Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teremtett lélek

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
Tetovált lányok Vice 2011.08.08 15:45:00
via fuckyeahgirlswithtats.tumblr(.com) ..
teremtett lélek 2011.08.10 22:02:27
Sajnos az eredeti képek kicsit eltűntek, úgyhogy most kibővített verzióval kárpótolok mindenkit.    + YouTube videó helyett videó a fotózásról:   Inked Magazine - Arabella Drummond from Thomas Hole on Vimeo...
teremtett lélek 2011.08.10 22:00:47
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
teremtett lélek 2011.07.26 10:09:52
@teremtett lélek: nem nem = szimpla nem, át ne bas..szam magam.
teremtett lélek 2011.07.26 10:20:48
teremtett lélek 2011.07.26 10:36:30
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: lennél egy minimálisabban konkrétabb a személyeskedés helyett. Offolok, és elviszem a témát, de itt most utoljára. A bejegyzés címe félrevezető, nem az én hibám, hogy köze sincs a tartalomhoz és a blog.hu látja benne a kattintásszámmal kapcsolatos fantáziát.
Aki vakon hiszi, hogy a Bibliát (sorry, de minden mű címe tulajdonnév) Isten körmölte le, az valóban tévedő vallásos. Ezzel kissé konstruktívabb vagyok a HITTNÉL. Mivel szerzetesek írtak meg több ezer történetet a niceai zsinatig, a domináns kódexmásolók akaratuk szerint módosíthattak a szövegen. Platónnal az az egyetlen baj, hogy politeista, és ezekkel a Zeuszos baszós-kardozós sztorikkal operál (mint Nietzhe). Azt nem tudom, kinek az eredeti gondolata a A gép forog, az alkotó pihen, de legalább lehetőségként számolni kéne vele. Én számolok azzal, hogy a mindig ezek a valláskárosultak beszólásnak talán értelme is van és a halál után kurva mindegy, mi van, főként semmi.
Én eredetek után kutatok és a végtelen, mint absztrakt fogalom természete után. Ebben némileg több konstruktivitást mutatok az ateizmuskárosultaknál. Nyitva hagyok ajtókat, de én is, ahogy te HISZED, a magam vélelmezését tartom kizárólag helyesnek. Viktor királyhoz közöm sincs és nem is lesz. Én végeztem, bocs.
A szólásszabadság védelmében foglalt állást az Emberi Jogok Európai Bírósága, mikor keddi ítéletében megállapította, hogy Uj Péter, az Index főszerkesztője nem követett el becsületsértést azzal, hogy egy cikkében szarnak minősítette a Tokaj Kereskedőház egy borát. A Népszabadságban 2008-ban…..
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
teremtett lélek 2011.05.30 21:08:46
Subba Botox baby 2011.05.12 21:44:00
Egy amerikai anya saját kezűleg botoxozza a nyolcéves kislánya arcát. Állítólag mindenki csinálja - nehogy már csak őt basztassák, és a gyermek kéri, mert RÁNCOS. Nagy a nyomás a gyermek-szépségversenyeken, most becsukom az internetet, és a kis időre a szememet is.  ..
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
teremtett lélek 2011.05.04 09:44:23
@szellőláb: Az én polgári ügyvédnőm története tipikus. Apu, nagyapu, dédapu ügyvéd/volt, nemrég meg kapott ajándékba egy praxist. Ez 1/1, nem reprezentatív, szerintem akkor is tipikus. A család még nevet is változtatott a 20. század legelején, egy jogi terminusra. A három dörzsölt generációt követi ma az igen eccerű hölgyike.
teremtett lélek 2011.05.04 16:21:43
@lárvalányhaj: Nem, ők Doktor Jogék.
teremtett lélek 2011.05.04 16:35:23
@lárvalányhaj: Illetve nemis, most néztem meg, mit is jelent, Doktor Törvényék. Lehet, hogy ugyanazokról beszélünk, nemtom. :)
hogyvolt VV4 - 4X137 2011.05.03 14:42:00
Elöljáróban szeretnék megnyugtatni mindenkit, én sem hiszem el, még mindig nem, hogy a Kazal tért vissza a Villába. Mint ahogy azt sem, hogy tudott megint ennyi vasalni való felhalmozódni, de ez évek óta a lovaglópálcám, kezdek arra gyanakodni, hogy éjszakánként osztódással…..
hogyvolt VV4 - 4X136 2011.05.02 18:11:00
Hirig van, elementáris felháborodás, sorstragédia, dráma, katasztrófa. A Kazal negyedik párbaján kiejtette Anikót és visszatért lelki társához a Villába. Fiaim összeomlottak, S. üzeni, hogy maga alatt van és varand sincs túl jól. Mondjuk én is megnéztem volna a saját fejemet,…..
hogyvolt VV4 - 4X131 és 4X132 2011.04.28 18:10:00
Nahhát mégiscsak a Kazal megy párbajozni, meg mertem volna esküdni, hogy Anikó Jerzsit hívja ki. Nem is ez nyugtalanított igazán, de ma reggelre meggyőztem magam arról, egyáltalán nem perverz és nem természetellenes dolog, hogy a Lilu derekát díszítő izéről egyből a kikötözős…..
teremtett lélek 2011.04.28 22:32:14
@Ronda Bözse: Az igénytelenség utoljára '68-ban NEM volt egyenlő a természetességgel.
Nézzük a jellemfejlődést.
Anikó bement a villába, mint egy átlagos, egyszerű, 21 éves rosszkislány. Ha nyer, ha veszít, egy 22 éves felnőtt nő lép ki az ajtón.

Éva bement a villába, mint egy 27 éves felnőtt nő. Ha nyer, ha veszít, egy "médiában akarok szerepelni mert az olyan egyéni és igazi érett életcél" nő lép ki az ajtón. Egy 14 éves.

Hol a rá szavazunk, mert kúrnánk vele vs. a rá szavazunk, mert ő nemi egyenlőség őszinte forradalmára?
teremtett lélek 2011.04.29 10:38:40
@Ronda Bözse: Csak még egy, a feminizmusról.
Való igaz, Anikó másoknak lelki sérelmet okozva is próbálta igénybe venni a vv társkeresési potenciáját. Ezt tekintheti egy férfi megbocsájtható, aranyos hibának, de tegyük fel, hogy kígyószerű jellemhiba.

Tagadható-e, hogy az általad feminista, nemi egyenlőségért hitelesen (haha!) harcoló Éva, öt hónapja nem kölcsönös, alárendeltségi függőségben él egy szexmániás lúzer férfival?
Én tanultam a feminizmusról és fajtáiról, de nekem Éva valahogy egyik kategóriába se passzol. Ha ő jelenti az őszinte, független, egyenlő nőt, akkor csak annyit mondok: Hajrá! :)
hogyvolt VV4 - 4X130 2011.04.26 15:00:00
Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét,…..
teremtett lélek 2011.04.27 19:29:34
@foxglove: Nálam Éva az utolsó helyről egyel előre lépett, helyet cserélt Alekosszal. Ezt nem gondoltam volna tegnap.
A fetrengős játék jó volt, rá szabták. :)
teremtett lélek 2011.04.27 19:48:09
@genevieve: Remélem a könnyen nedvesedő tinilányok is lassan átlátnak ezen az álarcon, azzal a tábora feleződik is. Kicsinyes vagyok, mert biztos komolyabban veszem ezt, mint kéne. De ez a figura aaakkora szar alak. :)
Két nagy projekt is fut a hétvégén majd a teljes közmédiában. Azt, hogy a Duna TV, az MTV és a Magyar Rádió is kiemelten foglalkozik majd a trónörökös esküvőjével, már megírtuk, de akkor még nem állt össze kép. Mármint hogy a non stop közszolgálati bulvárparádét…..
teremtett lélek 2011.04.27 07:22:33
@GGG77: Nem csak a pedofil ügyektől terhelt marginális szervezet emelte példaképéül II. János Pált.
Valami bajod van az is-is szerkesztési stratégiával? Most néztem az ajánlóban a királyi esküvő teljes ismertetését. Karolról nincs propaganda. Nem kötelező nézned az elmúlt 2000 év egyik, ha nem a legnagyobb KÖZtiszteletnek (túlmutathatunk a marginális szervezet pedofilvédő követőin, ateisták, más egyházak követőinek tömegei is > 0 arányban példaképükként tekintenek rá). És: ugye milyen jó, hogy közben külön kezelve felszámolták a teljes nem-katolikus papi pedofíliát a világon? Együtt örülsz velem, igaz? Én 15 éven át ministráltam gyerekként vagy 7-8 pap mellett. Egyik se szeretett eléggé, mert basztak megerőszakolni(ihlető Garrison bácsi).
Ellenben a vén kéjenc civil, akit apám nagy ésszel felvett a kocsinkba, szépen végigtapogatott. Na, ez téged nem érint.
Miért kell ezt élőben nézned? Távirányító. Egyetemi jegyzet a közszolgálati/kereskedelmi tv funkcióiról, kövi hozzászólás.
teremtett lélek 2011.04.27 07:30:49
@GGG77: I. Televíziós modellek:
1. Közszolgálati televízió:
- államilag előírt feladatot hajt végre
- állam felügyeli a működését
- előfizetési díjakból tartja el magát
- x perc reklámidő lehetséges óránként
- közszolgálati műsorszámokat sugároz
o hírek, tudósítások
o kulturális műsorok
o kisebbségi műsorok
o sportközvetítés
(A tömegsportot tekintik közszolgálatinak, a versenysportot nem,
a komolyzenét tekintik közszolgálatinak, a könnyűzenét nem.)
2. Kereskedelmi televízió:
- döntően magántulajdonban vannak,
- reklámból fedezi,
- reklámidő x+y perc lehet óránként

Nagy-Britannia közszolgálata:
A BBC mindenesetre a közszolgálatiság mintapéldánya. Etikai és szakmai kódexe etalonnak számít a média világában. Jelenleg is állami tulajdonban van Nagy-Britanniában. Költségvetése 4 milliárd font, 24 ezer alkalmazottja van.

Jelenleg öt országos közszolgálati rádiófrekvencia, öt digitális rádióállomás, kilenc tévécsatorna (emellett nemzetközi csatornák) és több internetes oldal tartozik égisze alá.
www.hir24.hu/idogep/249450/bbc-ma-nincsenek-hirek-1930.html
Hol is sok a milyen tévé?
teremtett lélek 2011.04.27 07:33:18
hogyvolt VV4 - 4X126 2011.04.22 15:30:00
Hát VV Olivérnél nagyobb zsigeri tahót keveset láttam, pedig Ibrát is elég sokszor láthatjuk a képernyőn, na. Remélem, mindenki lelkiismeretesen böjtöl, én is, hogyne, de az milyen már, hogy négy órával ezelőtt kaptam egy telefont, levágtuk, mesélj, mi kell, most meg negyed…..
teremtett lélek 2011.04.22 19:51:44
teremtett lélek 2011.04.22 20:12:21
@Townsend: Én macska kategóriára gondoltam, de ne vedd személyeskedésnek. :)
teremtett lélek 2011.04.24 21:27:57
@Lencsi Lány: Köszi, le is jött már! Még nem nézem meg, 2 maratoni napot fogok áldozni rá. :)
hogyvolt VV4 - 4X127 és 4X128 2011.04.24 17:45:00
Ahogy ígértem, a mai posztban lesz cukkerkedés, a hogyvolt blog minden szerzőjének, olvasójának és kommentelőjének kellemes ünnepeket kívánok!És most csapjunk a lecsóba, amire szükségünk van, az egy lavór a nyálnak, magnézium, az érzékenyebb lelkeknek papírzsepi, mert…..
teremtett lélek 2011.04.24 20:45:34
@Zelefánt: Fúj, az kéne még!
teremtett lélek 2011.04.24 20:52:16
teremtett lélek 2011.04.24 20:57:08
hogyvolt VV4 - 4X116 2011.04.12 15:15:00
Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz…..
teremtett lélek 2011.04.24 20:22:39