:19:15
Ogre azt mondta, hogy kibaszott fasza buli lesz, lezúzunk pár konformistát, meg pogózunk egy nagyot, meg bebaszunk, és lehányunk/lehugyozunk a stégről, lehet a rendőr is elvisz éjszakára. Mondjuk, eddig a fasz sem gondolta volna róla, hogy akár csak a közelébe megy egy punk bulinak,…..
VV Oki Meccs 2012.04.26 20:04:00
A fociban elsősorban az a jó, hogy nyugodtan kieresztheted a gőzt. Mármint, a nézésében. Mert ugye, a pályán felbaszni a havert, hogy roppanjon a térde, na az annyira azért nem vicces, vagyis de, csak utána kell menni látogatni a kórházba, meg vinni kell neki a sört, az meg macerás,…..
VV Oki Hírnév 2012.03.23 16:56:00
Kovács egy tökéletes úriember volt. Lófasz sem tudta, hogy mit keres ez a csávó a füstös kocsmában, de szerintem más nem állt már vele szóba, itt meg ugye borzasztóan toleráns népség van, amíg fizetsz egy fröccsöt, meghallgatjuk azt is tőled, ahogy levezeted, hogy a Pitagorasz…..
VV Oki Dobáljunk buzikat! 2012.03.14 09:20:00
Ogre látta egy másik autó hátsó szélvédője előtt, hogy kint volt két bokszkesztyű, tehát neki nyilván azonnal oda kellett baszni két kurva nagy súlyzót a saját szakadt verdájába is, mert lássa már a világ, hogy ő meg erre gerjed. Azt nem mondhatom, hogy erre veri, mert a sok…..
VV Oki Zenegyár 2012.03.08 18:51:00
Kezdem rohadtul unni ezeket a kellemesen butító, kurvára nem népművelő, meg egyébként is erőst maunikás tehetségkutatónak abszolúte nem nevezhető válogatásokat. Kicsit olyanok ezek, mint a szépségverseny, amiről mindenki tudja, hogy (nálunk) igazából lehetne "ki szop…..
Ez most komoly lesz. Tényleg. Szóval az van, hogy pontosan tudom, hogy telekúrták az agyatokat mindenféle zsibbasztó faszsággal, miszerint ebben a szakmában gennyesre keresheted magad, meg a legjobban fizetett munka, sőt, Ti művészek vagytok, akik alkottok és teljes megértéssel…..
VV Oki Új tévé 2012.02.23 08:52:00
 Mer érted, ülsz szépen a tanszéken, olvasod a könyveket, Ogre csendben szürcsölgeti a ponyvairodalmat, szidjuk a rendszert (csendesen, tudod, néha a padlóra köpünk), meg amúgy sajnáljuk magunkat meg a világot óránként 2.500 forintért (+ÁFA) szánkban az elektromos…..
VV Oki Lakberendezés 2012.02.14 15:44:00
Az sem utolsó ám, amikor jönnek hozzád mindenféle népek, hogy ők akkor most megmondják, hogy a kanapét azt tedd el kicsit jobbra, mert van alatta egy buzgár, vagy mi a faszom, a tévét meg fordítsd el a fal felé, mert amikor gyurcsók pénzmágiát csinál és mellétetted a tárcádat,…..
VV Oki Icu 2012.02.10 11:01:00
Ez most rövid lesz. Péntek is van, meg faszom írogat itt nektek bármit is. Csenevész amikor felszedte Icut, a következő beszélgetés zajlott le közöttük.- Kimegyünk? Nagy itt a zaj.- Kint esik az eső.- Nem baj, térdelhetsz a cipőmre.Szóval Csenevész egy igazi lovag; a női nem…..
VV Oki Ogre és a csajok - II 2012.02.08 09:12:00
Ez ilyen párkapcsolatos hét volt Ogrénak, ami úgy egyébként ritka, de valami front van, mert egymás után baszkodják ki egymást a csajok, meg a pasik a kocsma törzsvendégei közül, szóval Ogre nagyon faszán ki tudja bontakoztatni életbölcsességeit. Most egyébként Ica volt a soros,…..
VV Oki Ogre és a csajok 2012.02.07 09:10:00
A kocsma az a hely, ahol az ember éveket képes eltölteni mégsem kap érte diplomát, vagy valamilyen más papírt, pedig rendesen ragad rá életbölcselet, nem csak kosz, meg pia szag. Minap is támasztottuk a pultot páran az egyik ilyen tanszéken pár kocsmai fakírral, amikor bejött a…..
VV Oki Gyuri felel 2012.01.30 11:20:00
Volt a suliban egy másik osztálytársam nekem, a gyuri. Csak gyuri, nem nagybetűzök én annak a fasznak, mert nem érdemli meg. Na, ez a gyerek az igazgató (a csau) fia volt, meg is tehetett mindent, ha pedig azt mondta, hogy most testnevelés óra van, nem matek, akkor szóltak Melák tanár…..
VV Oki Megkeressük! 2011.11.25 07:53:00
Az van, hogy volt az oviban az a Viktorka nevű gyerek. Együtt játszodt az a kis csíra a nagyokkal a homokozóban, mert az ovi az olyan; a homokozó az egy ilyen központi hely. Fontos, hogy mekkora a várad, meg kik a szomszédos homokvárak, meg ilyen baromságok. Na, neki kicsi volt, az is…..
VV Oki NBA 2011.11.23 08:36:00
Hát, baszki, most úgy néz ki, nem lesz NBA. Amúgy leszarom az egészet, mert ki a tökömet érdekli az a pár langaléta, akik egy labdát dobálnak a (nekik) fejmagasságban lévő kör alakú izébe miközben lökdösődnek, meg kergetőznek, egymás farkát meg seggét fogdossák, meg…..
Olvasom itt a bősz felháborodásokat, hogy lett nekünk itten ez a szép ebadónak nevezett új fizetendő penzumunk, amit az állatvédelmi törvénybe foglalva szépen kivetettek ránk, mint új sarc. És, hogy ez természetesen mennyire gonosz, mert gonosz. Mert fizetni kell. És mert persze…..
A minap olvastam egy nagyon szívhez szóló írást. Nehéz lenne belekötni, de én mégis megteszem. Nem azért, mert ne lenne minden mondata igaz, hiszen az. Nem azért, mert ne értenék egyet az írással, mert egyetértek. Pusztán azért kötök bele, mert az ilyen írás pontosan a fentiek…..
Ha sikerült kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb kutyafajtát, már csak be kell szerezni egy megfelelő egyedet. Ezt sokan nem gondolják végig, egyszerűen keresnek egy újsághirdetést, vagy a google segítségével keresnek egy közeli kennelt, pedig nem biztos, hogy ez lenne a legjobb…..
Ennyi felvezető után logikus választásnak tűnik egy olyan témát elővenni, amely jól tükröz bizonyos devianciákat, amiket a természettől való elszakadás okozott. Ilyen a kutya tartás hatalmas problematikája. Mert ugye mindenkit érint valamilyen módon a kutyatartás, legyen az…..
Azzal a mondattal, amiben deklarálod, hogy Te bizony természetvédő vagy, önmagában nem lettél még az. Lehet ezt sokféleképpen csinálni, sok szinten. Néha elég, ha csak megosztasz egy felhívást, vagy olvasol és értesz. Ha hozzászólsz egy vitához, amiben mondjuk a kutyák nevelése…..
Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha ennyire természet, akkor miért másként? Nos, ezt nem lesz egyszerű elmagyarázni, de talán sikerül. Kezdjük el egy kicsit hátrébb. A világot megváltani egyetlen lépésben nem lehet. Nem lehet megmenteni az összes kivert kutyát, nem lehet…..
Ez ember, mint olyan állat, aki felülemelkedett a többi állaton semmiképpen sem uralkodója, hanem csak megbízott kezelőjeként tündökölhet a természettel kapcsolatban, ami nem csak előnyökkel, hanem felelősséggel is jár. Ezt a felelősséget lehet vakon (jelentsen az sötétséget,…..